Reklama

Reklama

První krok

(seriál)
Česko, 2009, 13 h 21 min (Minutáž: 57–74 min)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Seriál je nabitý hudbou, tancom, vášňou a emóciami pretavenými do všetkých tanečných štýlov od klasického baletu až po hip hop. Ponúka vzťahy, intrigy a lásku v prostredí vyššej tanečnej školy a tanečných súborov. Večný boj profesorov a študentov, tanečníkov a choreografov mu dodávajú to správne napätie a spád... (oficiální text distributora)

Recenze (233)

Deywid odpad!

všechny recenze uživatele

ježiši kriste, boha živého, to čo kurva je ?!!!!....ospravedlňte môj slovník, ale presne tieto slová mi lietali po rozume, keď som sledoval prvú časť tohoto seriálového "skvostu"....Takže čo to tu teda máme: 1.Partu prerostlých deciek, ktoré nie že nevedia hrať, ale oni ani preboha nevedia poriadne tancovať.....2. choreografie...nie toto slovo nemôžem použiť....pretože tie slepecne katastrofálne zostrihaných scén naozaj nemožno nazvať choreografiou.....3. idiotské dialógy, ktorých hlavnou podstatou viditeľne bolo, aby zneli COOL, ale pri ich počúvaní ma skôr napadá slovo FOOL, pretože naozaj len blázon mohol niečo také stvoriť......a pohľad na Kláru Issovú krútiacu sa okolo tyče - tým ma jednoducho odrovnali.....Resumé: fuj, fuj, fuj.... ()

MTHRFCKR odpad!

všechny recenze uživatele

Že je Jiří Vejdělek komerčním režisérem jsem věděl už od první chvíle, co se ke mě dostal film Ženy v pokušení. Jeho komerčnost však působila tak nějak elegantně, nenásilně a s čechovitostí ve smyslu humoru. Tento seriál je ale jedním velkým obrovským krokem vedle. A o to víc mě zklamala plejáda výborných českých herců jako jsou 2O - Oldřich Navrátil a Oldřich Vlach nebo Pavel Kříž. Seriál na mě působil dojmem reklamy pro mladé lidi toužících po showbyznysu a neustálé snahy amerikanizace komerčních televizí v Česku. Dost bylo nových talentů v umělých reality-show, a nechci to vidět ani v seriálovém pojetí. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Největší seriálová přehlídka spodního prádla v dějinách televize..!! Režisér Jiří Vejdělek nás naposledy poučil tím, že když budeme píchat kdekoho a občas i vlastní manželku, uděláme jí tím šťastnou. Rozradostnělá obhajoba nevěry v podobě Mužů v naději mě docela zvedla ze židle. Už v roce 2009 si ale Vejdělek troufl na seriál pro mladé. Často a rád své hrdiny zabírá polonahé a velmi často z nich dělá nadržená hovada. Přestože jde o český projekt, premiéru měl u našich východních sousedů. Nutno podotknout, že čekání na tu českou se moc nevyplatilo. Klišé jedno za druhým, dialogy, co rvou uši (i když nutno podotknout, že známe u jiných nekonečných sérií výrazně horší), bezkrevní gumoví panáci v hlavních rolí. Někteří (i mladí) herci posbíraní z Ordinace v růžové zahradě nebo z ptákovin typu Rafťáci to nicméně (a díkybohu za to) vzali za správný konec, i když jim zase snahu sráží jasně rozdané role – hajzl, dobrák, naivka. Dívky jsou samozřejmě krásné, hošani mají precizně střižené účesy a všichni nosí co nejmodernější outfit. Jenže vztahy a vývoj postav mají k realitě pořád hodně daleko. Nad vším se pohupuje kamera, stříhá se i tam, kde to není vůbec nutné, hlavně, aby to v těch cool interiérech a rozzářených barvách vypadalo dobře. Jenže umělá kytka taky nikdy nerozkvete.. Přesto neodepisuju, uvidíme.. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Tak copak to tady máme - český ne zcela povedený pokus o moderní seriál podle západního vzoru, zaobírající se taneční tématikou..nápad asi dobrý, ale tím to bohužel končí...do té doby, dokud budou místní filmaři obsazovat do hlavních rolí neumětely typu Ruda dement z Ostravy, Světlana neherečka Nálepková a mnoho dalších tuzemských hereckých skvostů, nemůže se bohužel jednat ani o náznak průměru. První krok na mě působí dojmem, že se vše natočilo během pár hodin a všichni si to jen tak nějak odchodili, hlavně že z toho byl tučný honorář. A těch pár poctivců (Vlach, Issová..) to bohužel nemohou zachránit................moje hodnocení = 2 z 10. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Chápem, že tento televízny seriál je určený predovšetkým mladým divákom. Jeho tvorcovia sa snažili priniesť na obrazovky niečo nové, neopozerané a hlavne desne coolové, ako sa dnes hovorí. Oficiálny text distribútora tvrdí, že je to nabité hudbou, tancom a emóciami. Hudbou a tancom to ano. Lenže popri tom to je naládované nesmierne primitívnymi hereckými výkonmi, hlúpymi dialógmi, nesympatickými kreténmi a hŕstkou starých skrachovalých hercov. Príšerná sračka. Absolutný odpad! ()

Galerie (54)

Zajímavosti (5)

  • V závěrečném díle, kdy se Eliška (Šárka Vaculíková) těsně před představením baví s Tomášem (Filip Cíl) o citech, si zapně džínovou vestu. Poté, co se kamera zaměří na Vlastu (Světlana Nálepková) a pak zpět na Elišku, má však vestu zcela rozepnutou. (ČSFD)
  • Seriál byl původně nabídnut také televizi Nova. Ta jej však po zhlédnutí pilotního dílu odmítla. (Dlee)
  • V druhém díle v klubové scéně učinkoval jako komparzista Radim Šrahůlek, známý ze soutěže VyVolení (od r. 2005). Kvůli přepracování seriálu se však jeho postava již neobjeví. (Dlee)

Reklama

Reklama