Reklama

Reklama

Spy Kids 2: Ostrov ztracených snů

  • USA Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams (více)
Trailer

Obsahy(1)

Když se dcera amerického prezidenta dostane v zábavním parku do úzkých a když navíc vyjde najevo, že z otcovy kanceláře ukradla prototyp nebezpečného maskovače, do akce musí být povoláni ti nejspolehlivější. Jsou povolány dva týmy malých agentů. Carmen a Juni Cortezovi a Gary a Gerti Gigglesovi. Tyto sourozenecké dvojice spolu neustále soupeří, ostatně podobný souboj se odehrává i mezi jejich rodiči. Otec Carmen a Juniho, Gregorio Cortez, má být zvolen novým ředitelem OSS, školícího centra pro agenty. Na slavnostním ceremoniálu je ale do této funkce jmenován otec Garyho a Gerti, Donnagon Giggles. Během slavnostní večeře jsou uspáni všichni dospělí a podivní číšníci ukradnou prototyp maskovače i přes veškerou snahu dětských agentů jim v tom zabránit. Maskovač je zbraň, která dokáže vyřadit z provozu veškerou elektroniku široko daleko. K odcizení přispěla i rvačka mezi Junim a Garym a proto je Juni vyloučen z OSS. Jeho sestra Carmen se však dostane do centrálního počítače OSS a znovu Juniho zaregistruje jako agenta a také změní plán pro následující akci. Garyho a Gerti pošle do pouště a jejich velkolepou akci poblíž Madagaskaru přidělí sobě a svému bratrovi... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Šílený film! Šílený výplach mozku v negativním slova smyslu, ač plný neuvěřitelných vynálezů, technických vymožeností, trikové fantazie, vizuální rozmanitosti, zmatečných situací, ale i pseudohumoru. Tak tenhle druh filmů, něco jako "James Bond" pro děti, mi, bohužel, vůbec nic neříká..Z malých dětí bych předčasně zralé dospělácké hrdiny opravdu nedělal, všechno to bylo značně přehnané a přitažené za vlasy..Od Rodrigueze to byl po všech těch předtím vynikajících věcech značný úlet od svého žánru...První díl jsem neviděl, tak, bohužel, nemám s čím srovnávat, ale to mi nebrání v tom dát jen za jedna.. ()

cross 

všechny recenze uživatele

Jedničku jsem zatím naštěstí neviděl, ale dvojka je pro dospělého diváka neuvěřitelná! Být mi kolem deseti, je to přesně to, po čem bych šílel, ale když se sejde nějaký ten rok navíc, z filmu se rázem stává věc, u které není těžké zešílet... Jedna hvězdička za různé příjemné drobnosti a jasně viditelnou cílovou skupinu diváků, ke které již bohužel nikdy patřit nebudu. Bez srandy, nedokáži pochopit, jak se vám to může líbit... ()

Reklama

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Nesmysl, ale malejm dětem bych Spy Kids vřele doporučil. Dokud není člověk schopnej přemejšlet nad dějem, tak to musí být úžasnej zážitek. Postavy jsou plochý jak hruď asijské sportovkyně, ale ta přehršel nápadů je dechberoucí. BTW Machete se dočká vlastního filmu. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Pokračování každopádně strašidelnější než jeho předchozí díl, no a panebože to je ještě trojka. Zase se toho zhostil ten samej režisér, hrajou v tom ti samí herci. Já to nechápu, ale to snad nemůžou myslet vážně, opravdu nemůžou. Já to tak nesnáším, že nedokážu pochopit jak tohle někoho může bavit. Není sice takových filmů podobných jako je tento, ale kdo by si dobrovolně nechával zdegenerovávat mozkové buňky sledováním filmu, tak debilního filmu. Nesnášim to. Už dříve jsem nechápal, k čemu to všecko tak důkladně funguje. Zřejmě k něčemu jo, ale já nebyl schopný to zjistit. ()

Hopper 

všechny recenze uživatele

Nárez, ktorý Rodriguez stvoril má za následok, že moje obe deti nechcú pozerať nič iného - a po pravde ani sa im veľmi nečudujem. Film sa rúti dopredu splašeným tempom, nie je ani veľmi kedy rozmýšľať nad dejom a hračičiek je tu toľko, že si ich nie je ani možné všetky zapamätať. Dokonca aj obaja detskí herci nie sú veľmi protivní ako to býva inde, takže výsledkom je pohodová záležitosť, na ktorej - áno priznám si to - som sa tiež skvostne bavil (kostričky nemajú chybu). ()

Galerie (30)

Zajímavosti (9)

  • Druhý film natočený kompletně na digitální kameru s progresivním skenováním ve vysokém rozlišení. Režisér Robert Rodriguez koupil 2 digitální kamery potom, co porovnal výhody digitální kamery oproti filmu. (HappySmile)
  • Scéna, kde postava Antonia Banderase češe svému synovi vlasy, byla také ve filmu Čtyři pokoje v části "The Misbehavers", kterou také režíroval Robert Rodriguez, a ve které také hrál Antonio Banderas. (HappySmile)
  • Při vstupu výtržníka do zábavního parku můžete vidět maskota psa z loga na cereáliích v krátkometrážním Rodriguezově filmu Bedhead. (HappySmile)

Reklama

Reklama