Reklama

Reklama

Spy Kids 2: Ostrov ztracených snů

  • USA Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams (více)
Trailer

Obsahy(1)

Když se dcera amerického prezidenta dostane v zábavním parku do úzkých a když navíc vyjde najevo, že z otcovy kanceláře ukradla prototyp nebezpečného maskovače, do akce musí být povoláni ti nejspolehlivější. Jsou povolány dva týmy malých agentů. Carmen a Juni Cortezovi a Gary a Gerti Gigglesovi. Tyto sourozenecké dvojice spolu neustále soupeří, ostatně podobný souboj se odehrává i mezi jejich rodiči. Otec Carmen a Juniho, Gregorio Cortez, má být zvolen novým ředitelem OSS, školícího centra pro agenty. Na slavnostním ceremoniálu je ale do této funkce jmenován otec Garyho a Gerti, Donnagon Giggles. Během slavnostní večeře jsou uspáni všichni dospělí a podivní číšníci ukradnou prototyp maskovače i přes veškerou snahu dětských agentů jim v tom zabránit. Maskovač je zbraň, která dokáže vyřadit z provozu veškerou elektroniku široko daleko. K odcizení přispěla i rvačka mezi Junim a Garym a proto je Juni vyloučen z OSS. Jeho sestra Carmen se však dostane do centrálního počítače OSS a znovu Juniho zaregistruje jako agenta a také změní plán pro následující akci. Garyho a Gerti pošle do pouště a jejich velkolepou akci poblíž Madagaskaru přidělí sobě a svému bratrovi... (TV Prima)

(více)

Recenze (165)

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Robert Rodriguez opět zabodoval. Stejně svižná rodinná zábava jako byla jednička, jen ještě více hravá. Technických hračiček tu najdeme tolik, že z toho zrak přechází. Být malým dítětem, asi se z tohohle zážitku hned tak nevzpamatuji. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Co naplat, už to holt není ono, pokud jste viděli první díl a je vám víc než dvanáct. A to se může Antonio "Knírač" Banderas snažit jak chce. Zábava je to slušná, ve své třídě fantaskních rodinných akčňáků se drží velmi vysoko, takže ve chvílích kdy nečekáte víc než "jen" zábavu, plní dvojka Spy Kids svůj účel tak jak má. Jsem v pokušení přidělit čtvrtou hvězdu za titulkový výstup Alexy Vega, ale nakonec jsem se rozhodl, že ještě není čas na coming-out a odhalení nepřikrášlené pravdy o mém...mém...kde že jsem to byl než jsem začal blábolit nesmysly? Á, jo. To děvče má talent!!:) A je neuvěřitelné jak dokázala během toho roku, který uplynul mezi prvním a druhým dílem Spy Kids, dospět;) ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Výrazně slabší dvojka skvělé jedničky (anebo je to mým věkem?). 60% Zajímavé komentáře: Slarque, Hopper ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Nenávidim takovéhle stupidní dětské filmy a nejsem s to pochopit, proč režisér, který má na svědomí třeba úžasný From Dusk Till Dawn (a mnoho dalších dobrých snímků), vůbec něco takového točí. Dokonce třikrát... Jedna hvězdička z milosti. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Stejně oddechová podívaná pro děcka, jako byla jednička, nezaznamenal jsem posun ani nahoru, ani dolů. Přibylo náznaků vtípků, přibylo efektů (v době vzniku určitě působících zajímavěji, než dnes), ale logiky mírně ubylo (tedy ono jí ani v jedničce mnoho nebylo, což u tohoto typu filmů ale patří k věci). Solidní tři hvězdy, dětem se to líbilo určitě více, než mně. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Pokračování každopádně strašidelnější než jeho předchozí díl, no a panebože to je ještě trojka. Zase se toho zhostil ten samej režisér, hrajou v tom ti samí herci. Já to nechápu, ale to snad nemůžou myslet vážně, opravdu nemůžou. Já to tak nesnáším, že nedokážu pochopit jak tohle někoho může bavit. Není sice takových filmů podobných jako je tento, ale kdo by si dobrovolně nechával zdegenerovávat mozkové buňky sledováním filmu, tak debilního filmu. Nesnášim to. Už dříve jsem nechápal, k čemu to všecko tak důkladně funguje. Zřejmě k něčemu jo, ale já nebyl schopný to zjistit. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Robert Rodriguez a John Debney: 1. The Juggler - Robert Rodriguez ,2. Spy Ballet - Robert Rodriguez ,3. Magna Men ,4. Treehouse ,5. R.A.L.P.H. ,6. Floop's Dream ,7. Escape from DragonSPY ,8. SpyPARENTS ,9. Island of Lost Dreams ,10. Donnagon's BIG Office / T ,11. Mysterious Volcano Island ,12. Romero's ZoO ToO ,13. Mothership / SpyGRANDPARE ,14. Magna Racers ,15. Aztec Treasure Room ,16. Skeletons ,17. Creature Battle ,18. Romero's Creatures / SpyB ,19. SpyDAD vs. SpyDAD / Romer ,20. Isle of Dreams, song (for the film Spy Kids 2) , ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Ty si asi myslíš, že sme neschopní starci.“ – „... Hm.“ Človeče, to je bohovský maglajz a mám vtieravý pocit, že ako jednotka, tak dvojka by si zaslúžila skôr 80%, pretože napriek všetkej tej „prehustenosti“ som nemal ani raz (no dobre, možno raz) pocit, že „toto už bolo troška príliš, Robert“. 80% by si však zaslúžila skôr dvojka, pretože síce kráča v zdanlivo nudnej charakteristike „všetkého z originálu minimálne dvakrát viac", ale práve takéto zatlačenie na pílu (od Harryhausena cez lietajúce prezidentské limuzíny až po Stevea Buscemiho, Dannyho Treja, baletné predstavenie alebo tancovanie s desiatimi tajnými agentmi) predsa len skromný originál potreboval. Budem sa ale držať pri zemi a dám len 60%, no s tým, že hoci sa hovorí o Rodriguezovej "detskej filmografii“, že stojí za..., minimálne o prvých dvoch SPY KIDS to neplatí. Má to nákazlivú radosť zo života. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Problem druhyho dilu jsou hlavne trikovy zabery. Zatimco v jednicce jich nebylo tolik a tudiz to nejak zvlast nerusilo, tady jsou prakticky na kazdym kroku a popravde receno skoro snad i horsi, nez v prvnim dile. Nevim jestli to byl ucel, aby to vypadalo jak zastarala videohra, ale triky jsou fakt tragicky. Ale jinak je vicemene vse pri starym, do slusnyho obsazeni pribyl vtipnej Buscemi, deticky uz tu jsou sice profici a obcas maj zbytecny kecy, ale porad jsou vicemene sympaticky, takze opet celkem slusna rodinna zabava. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Šílený film! Šílený výplach mozku v negativním slova smyslu, ač plný neuvěřitelných vynálezů, technických vymožeností, trikové fantazie, vizuální rozmanitosti, zmatečných situací, ale i pseudohumoru. Tak tenhle druh filmů, něco jako "James Bond" pro děti, mi, bohužel, vůbec nic neříká..Z malých dětí bych předčasně zralé dospělácké hrdiny opravdu nedělal, všechno to bylo značně přehnané a přitažené za vlasy..Od Rodrigueze to byl po všech těch předtím vynikajících věcech značný úlet od svého žánru...První díl jsem neviděl, tak, bohužel, nemám s čím srovnávat, ale to mi nebrání v tom dát jen za jedna.. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Snímek Spy Kids dokázal zapůsobit především skvělým nápadem a ještě lepší kombinací humoru, akce a vážných situací, a přesně to druhému dílu chybí. Důvod vzniku Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams je naprosto jasný, jedná se spíše o rychlou možnost výdělku u filmu spíchnutém horkou jehlou, přesto však dokáži dva mladí špioni zapůsobit i teď. Rodriguez se rozhodl příběh filmu zasadit do zcela nového prostředí, aby ho nikdo nemohl nařknout z přílišného opakování. Z toho samého důvodu bylo rozšířeno i špiónské oddělení a naši hrdinové získávají tak soupeře, kteří chtějí dokázat, že jsou lepší. Myslím si, že druhý díl Spy Kids trilogie za tím prvním nijak výrazně nezaostává a jedná se o vydařenou komedii. ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Pokud chcete vidět co je to fantazie puštěná na špacír a nevadí vám úmyslně stylizovaná nedokonalost triků, tak tohle je pro vás to pravé. Pokud je vám méně než 15, tak si určitě ještě nějaký ten bodík navíc přidejte. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Možná bych byla ochotná dát tři hvězdičky,kdyby to nebyl takový propadák zatížený spoustou nelogických nesmyslů a hovadin.Těšila jsem se jedině na titulky a i ty mi zkazily tím příšerným výstupem těch příšerných dvou děcek v hlavní roli.Opravdu nechápu zdejší "vysoké hodnocení". ()

Tyler 

všechny recenze uživatele

Ještě barevnější a hravější než první díl...Ovšem ve výsledku je toho na mě už trochu moc a navíc už jsem věděl, co mám čekat. Jednička mě totiž dokonale připravila na tuhle jízdu, proto zážitek z "Ostrova ztracených snů" není až tak odzbrojující - tím pádem jdu s hodnocením o kousek níž. Ale to neznamená, že byste se přesto u dvojky "Spy Kids" výborně nebavili - a to bez ohledu na to, kolik vám je let! Nezapomenutelný je pro mě především Antonio Banderas - jeho dokonalá syntéza macho špióna, táty od rodiny a klauna v jednom mě bude rozesmívat vždycky. A ani ostatní členové rodinného týmu nijak nezaostávají a co víc, jsou spolu perfektně sehraní. Především scénky s prarodiči dají řádně zabrat vaší bránici...Co říct závěrem? Asi jen to, že "Spy Kids 2" jsou naprosto skvělým filmem pro čas, kdy vám nejde o nic jiného, než se před obrazovkou "jen" bohapustě bavit...P.S.: Jsem zvědavý na budoucnost Alexy Vega - její výstup v závěrečných titulcích nemá chybu, navíc tohle děvče disponuje nepopiratelným hereckým a komediálním talentem. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Přerostlé hispánské dítě bylo svého času velmi nápadité a velmi energické. Za málo peněz nabídlo hodně muziky a jednoduše několikrát příjemně překvapilo. A jelikož je to chlap z početné rodiny, dalo se čekat, že změní a zjemní žánr a pustí se i do rodinných komedií. Jednička vydělala hodně peněz, ostatně i dvojka musela dělat producentům radost. Divákům už krapet méně. Sešup tam je, každopádně je furt cítit Rodriguezův svěží rukopis a zase to vesměs odmakal sám. A leccos zachraňují herci. ()

Dan9K odpad!

všechny recenze uživatele

Co si mají ty chudáci děti počít? Když jim tvůrci předkládají filmy soustředící se pouze na různé technologické blbůstky. Pak z nich akorát vyrostou dospělí lidé bez fantasie. :-( Robert u mě v tomto snímku hluboce klesnul. ()

Reklama

Reklama