Reklama

Reklama

První krok

(seriál)
Česko, 2009, 13 h 21 min (Minutáž: 57–74 min)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Seriál je nabitý hudbou, tancom, vášňou a emóciami pretavenými do všetkých tanečných štýlov od klasického baletu až po hip hop. Ponúka vzťahy, intrigy a lásku v prostredí vyššej tanečnej školy a tanečných súborov. Večný boj profesorov a študentov, tanečníkov a choreografov mu dodávajú to správne napätie a spád... (oficiální text distributora)

Diskuze

wendy221

wendy221 (hodnocení, recenze)

Absolutně nechápu, proč má tento seriál tak nízké hodnocení! Vždyť v něm poznáte, jak těžký je život pro každého, ačkoli se to tak nezdá, naučil nás nesoudit každého podle prvního dojmu, protože nikdy nevíme, co má ten člověk za sebou a jaké má problémy, má to děj, chytlavá muzika, dobré herecké i taneční výkony, vtip,  nenudíte se. Takový názor si samozřejmě neuděláte, když zhlédnete jeden díl a prohlásíte seriál za odpad. Seriál se musí vidět víckrát, abyste si všímali i menších detailů. Shrnula bych to asi nějak tak, že ačkoli umělce většinou vnímáme jako dokonalé a sebevědomé, v každém dřímá lidskost, trauma z dětství, nesplněné sny, závist apod., i když to na place není vidět. Mohl tak naučit i nás, jak se stát menšími herci, ovládat své city a naučit se věřit sami sobě a nebát se. A hlavně, neobávat se udělat první krok...

PiperW

PiperW (hodnocení, recenze)

Mě se naopak tenhle serial moc líbil. Něco jako český Glee. Je škoda, že neměl více dílů, ale byl vtipný a oddechový amě to stálo za to koukat na to :)

jimmecek

jimmecek (hodnocení, recenze)

Snad nejtrapnější seriál dob. Není to vtipné, občas to nemá pointu. odpad!

Caesar/

Caesar/ (hodnocení, recenze)

Já se bavím když zavřu občas oči nad blbostí dialogu či když spatřím toho cigána kterého tam nacpaly protože je asi trendy bejt multikulti i když je to horší herec než amateři z bastardú

TheSlezy

TheSlezy (hodnocení, recenze)

Nemuzu si pomoct ale me ten serial desne bavi :D kazdej den sjizdim , kazdou Stredu a sem happy..

A navic je to snad prvni serial kde sem videl Klára Issová podprsence :) a za to davam 4* :D

Vladiska

Vladiska (hodnocení, recenze)

No nemůžu si pomoc, ale přijde mi to prostě trapný. Přehnaný, naprosto ale naprosto nereálný a myslím, že se to ani s přibývajícími díly nezmění. Čímž nechci říct, že bych čekala něco z reality, ale aspoň trochu něco reálného a ne takovou vyumělkovanou pohádku. A hlavně je to takový dost neoriginální. Jak kdyby se nám někdo snažil ukázat takový špatný mix Muzikálu ze střední a Glee po česku.

Elllunka

Elllunka (hodnocení, recenze)

No, na pořad v hlavním vysílacím čase je to dost slabý, nezajímavý a pro mě taky docela nepochopitelný, kdyby to nasadili na odpoledne mezi Buffy a Rodinná pouta, tak by udělali líp.

waikiki

waikiki (hodnocení, recenze)

NE, nepatřím k těm, co by stříleli odpad k filmům s nálepkou Made in Czech republic...ovšem tohle byla opravdu maximální sr..čka a já přemýšlím, že vůbec ta nejhorší, co jsem kdy viděla...

Naprosto katarstrofální herecké etudy postavené na scénáři, kterej musel být vypocen scénaristou při 40 stupňových horečkách, kulisy jak z vyšší dívčí, režie jako pokus devítiletého amatéra.

Nic, prostě nic, co by seriál nabízel. Trapné dialogy o hovně, všechno příšerný. Nikdy jsem ještě necítila takový odpor, což je pro mě zajímavá zkušenost.

Velmi, velmi je mi líto pana Vlacha či Kříže, že se propůjčili k takové zhovadilosti. Nejhorší je, když se divák cítí trapně za herce a režiséra, když se stydí za jejich umělecký výplod. 

Jediné, co se celkem ok, na čem seriál staví a možná i díky tomu má možná podporu je soundtrack. Ovšem já být autorem písní použitých v této břečce, požaduji tvrdé bolestné za poškození jména. Ubohost na třicátou.

Bernyz

Bernyz (hodnocení, recenze)

Mě to zase nepříjde tak špatný. Možná některý scény jsou trochu moc přehraný, ale jinak to jde..

 

Taková česká verze Glee a špatní herci :D

Dextra

Dextra (hodnocení, recenze)

Tak já budu taky tentokrát za 4* exota.:) Sice v každém díle tak 10 minut vezmu rychloposuvem, ale během třech dní jsem zkoukla deset dílů, protože od zhruba třetího dílu mě to prostě začalo bavit. Jasně, je to předvídatelné, místy silně strojené, ale to se tady vážně najdou naivkové, kteří čekali, že to bude jinak?

FRANTACZ1

FRANTACZ1 (hodnocení, recenze)

Já tomu dal 4* (a okomentoval to) a všichni mi můžou se svym odpadem vlízt na záda :-) A to už dávno nejsem ve věku hlavních představitelů, jak by někteří ihned předpokládali... Prostě mám rád Snowboarďáky ("neořezaný" třídílný), a mám rád i tohle.

A komu se to nelíbí... ať dává svoje hodnocení, a komentáře, od toho tu předpokládám tenhle server je: aby tu nebyly monology pár uživatelů, ale košatá názorová demokracie, a každej si udělá názor sám (na tohle ani dokonce nemusíte chodit do kina, a tudíž pokud to neni v odpadu, jak někteří chtějí, ani neutratíte zbytečně těch pár švestek). Jinak by to ostatně ani nemělo smysl.

Caesar/

Caesar/ (hodnocení, recenze)

Forsberg11: to že jse ti to nelíbí nebo tomu nerozumíš neznamená že jsou ostatní idioti-doporučení rychle se prober

jen24

jen24 (hodnocení, recenze)

jak jsem to psal po pěti minutách  od začátku  hned odpady,to jsou ti odborníci na tomhle webu tento seriál nemá být vrchol umělecké tvorby,ale seriál pro mladé  

Dlee

Dlee (hodnocení, recenze)

V tomhle serialu sem hrál komparzistu a později mi byla nabídnuta menší role kterou sem odmítl.
Nic horšího sem v životě neviděl.

tatka

tatka (hodnocení, recenze)

Mne sa tento seriál celkom páči.Možno len preto, že som prvý diel videla po ČS super stáre, pretože po tomto škváre by sa mi asi páčilo všetko.

Forsberg11

Forsberg11 (hodnocení, recenze)

Ty kokos, to kerí idioti tomu dali 5 a 4 *? Že 35 %? Toto "dielo" malo byť jendoznačne v čiernej schéme niekde pri "Tak plynie čas". Aaa, už chápem, český seriál treba pretlačiť za každú cenu. A nehovorte mi že panelák nie je lepší ako toto. Všetko je lepšie ako toto hovno.. :(

mi0

mi0 (hodnocení, recenze)

mikosuo: Ja som to napríklad dopozeral do konca. Hoci bol začiatok nudný a taký o ničom, neskôr sa tam začalo aj niečo diať a dávalo to zmysel. Je pravda, že je to seriál hlavne pre deti a mládež + herecké výkony mladých hercov nestoja za veľa, na odpad by som to rozhodne nehodnotil.

mikosuo

mikosuo (hodnocení, recenze)

mi0... fakt mi stacilo 5 trapnych minut plnych trapnych scen a neverim zeby to dalsich 1295 minut napravilo to zarucene nie

mi0

mi0 (hodnocení, recenze)

Vždy som obdivoval ľudí, ktorí dokážu za 5 minút odhadnúť 1300-minutový seriál... :) Ešteže taký nie som, inak by mi ušlo pár skvostov...

freddy

freddy (hodnocení, recenze)

Tak to je docela paradox, že seriál, který natočila TV Nova, bude jako první stanice na světě vysílat slovenská TV Markíza. Velice zajímavé zjištění...

Reklama

Reklama