Reklama

Reklama

President Kennedy's Birthday Salute

(TV film)
všechny plakáty

Recenze (3)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

V hlavní roli a u řečnického pultu božská Marylin a na druhé straně v té době čerstvě 45 letý oslavující president, nádhera, kdo mohl tenkrát ještě tušit že oba dva za necelé dva roky, resp. pár měsíců po této televizní oslavě postihne velmi krutý osud s velice osudnými a tragickými konci. Kennedyho smrt v roce 1963 a Marylina dokonce už v srpnu 1962 tedy pár měsíců po této oslavě a tím prokletí rodu Kennedyů ještě zdaleko nekončilo. Úvod je však kouzelný: "Happy birthday To You" Happy birthday To You, "Happy birthday, Mr. President", Happy birthdy To You. Everybody Happy birthday, poté se přinesl veliký dort, za velikých ovací přišel sám všemi oblíbený JFK, pronesl děkovný proslov a pohádky byl konec. ()

Reklama

Zajímavosti (4)

  • Marilyn Monroe musela narozeninovou píseň stále trénovat, jelikož se jí neustále pletla. Proto se, jak bylo u ní ve zvyku - silnou nervozitou opila. (Pavlínka9)
  • Tato událost se konala 19. května 1962 v Madison Square Garden. Je považována za poslední veřejné vystoupení Marilyn Monroe. Opět bylo nezapomenutelné. (Pavlínka9)
  • Na oslavě bylo přítomno 15 000 členů Demokratické strany. (Pavlínka9)

Reklama

Reklama