Reklama

Reklama

Spy Kids 2: Ostrov ztracených snů

  • USA Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams (více)
Trailer

Obsahy(1)

Když se dcera amerického prezidenta dostane v zábavním parku do úzkých a když navíc vyjde najevo, že z otcovy kanceláře ukradla prototyp nebezpečného maskovače, do akce musí být povoláni ti nejspolehlivější. Jsou povolány dva týmy malých agentů. Carmen a Juni Cortezovi a Gary a Gerti Gigglesovi. Tyto sourozenecké dvojice spolu neustále soupeří, ostatně podobný souboj se odehrává i mezi jejich rodiči. Otec Carmen a Juniho, Gregorio Cortez, má být zvolen novým ředitelem OSS, školícího centra pro agenty. Na slavnostním ceremoniálu je ale do této funkce jmenován otec Garyho a Gerti, Donnagon Giggles. Během slavnostní večeře jsou uspáni všichni dospělí a podivní číšníci ukradnou prototyp maskovače i přes veškerou snahu dětských agentů jim v tom zabránit. Maskovač je zbraň, která dokáže vyřadit z provozu veškerou elektroniku široko daleko. K odcizení přispěla i rvačka mezi Junim a Garym a proto je Juni vyloučen z OSS. Jeho sestra Carmen se však dostane do centrálního počítače OSS a znovu Juniho zaregistruje jako agenta a také změní plán pro následující akci. Garyho a Gerti pošle do pouště a jejich velkolepou akci poblíž Madagaskaru přidělí sobě a svému bratrovi... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

Tyler 

všechny recenze uživatele

Ještě barevnější a hravější než první díl...Ovšem ve výsledku je toho na mě už trochu moc a navíc už jsem věděl, co mám čekat. Jednička mě totiž dokonale připravila na tuhle jízdu, proto zážitek z "Ostrova ztracených snů" není až tak odzbrojující - tím pádem jdu s hodnocením o kousek níž. Ale to neznamená, že byste se přesto u dvojky "Spy Kids" výborně nebavili - a to bez ohledu na to, kolik vám je let! Nezapomenutelný je pro mě především Antonio Banderas - jeho dokonalá syntéza macho špióna, táty od rodiny a klauna v jednom mě bude rozesmívat vždycky. A ani ostatní členové rodinného týmu nijak nezaostávají a co víc, jsou spolu perfektně sehraní. Především scénky s prarodiči dají řádně zabrat vaší bránici...Co říct závěrem? Asi jen to, že "Spy Kids 2" jsou naprosto skvělým filmem pro čas, kdy vám nejde o nic jiného, než se před obrazovkou "jen" bohapustě bavit...P.S.: Jsem zvědavý na budoucnost Alexy Vega - její výstup v závěrečných titulcích nemá chybu, navíc tohle děvče disponuje nepopiratelným hereckým a komediálním talentem. ()

Smileface 

všechny recenze uživatele

Robert Rodriguez namíchal chutný guláš akce a vtipu. Skvělý dětský dobrodružný film u kterého jsem se snad ani vteřinu nenudil,kdyby to v tomto žánru bylo možné(tedy kdybych byl mladší patnácti) dal bych klidně *****.Ke kladnému hodnocení přispívá i obsazení mých oblíbenců Steveho Buscemiho a Dannyho Treja. ()

Reklama

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Prvními Spy Kids se Rodriguezovi podařilo rozhořet ve mně ohýnek nadšení nad sympatickým sklubením tradiční rodinné moralitky, zábavné akce a pitomoučkého infantilního humoru; nyní však už jen udržuje plamen. Dvojka je sice o pár minut delší, je v ní k vidění více efektních špiónských gadgetů, má lepší triky a vizuál už tolik nevypadá jako omalovánková dvojstrana z Médi Pusíka, ale švih a vtip (vlastnosti díky kterým jsem původnímu filmu bez mrknutí oka odpustil mnoho) aby člověk hledal lupou. Nicméně Alexa Vega je jako pop-star k nakousnutí, takže doporučuji vyčkat u závěrečných titulků :-) ()

Akana 

všechny recenze uživatele

Dvojka mě kupodivu bavila zhruba stejně jako jednička. Množství povedených gagů zůstalo zhruba na stejné úrovni, propracovanější je technická stránka věci. Předimenzovanost všech těch nejnemožnějších vynálezů a efektních agentích pomůcek ale vyvažuje to, že jsou v samotném filmu zesměšňovány ve prospěch spoléhání se na vlastní síly a důvtip. To zase není tak špatné poselství pro dětského diváka. A rodriguezovsky bláznivé je to zase dost. 70% ()

Melios 

všechny recenze uživatele

Spy kids ma nikdy nesklamú. Je to skrátka ten typ bizarného béčka, pri ktorom radi vypnete mozog a aspoň nachvíľu nebudete riešit hovadiny, ktoré nedávaju zmysel a prosto si užijete skvelú atmosféru s kruhom ľudí, ktorí to s vami budú vstrebávať. Ak sa na to, ale budete pozerať sami a nemáte zmysel pre sebazáchovu, potom držím palce. Toto sa jednoducho nedá hodonotiť. Buď patríte k ľuďom, ktorí Rodriguezové hovadiny vynášajú do nebies, alebo ich nenávidíte... ()

Galerie (30)

Zajímavosti (9)

  • Juniho celé jméno zní Juni Rocket Racer Rebel Cortez. Rocket, Racer a Rebel jsou jména 3 synů Roberta Rodrigueze. (HappySmile)
  • Zábavní park na začátku filmu měl být původně Disneyland. Nakonec ale použili Six Flags Over Texas v Arlingtonu. Sekce, ve které se natáčelo, se jmenuje Gotham. (HappySmile)

Reklama

Reklama