Reklama

Reklama

První krok

(seriál)
Česko, 2009, 13 h 21 min (Minutáž: 57–74 min)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Seriál je nabitý hudbou, tancom, vášňou a emóciami pretavenými do všetkých tanečných štýlov od klasického baletu až po hip hop. Ponúka vzťahy, intrigy a lásku v prostredí vyššej tanečnej školy a tanečných súborov. Večný boj profesorov a študentov, tanečníkov a choreografov mu dodávajú to správne napätie a spád... (oficiální text distributora)

Recenze (233)

MTHRFCKR odpad!

všechny recenze uživatele

Že je Jiří Vejdělek komerčním režisérem jsem věděl už od první chvíle, co se ke mě dostal film Ženy v pokušení. Jeho komerčnost však působila tak nějak elegantně, nenásilně a s čechovitostí ve smyslu humoru. Tento seriál je ale jedním velkým obrovským krokem vedle. A o to víc mě zklamala plejáda výborných českých herců jako jsou 2O - Oldřich Navrátil a Oldřich Vlach nebo Pavel Kříž. Seriál na mě působil dojmem reklamy pro mladé lidi toužících po showbyznysu a neustálé snahy amerikanizace komerčních televizí v Česku. Dost bylo nových talentů v umělých reality-show, a nechci to vidět ani v seriálovém pojetí. ()

fredisek odpad!

všechny recenze uživatele

Měl jsem čest s jedním dílem ve chvílích, kdy jsem měl horečku, a i tak můj oslabený mozek požadoval něco aspoň trochu náročnějšího. Tohle je čistý odpad. Příběh žádný. Herecký talent Rudy z Ostravy je zpochybnitelný i u vypnuté televize. Kříž vymóděný jako Vlastík Harapes. Klára Issová už asi taky neměla co do huby a Žilková jak uživit rodinu. Navíc mě zastihl díl, který suverénně k****l Pomádu, za to by měli autoři tohohle "seriálu" sedět! ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Největší seriálová přehlídka spodního prádla v dějinách televize..!! Režisér Jiří Vejdělek nás naposledy poučil tím, že když budeme píchat kdekoho a občas i vlastní manželku, uděláme jí tím šťastnou. Rozradostnělá obhajoba nevěry v podobě Mužů v naději mě docela zvedla ze židle. Už v roce 2009 si ale Vejdělek troufl na seriál pro mladé. Často a rád své hrdiny zabírá polonahé a velmi často z nich dělá nadržená hovada. Přestože jde o český projekt, premiéru měl u našich východních sousedů. Nutno podotknout, že čekání na tu českou se moc nevyplatilo. Klišé jedno za druhým, dialogy, co rvou uši (i když nutno podotknout, že známe u jiných nekonečných sérií výrazně horší), bezkrevní gumoví panáci v hlavních rolí. Někteří (i mladí) herci posbíraní z Ordinace v růžové zahradě nebo z ptákovin typu Rafťáci to nicméně (a díkybohu za to) vzali za správný konec, i když jim zase snahu sráží jasně rozdané role – hajzl, dobrák, naivka. Dívky jsou samozřejmě krásné, hošani mají precizně střižené účesy a všichni nosí co nejmodernější outfit. Jenže vztahy a vývoj postav mají k realitě pořád hodně daleko. Nad vším se pohupuje kamera, stříhá se i tam, kde to není vůbec nutné, hlavně, aby to v těch cool interiérech a rozzářených barvách vypadalo dobře. Jenže umělá kytka taky nikdy nerozkvete.. Přesto neodepisuju, uvidíme.. ()

Vessper odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to se opravdu nepovedlo. Tohle je opavdu strašné. Příběh vymyšlen chorým mozkem, dialogy neuvěřitelně trapné, na herce se nedá ani podívat, pokud jim vůbec můžem říkat herci. Strašně moc jsem chtěl dát 1*, kvůli tomu, že jsem zde hrál jako kompars a byl jsem hodně vidět, ale to prostě nejde. Celé je to úplně absurdní a nedá se na to koukat. ()

Falco.araea odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostá ztráta času. Myslela jsem si, že to snad bude i koukatelné, když je to o tanci, ale ejhle, překvapení, je to jenom další z novácké firmy na "seriály" (tomu se už snad seriály ani říkat nedá). Charaktery ploché jako žehlící prkno a jejich chování nepředvídatelné, jako (doplňte si nějakou hodně předvídatelnou, vlastně jistou věc). Naprostá ztráta času. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (5)

  • V závěrečném díle, kdy se Eliška (Šárka Vaculíková) těsně před představením baví s Tomášem (Filip Cíl) o citech, si zapně džínovou vestu. Poté, co se kamera zaměří na Vlastu (Světlana Nálepková) a pak zpět na Elišku, má však vestu zcela rozepnutou. (ČSFD)
  • Seriál se natáčel v ateliérech budovy Hall Office v pražských Holešovických, kde se také v minulosti natáčel seriál Horákovi (od r. 2006) z produkce České televize. (cinemag)
  • Po dokončení filmování musel být téměř celý seriál natočen znovu, protože TV Markíza nebyla s výsledkem spokojená. (Dlee)

Reklama

Reklama