Reklama

Reklama

Spy Kids 2: Ostrov ztracených snů

  • USA Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams (více)
Trailer

Obsahy(1)

Když se dcera amerického prezidenta dostane v zábavním parku do úzkých a když navíc vyjde najevo, že z otcovy kanceláře ukradla prototyp nebezpečného maskovače, do akce musí být povoláni ti nejspolehlivější. Jsou povolány dva týmy malých agentů. Carmen a Juni Cortezovi a Gary a Gerti Gigglesovi. Tyto sourozenecké dvojice spolu neustále soupeří, ostatně podobný souboj se odehrává i mezi jejich rodiči. Otec Carmen a Juniho, Gregorio Cortez, má být zvolen novým ředitelem OSS, školícího centra pro agenty. Na slavnostním ceremoniálu je ale do této funkce jmenován otec Garyho a Gerti, Donnagon Giggles. Během slavnostní večeře jsou uspáni všichni dospělí a podivní číšníci ukradnou prototyp maskovače i přes veškerou snahu dětských agentů jim v tom zabránit. Maskovač je zbraň, která dokáže vyřadit z provozu veškerou elektroniku široko daleko. K odcizení přispěla i rvačka mezi Junim a Garym a proto je Juni vyloučen z OSS. Jeho sestra Carmen se však dostane do centrálního počítače OSS a znovu Juniho zaregistruje jako agenta a také změní plán pro následující akci. Garyho a Gerti pošle do pouště a jejich velkolepou akci poblíž Madagaskaru přidělí sobě a svému bratrovi... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

Radyo 

všechny recenze uživatele

Stejně oddechová podívaná pro děcka, jako byla jednička, nezaznamenal jsem posun ani nahoru, ani dolů. Přibylo náznaků vtípků, přibylo efektů (v době vzniku určitě působících zajímavěji, než dnes), ale logiky mírně ubylo (tedy ono jí ani v jedničce mnoho nebylo, což u tohoto typu filmů ale patří k věci). Solidní tři hvězdy, dětem se to líbilo určitě více, než mně. ()

svik 

všechny recenze uživatele

Mám Rodrigueze velice rád, ale tento díl se naprosto minul účinkem. Nezajímavé a místy bych řekl doopravdy nudné, a to i přes to, že akce byla na každém kroku. Počítačově dodělávané scény velice ubohé. Jediné co mne bavilo byl Steve Buscemi a jeho zmutovaný ostrov. 3tí díl je o mnoho zajímavější a dokonalejší, takže bohužel. ()

Reklama

vrch07256732 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo na rovnako dobrej úrovni ako 1, ako bolo spomenuté, herci už mali jednotlivé postavy v malíčku, čo sa odrazilo aj na uvoľnenejšom odohratí, potešil Steve Buscemi opäť netradične v role klaďasa (aj keď tradične trocha pošuka). Film oživila aj prítomnosť starých rodičov a vydarená Bola aj dvojica konkurenčných spykidov (E. Osment + Matt O'Leary). Ostatné notoricky známe herecké mená netreba spomínať - a premlelo sa ich tu viac ako v 1. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Naprosto skvělá rodinná zábava. V podstatě bez hluchých míst. Nápadité efekty, leč příliš okaté. Ale vůbec to zde není na závadu. Já osobně jsem se dlouho tak nebavil a sem tam i chutě zasmál. Ve vedlejší roli se opět objevuje známý zloduch Dany Trejo i Steve Buscemi. Dost nadprůměrný film. Nova ????2009 9007/9600 ()

cinema_cz 

všechny recenze uživatele

Čirá, nakažlivá radost z filmařiny prýští z každého políčka a kinofilovo srdce plesá. Výsledkem je ale přehuštěnost, respektive "maglajz", ze kterého nápady srší zleva zprava, ovšem je jich tolik, že než mohou být rozehrány do uspokojivé podoby, jsou přebity dvaceti dalšími. 80 % (Ondřej Vosmík, Ci 12/2002, str. 68) ()

Galerie (30)

Zajímavosti (9)

  • Když se na scéně objeví Dinky Winks, můžete za ním vidět horskou dráhu. Je to Titan - nejvyšší a nejrychlejší horská dráha v celém Texasu. (HappySmile)
  • V závěrečných titulcích běží písnička zpívaná Carmen (Alexa Vega ), za ní následují nepovedené záběry a poslední scéna zahrnuje vlastníka zábavního parku (Bill Paxton) a Romera (Steve Buscemi ). (HappySmile)
  • Juniho celé jméno zní Juni Rocket Racer Rebel Cortez. Rocket, Racer a Rebel jsou jména 3 synů Roberta Rodrigueze. (HappySmile)

Reklama

Reklama