Reklama

Reklama

Epizody(4)

Obsahy(1)

Rozpleteme hysterii, která se odehrála během soudů s čarodějnicemi v Salemu a vedla k popravě 20 žen v prosperující komunitě v Nové Anglii. Příběhy o posedlosti ďáblem vedly k hromadnému zatýkání, senzacechtivým soudům a veřejným popravám oběšením na náměstí. Tato série odhalí skutečný hororový příběh mladých dospívajících dívek tragicky obviněných a usvědčených pochybnými dospělými skrývajícími se v pozadí. Epizody čerpají z rozsáhlých historických dokumentů a soudních záznamů, aby oživily toto poutavé drama. Sociologové, psychologové a kulturní historici také objasní, jak jsou i dnes komunity stále blízké podobné hysterii. (Viasat)

(více)

Recenze (2)

radomiil 

všechny recenze uživatele

Takové zinscenované Procesy by v této podobě nutně potřebovali dnes s nejrůznější pakáží)bez milosti+jakýchkoli osvobozujících verdiktů. ()

Ammit 

všechny recenze uživatele

Okej, dokument se snaží bejt móc senzační ve smyslu óóó, hleďte, jak blázniví a hloupí lidé byli!, dramatičnost jak hudby, tak komentářů ,,odborníků'' je celkem k smíchu, ale překousnout se to dá (tedy skvělé jako zvuková kulisa, popř. PictureInPicture zákusek). Průměrný dokument o něčem, co jsme viděli už stokrát a slyšeli přežvejkaný tisíckrát. ()

Reklama

Galerie (34)

Reklama

Reklama