Reklama

Reklama

Spy Kids 2: Ostrov ztracených snů

  • USA Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams (více)
Trailer

Obsahy(1)

Když se dcera amerického prezidenta dostane v zábavním parku do úzkých a když navíc vyjde najevo, že z otcovy kanceláře ukradla prototyp nebezpečného maskovače, do akce musí být povoláni ti nejspolehlivější. Jsou povolány dva týmy malých agentů. Carmen a Juni Cortezovi a Gary a Gerti Gigglesovi. Tyto sourozenecké dvojice spolu neustále soupeří, ostatně podobný souboj se odehrává i mezi jejich rodiči. Otec Carmen a Juniho, Gregorio Cortez, má být zvolen novým ředitelem OSS, školícího centra pro agenty. Na slavnostním ceremoniálu je ale do této funkce jmenován otec Garyho a Gerti, Donnagon Giggles. Během slavnostní večeře jsou uspáni všichni dospělí a podivní číšníci ukradnou prototyp maskovače i přes veškerou snahu dětských agentů jim v tom zabránit. Maskovač je zbraň, která dokáže vyřadit z provozu veškerou elektroniku široko daleko. K odcizení přispěla i rvačka mezi Junim a Garym a proto je Juni vyloučen z OSS. Jeho sestra Carmen se však dostane do centrálního počítače OSS a znovu Juniho zaregistruje jako agenta a také změní plán pro následující akci. Garyho a Gerti pošle do pouště a jejich velkolepou akci poblíž Madagaskaru přidělí sobě a svému bratrovi... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

svik 

všechny recenze uživatele

Mám Rodrigueze velice rád, ale tento díl se naprosto minul účinkem. Nezajímavé a místy bych řekl doopravdy nudné, a to i přes to, že akce byla na každém kroku. Počítačově dodělávané scény velice ubohé. Jediné co mne bavilo byl Steve Buscemi a jeho zmutovaný ostrov. 3tí díl je o mnoho zajímavější a dokonalejší, takže bohužel. ()

cinema_cz 

všechny recenze uživatele

Čirá, nakažlivá radost z filmařiny prýští z každého políčka a kinofilovo srdce plesá. Výsledkem je ale přehuštěnost, respektive "maglajz", ze kterého nápady srší zleva zprava, ovšem je jich tolik, že než mohou být rozehrány do uspokojivé podoby, jsou přebity dvaceti dalšími. 80 % (Ondřej Vosmík, Ci 12/2002, str. 68) ()

Reklama

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle už Rodriguezovi nežeru. To ani nejde. Ani jako zábava pro děti. Teda svejm dětem bych to snad úplně zakázal, na takovou blbost koukat. Není to stejně blbé jak jednička, je to ještě blbější. Nechápu, že jim vůbec někdo dal prachy na pokrytí rozpočtu. Tohle si snad na sebe ani nemohlo vydělat a už vůbec nechápu ty další dvě pokračování... Čiré zlo tohle. ()

Ripley 

všechny recenze uživatele

Jednička mě nebavila a trojku jsem neviděl,leč dvojka mě příjemně překvapila.Nudil jsem se méně a bavil jsem se více než u jedničky.Je to sice blbůstka a navíc točená spíše pro školáky,ale i tak jsem se docela pobavil.Hlavní je to,že je dobře že se tento film netváří vážně,tudíž pokud ho berete s nadhledem určitě nezklame. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Barvičkově přeplácaná, ale povětšinou čerstvě nápaditá, úsměvná a ve výsledku nezávadná dět(in)ská špiónská akční blbina disponuje přehledným rodinným příběhem a po přicestování na titulní ostrov se více přiklání k staromilskému, fantastickému dobrodružství (viz trikové odkazy na Raye Harryhausena). Přestože minimálně vyrovnává první díl, na nadprůměrné hodnocení by potřebovala odsýpat ještě o chloupek svěžeji a koherentněji. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (9)

  • Druhý film natočený kompletně na digitální kameru s progresivním skenováním ve vysokém rozlišení. Režisér Robert Rodriguez koupil 2 digitální kamery potom, co porovnal výhody digitální kamery oproti filmu. (HappySmile)
  • Při vstupu výtržníka do zábavního parku můžete vidět maskota psa z loga na cereáliích v krátkometrážním Rodriguezově filmu Bedhead. (HappySmile)
  • Zábavní park na začátku filmu měl být původně Disneyland. Nakonec ale použili Six Flags Over Texas v Arlingtonu. Sekce, ve které se natáčelo, se jmenuje Gotham. (HappySmile)

Reklama

Reklama