Reklama

Reklama

Deník zasloužilé matky

(seriál)
  • USA Reba
USA, (2001–2007), 45 h 32 min (Minutáž: 20–44 min)

Hrají:

Reba McEntire, JoAnna Garcia Swisher, Christopher Rich, Steve Howey, Scarlett Pomers, Melissa Peterman, Park Overall, Masi Oka, Victor Webster (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(125)

Obsahy(1)

Reba zjišťuje, že být svobodnou matkou je v dnešní době pěkná nádeničina. Musí se totiž starat nejen o svoje tři děti, ale i o zetě, vnučku, bývalého manžela a jeho neurotickou ženu. (oficiální text distributora)

Recenze (130)

sssssycak 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejpohodovějších a nejpříjemnějších seriálů (sitcomů), které jsem měl kdy tu možnost sledovat. Po shlednutí posledního dílu musím konstatovat, že mi tahle střeštěná rodinka bude chybět. Jako úplný vrchol seriálu považuji rozhovory mezi Vanem a Rebou, které prostě neměly chybu. Upřímně sem se u nich pobavil. (Po požáru v domě.) Van: To je i tvoje vina! "Je mi strašná zima." Tak se obleč ! Cheyenne: Jasně Vane, řekla jsem, je mi strašná zima, tak co kdybys zapálil dům ! ()

Kracken 

všechny recenze uživatele

Nesleduji tenhle sitcom pravidelně ale když už ho v televizi zastihnu, tak to není taková tragédie jak jsem si zpočátku myslel. Není to bůhvíjak skvělé ale jako ranní zpříjemnění to funguje. Hlášky průběžně kolísájí mezi úsměvem, smíchem a trapností. Tím pádem musím Rebu hodnotit jako čistej průměr. ()

Reklama

salamandrr 

všechny recenze uživatele

Po ránu ideální sitcom... Díl "Hrdá Reba" by se měl povinně vysílat na všech úřadech práce v ČR!!! Tak jsem u 4 série a myslím, že jako rodinný sitcom to nemá konkurenci, kdyby to bylo starší tak možná kutil tim by se snažil, ale i tak by prohrál neb černohumorná Reba by ho smetla, pravdou je, že člověk musí vydržet minutu moralizování v každém dílu, ale co? Od páté série poněkud upadá humor a seriál najíždí do stereotypu...škoda, ale dalo se to očekávat... ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Horších 70%. Nesleduju to sice pravidelně, protože jsem obvykle v práci, ale pár dílů už jsem viděl. Není to špatné, nicméně na TOP sitcomy to zdaleka nemá. Je tam dost hluhých míst a občas vtipy vtipné příliš nejsou. Na to, že jsem to viděl jen občas, tak se mi zdá, že jsou tam vtipy dost sobě podobné. Nicméně, i přesto je to stále dost zábavné na to, aby to mělo hodnocení okolo 60%. Howgh! ()

Všelicos 

všechny recenze uživatele

Ještě jsem snad nikdy nezačala koukat na seriál, kde by mne rozčilovalo tolik postav. Jediná sympatická a poměrně normální je tam Reba, ostatní jsou na hlavu padlí a bohužel ne tím milým, roztomilým způsobem jako Phoebe z Přátel. Viz. Barbra, která by mi jednou překročila práh a hnala bych ji svinským krokem pěkně daleko. Když nic nedávají, nechám to běžet, ale rozhodně to není typ seriálu, který bych aktivně vyhledávala. Je mi tě líto, Rebo! ()

Galerie (151)

Zajímavosti (5)

  • Scarlett Pomers se po návratu k natáčení dočkala v 1. epizodě 6. série bouřlivého potlesku diváků. O její absenci v 5. sérii jsou v této epizodě dvě narážky. (Tsuki003)
  • Hlavní herecká představitelka seriálu, Reba McEntire, je velmi slavná country zpěvačka. Složila a nazpívala písničku I'm a Survivor, jejíž upravená verze je znělkou seriálu. (salamandrr)
  • Hlavní dekorace, obývací pokoj s kuchyní Rebina (Reba McEntire) domu, jsou upravené dekorace, které byly použity v seriálu Krok za krokem (od r. 1991), rovněž jako obývák s kuchyní. (funhouse)

Reklama

Reklama