Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Děti tajných agentů musí zachraňovat rodiče. Gregorio a Ingrid jsou nejlepší tajní agent světa. Pracují pro různé země a jsou vysláni, aby zneškodnili svého největšího nepřítele... jeden druhého. V jistém exotickém koutu světa se konečně setkají tváří v tvář, zamilují se do sebe a vydají se na tu nejnebezpečnější misi: vychovávat děti. Nyní, kdy vyměnili špionáž za rodičovství, jsou povoláni zpět do akce. Jeden po druhém začnou mizet jejich bývalí kolegové, nejlepší špióni světa, a tak jsou Cortezovi nuceni přijmout technického génia Fegana Floopa. Když ale zmizí i Cortezovi, jsou na světě jediní dva lidé, kteří je mohou zachránit – jejich děti. (Filmbox)

(více)

Recenze (232)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Věděl jsem, že Rodriguez a Banderas se dali dohromady a natočili nějakou ujetou špionážní rodinnou komedii, ale tohle jsem opravdu nečekal:) Ujetost s jakou se Dvaja Pátrači za zvuků Elfmanovy hudby probíjejí kýčovitými kulisami a davy nepřátelských palců nezná hranic. Spousta skvělých vtipů a brilantní Danny Trejo, který vydá za celou továrnu ACME a šílený Floop Alan Cumming...prostě neco nehorázně zábavného... ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Kdyby mi bylo deset, nechci už do konce života sledovat nic jiného. 80% Zajímavé komentáře: Redlum, mis-ko, haWranka ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Nevím, nevím ... Od Rodrigueze jsem čekal přece jen něco více. Nebylo to zase až tak špatné, ale přece jen mi většina triků připadal dost "nedodělaná", a to ani nemluvím o překotném ději. Prostě mi tenhle film k srdci nepřiroste. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Spy Kids jsem ve dvanácti letech ještě tak nějak snesl. On příběh je dětsky úchylnej, zpracování je taky dost úchylný no a hlavně je to pro děti a překvapivě i pro dospělý určený, tak že se zasměje opravdu celá rodina. Já to tedy nesnáším. Efekty by možná stály za zmínku, ale jinak je to nanicdílo, které si dokonce vyžádalo další dvě pokračování do trilogie a já nejsem sto pochopit jak je to všecko vůbec možné. Každopádně legrace by byla, vtip by taky byl, jen kdyby mi to nemazalo med na hubu a nesnažilo to ze mě udělat debila, protože mě to fakt tak příjde. Zplácanina, která způsobí na nějakou dobu chronické ochrnutí míchy a tím zpomalení krve do mozku a tím pádem vlastně chod samotného mozku jako takového. Zdá se mi to fakt přehnaný, fakt jo. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Robert Rodriguez, Danny Elfman a John Debney: 1. Cortez Family ,2. My Parents Are Spies ,3. Spy Wedding ,4. Spy Kids Demonstration ,5. Parents On Mission ,6. Kids Escape House ,7. Pod Chase ,8. The Safehouse ,9. The Third Brain ,10. Buddy Pack Escape ,11. Oye Como Spy ,12. Floop's Song (Cruel World) ,13. Spy Go Round ,14. Minion ,15. Sneaking Around Machetes ,16. The Spy Plane ,17. Floop's Castle ,18. Final Family Theme ,19. Spy Kids (Save The World) ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Je to dávno za nami. Sme finanční makléri.“ Dnes sa mladí diváci na SPY KIDS pozerajú na môj vkus až príliš... chladnokrvne? Pritom v roku 2001, kedy mala táto vydarená rodinná akčná komediálna špionážna paródia premiéru, z nej boli mnohí paf a dušovali sa, aký je ten Robert Rodriguez (DESPERADO, OD SÚMRAKU DO ÚSVITU, FAKULTA, ŠTYRI IZBY) frajer, keď dokázal tak rozkošne preradiť z brutálnych, vyložene „dospelých“ hororov a trilerov, na podarenú hračkársku blbôstku, ktorej nechýba kúzlo okamžiku (besný úvod so šialeným „prepadom svadby“ pomocou helikoptér s rotačnými guľometmi a zamilovaným párikom, romanticky odlietajúcim padákmi na motorový čln... neuveriteľné), uvoľnení herci (Banderas, Guginoová) ani smršť skvelých nápadov (už po stránke kostýmov a výpravy vyzerajú SPY KIDS pôsobivo, nevraviac o všetkých tých efektoch, maskách „Palcov“ či bondovských vynálezoch). Rodriguez dokázal už vtedy (táto super schopnosť mu zostala) nakrútiť za menší rozpočet veľkolepo vyzerajúci film. Faktom je, že už v r. 2001 mnohým SPY KIDS nesedelo (komerčný ohlas ale bol taký veľký, že vznikli ďalšie dve časti). Takže vlastne nečudo, že ich hodnotenie osciluje medzi 40% a 80%: občas vtipné a kúzelné (aj vďaka hereckým kreáciám Rodriguezových maskotov - Trejo, Marin, Patrick), inokedy naozaj už až príliš príšerne roztatárené. Tak si vyberte. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jako zadnej velkej pruser se nekona, problem je, ze tady proste hlavni detska dvojka teprve zjistuje, ze jsou rodice agenti a tudiz neumi zachazet z ruznejma vychytavkama a poradne bojovat a ma to bejt jakoze vtipny, jenze moc neni. Nicmene povedlo se herecky obsazeni, krome charismatickyho Banderase a ne vylozene otravnejch deti potesi hlavne Trejo jako strejda Maceta, Hatcher s osmazenou hlavou a dvojka zaporaku Cumming - Shalhoub. Proste takovej nenarocnej 90 minutovej rodinnej akcni film s par dobrejma bondovskejma vychytavkama, slusnym obsazenim a uchazejicima trikama. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Nebylo to vyloženě špatné, ale přece jenom, takhle nevyužít svých předností by mělo být zakázané... Rodriguez zkouší, co vydržíme... já si tenhle film docela užil, ale i tak mě jím Robert vlastně naštval. A proč proboha tolik pokračování! ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Robert Rodriguez se rozhodl natočit film, který by mohl směrovat mladšímu publiku, a to se mu rozhodně povedlo. Snad každý chtěl jako dítě být špionem, který by každý den měl tu možnost zachraňovat lidské životy, alespoň pro mě je tedy Spy Kids zhmotněním mých dětských snů. Film ovšem nebude nudnou podívanou ani pro ty starší, Rodriguez si totiž uvědomuje, že jsou to právě rodiče, kdo musí trpět z dětmi v kinosále. Vsunuje tak do snímku plno odkazů a vtípků, které ocení především ti starší. Rozhodně parádní a hodně podceňovaný snímek. A James Bond? Ten má o své následovníky postaráno. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Dlho som sa odhodlával k tomuto filmu, aby som nebol sklamaný, takže som sa pripravil na rôzne variácie. Rodriguez však nespravil skoro žiadne chyby. Myslím aspoň s malým potenciálom, aký film mal a využil ho naplno. Nevylučujem, že čakaním na klasickú rodriguezovku, by som z kina aj ja odchádzal nespokojný, takto je to ale patrne dobrý priemer, v ktorom si prídu na svoje nielen deti. 70%. ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Pro špionážní filmy mám určitou slabůstku a u tohohle jsem se vážně skvěle pobavil. A mám pocit, že to samé udělal celý štáb i s herci. Někdy opravdu není na škodu vrátit se uvnitř sebe o pár let nazpátek. ()

Tyler 

všechny recenze uživatele

Heh! Kdo by řekl, že tuhle veskrze rodinnou (čti "pro lidi jakéhokoliv věku") a řádně hravou akční komedii natočil Robert "Quentin`s Brother" Rodriguez? Bez zbytečných řečí - skvělá jízda se sympatickou dvojicí mladých špiónů vás bude bavit, tak jako mě...Což znamená hodně! Navíc se, především ti starší, dočkají několika vychytávek, kterých byste se v jiném filmu s těmi samými herci rozhodně nenadáli - jen namátkou - už jste někdy viděli Dannyho Treja plakat?! ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Děti objeví svůj kult, dospělí uroní pár slz, protože utratili peníze za takovou cypovinu a viperblade zuří, protože Banderas a Trejo plýtvají svým talentem na tyhle filmy. Abyste rozuměli, mám rád filmy, kde si dělají srandu z něčeho, (nebo chcete-li parodie), ale takhle ne, soudruzi. Tohle je vážně určeno pouze pro dětské publikum. A protože mě hlášky typu "Teď splachuju vaše hovínko." vážně už nepobaví, dávám hodnocení tak nízké. A už nikdy více! ()

castor 

všechny recenze uživatele

Přerostlé hispánské dítě bylo svého času velmi nápadité a velmi energické. Za málo peněz nabídlo hodně muziky a jednoduše několikrát příjemně překvapilo. A jelikož je to chlapík z početné rodiny, dalo se čekat, že změní a zjemní žánr a pustí se i do rodinných komedií. Výsledkem je rozjuchaná jízda, která potěší děti i jejich doprovod, vtipkuje na účet špionských vychytávek, Rodriguez jí navíc vtiskl svěží rukopis a zase to vesměs odmakal sám. Casting výborný. ()

Související novinky

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

27.05.2015

Robert Rodriguez sice občas vypustí ze řetězu Macheteho a loni natočil dlouho odkládanou dvojku Sin City, jinak se ale s oblibou věnuje hlavně dětským filmům. Spy Kids to dotáhli ke čtyřem dílům a… (více)

Reklama

Reklama