Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Děti tajných agentů musí zachraňovat rodiče. Gregorio a Ingrid jsou nejlepší tajní agent světa. Pracují pro různé země a jsou vysláni, aby zneškodnili svého největšího nepřítele... jeden druhého. V jistém exotickém koutu světa se konečně setkají tváří v tvář, zamilují se do sebe a vydají se na tu nejnebezpečnější misi: vychovávat děti. Nyní, kdy vyměnili špionáž za rodičovství, jsou povoláni zpět do akce. Jeden po druhém začnou mizet jejich bývalí kolegové, nejlepší špióni světa, a tak jsou Cortezovi nuceni přijmout technického génia Fegana Floopa. Když ale zmizí i Cortezovi, jsou na světě jediní dva lidé, kteří je mohou zachránit – jejich děti. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (232)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Pro velesvižné tempo, sympatické postavy (včetně sošné Carly Gugino a usměvavého Dannyho Treja), celkovou odlehčenost a bezbřehý rej nápadů tomuto rodinnému špiónskému blbnutí leccos rádi odpustíte, nicméně velká míra infantility a bolest břicha z přeplácanosti vás nepochybně dostihnou. Dětští herci (především výborná Alexa Vega) naštěstí neotravují a slaboučké (CGI) triky do záměrně béčkového "bondovského" dortu taky patří. [Koukám, že cca rok po premiéře jsem hodnotil za 4 *.] ()

helrohir 

všechny recenze uživatele

No to je teda riadny výplach. Ťažko to považovať za komédiu, pretože tam dokopy nebolo nič smiešne, taktiež akcia nulová a špiónska stránka filmu v podobe dvoch nenápadných detí tiež nie moc. Takže zaujímavé zostáva len obsadenie, najmä postava Dannyho Treja a mne zostáva záhadou, ako sa mohol režisér takéhoto braku zmestiť na csfd do TOP 20 najobľúbenejších režisérov. Ach Robert, Robert... ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

O dětech a pro děti. Velký krok vedle v Rodriguezově kariéře. Od nudného příběhu až po totálně amatérské efekty. Po většinu stopáže nekonečná nuda s několika mála vtipnými momenty, které by člověk spočítal na jedné ruce tamních monster. Evidentně nejsem cílovou skupinou. Nemám nic proti ujetým komediím, ale musí mít alespoň něco, čím dokážou člověka alespoň minimálně oslovit. Obecně nesnáším filmy, kde se mladí a náctiletí ujímají klíčových rolí v záchranně světa. Dneškem jsem zjistil, že to nesnáším ani v případech, když se režisér pokusí příběh naservírovat maximálně odlehčenou až sebe parodizující formou. Tohle rozhodně není záležitost, kterou dokáže ocenit celá rodina. Celé je to evidentně určené pro nejmenší z nejmenších a pro dospělé, kteří dodnes nevyrostli. Za nejúžasnějšího uživatele této databáze dávám velmi slabé dva kousky. ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Každé druhé decko by chcelo za rodičov špiónov a každé by ním chcelo byť. Otázkou zostáva, koľko špuntov by považovalo za dobrodružstvo ich vysekávať z prúseru. Spracovanie fajn, no malo sa pár rokov ešte počkať, čo poteší, úsporná minutáž, čo poteší menej váš vek. Problém nastáva, ak prekročil 12r, vtedy Spy Kids hrajú inú cieľovku a s vami pravdepodobne zametú. Ale zas dosť záleží od pohľadu na vec. Je celkom bizarné sledovať ako sa hašteria na jednej strane zmutovaný Monk, plešatá Loise Laneová, zlý Terminátor a na strane druhej rodinný tím na čele s rozcitliveným strýkom Mačetou, šarmantným Zorrom a večne sa usmievajúcim Toy Makerom, ktorého orientácia je každým ďalším filmom viac a viac podozrivá. Ako hovorím bizarná záležitosť, akú už nemám potrebu vidieť znovu. ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

725. hodnocený film: Rozhodně tohoto mého hodnocení nelituji, protože tenhle film je pro mě skutečně otřesností. Ani jsem to nevydržel do konce, jinak bych se snad unudil k smrti. Je to fakt docela průser od režiséra snímku Sin City. 1* je snad až moc, docela to hraničí s odpadem. A navíc, Banderase skutečně jako herce moc nemusím. 1* a fakt ani ťuk. 1* ()

Galerie (44)

Zajímavosti (19)

  • Juni (Daryl Sabara) si připoutá levou ruku ke stříbrnému kufříku. Ale po pár vteřinách má kufřík najednou připoutaný k ruce pravé. (SONY_)
  • Jméno postavy, kterou hrála Teri Hatcher - slečna Gradenko, je odkaz na písničku The Police z jejich alba "Synchronicity" z roku 1983. (HappySmile)
  • Ve chvíli, když Machete (Danny Trejo) proskočí oknem, můžeme si na jeho levé ruce všimnout žluté náplasti, ta v dalším záběru zmizí. (SONY_)

Související novinky

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

27.05.2015

Robert Rodriguez sice občas vypustí ze řetězu Macheteho a loni natočil dlouho odkládanou dvojku Sin City, jinak se ale s oblibou věnuje hlavně dětským filmům. Spy Kids to dotáhli ke čtyřem dílům a… (více)

Reklama

Reklama