Reklama

Reklama

Spy Kids 2: Ostrov ztracených snů

  • USA Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams (více)
Trailer

Obsahy(1)

Když se dcera amerického prezidenta dostane v zábavním parku do úzkých a když navíc vyjde najevo, že z otcovy kanceláře ukradla prototyp nebezpečného maskovače, do akce musí být povoláni ti nejspolehlivější. Jsou povolány dva týmy malých agentů. Carmen a Juni Cortezovi a Gary a Gerti Gigglesovi. Tyto sourozenecké dvojice spolu neustále soupeří, ostatně podobný souboj se odehrává i mezi jejich rodiči. Otec Carmen a Juniho, Gregorio Cortez, má být zvolen novým ředitelem OSS, školícího centra pro agenty. Na slavnostním ceremoniálu je ale do této funkce jmenován otec Garyho a Gerti, Donnagon Giggles. Během slavnostní večeře jsou uspáni všichni dospělí a podivní číšníci ukradnou prototyp maskovače i přes veškerou snahu dětských agentů jim v tom zabránit. Maskovač je zbraň, která dokáže vyřadit z provozu veškerou elektroniku široko daleko. K odcizení přispěla i rvačka mezi Junim a Garym a proto je Juni vyloučen z OSS. Jeho sestra Carmen se však dostane do centrálního počítače OSS a znovu Juniho zaregistruje jako agenta a také změní plán pro následující akci. Garyho a Gerti pošle do pouště a jejich velkolepou akci poblíž Madagaskaru přidělí sobě a svému bratrovi... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (165)

Slarque 

všechny recenze uživatele

U jedničky jsem se docela dobře bavil, ale nečekal jsem, že dvojka ji ve všech ohledech strčí do kapsy. Ano, Rodriguez už se rozjel, šílené nápady svižně přebíjí ještě šílenějšími a kromě bondovek si utahuje i z vlastních filmů, Jurského parku, Indiany Jonese, MTV (Britney Lopez) a Pána prstenů. Existence závěrečných titulků je úplně zbytečná, protože to co se odehrává vedle nich bylo příliš šílené i pro vlastní film. ()

Heroine 

všechny recenze uživatele

Jojo, snobům se to nelíbí. Je to na ně příliš málo intelektuální. Myslím že i přes mírnou trapnost, jsou tihle Rodriguezovi špiónci vynikající, mezi dětmi téměř kultovní záležitost. Spy Kids je film plný známých herců v netradičních, ale vynikajících rolích, má to chytlavý příběh, dobrou hudbu, vtipné hlášky a pár výborných komických scén. ()

Reklama

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Tak jsem konečně viděla druhý díl Spy Kids. Jednička mě sice nenadchla, ale docela překvapila. U dvojky se celkem dalo čekat, co přijde. Pohodová podívaná, u které se nepřemýšlí, protože je to celé mimo logiku, není to ani jinak dějově vymakané, prostě žádné drama, maximálně sled scén, někdy vtipnějších, jindy méně, někdy povedenějších... To všechno okořeněno okouzlujícím Antoniem Banderasem a hezkými obrazy. Nic převratného, ale taková nenucená zábava. ()

PALINO 

všechny recenze uživatele

ROBERT RODRIGUEZ je síce poriadny macher, nerobí mu problém režírovať, napísať scenár, zložiť hudbu, strihať, skrátka v záverečných titulkoch som jeho meno pri filmovej profesií videl minimálne osemkrát, ale aj keď z jeho filmu sršia nápady a talent, pre mňa osobne predstavuje jeho film iba priemerné dobrodružstvo, pri ktorom sa sa síce nenudil, ale ani vyslovene nebavil. Na môj vkus sú SPY KIDS 2 skrátka bláznivým, prehnane štylizovaným filmom. ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Prvními Spy Kids se Rodriguezovi podařilo rozhořet ve mně ohýnek nadšení nad sympatickým sklubením tradiční rodinné moralitky, zábavné akce a pitomoučkého infantilního humoru; nyní však už jen udržuje plamen. Dvojka je sice o pár minut delší, je v ní k vidění více efektních špiónských gadgetů, má lepší triky a vizuál už tolik nevypadá jako omalovánková dvojstrana z Médi Pusíka, ale švih a vtip (vlastnosti díky kterým jsem původnímu filmu bez mrknutí oka odpustil mnoho) aby člověk hledal lupou. Nicméně Alexa Vega je jako pop-star k nakousnutí, takže doporučuji vyčkat u závěrečných titulků :-) ()

Galerie (30)

Zajímavosti (9)

  • Druhý film natočený kompletně na digitální kameru s progresivním skenováním ve vysokém rozlišení. Režisér Robert Rodriguez koupil 2 digitální kamery potom, co porovnal výhody digitální kamery oproti filmu. (HappySmile)
  • Při vstupu výtržníka do zábavního parku můžete vidět maskota psa z loga na cereáliích v krátkometrážním Rodriguezově filmu Bedhead. (HappySmile)

Reklama

Reklama