Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ocitáme se v Americe v době po nukleární katastrofě, kdy na zemi vládne chaos a lidstvo se vrátilo do doby kamenné. Státním zřízením je tuhý matriarchát, kde muži jsou drženi jako otroci na ponižující práce, nebo žijí volně v přírodě a jsou považováni za divoká zvířata. Jednomu z nich se podaří z otroctví uprchnout a po objevení nového kmene se zamiluje do krásné vůdkyně klanu. Podaří se mu přesvědčit ženské pokolení, aby dalo mužům ještě jednu šanci? (Sofia)

(více)

Recenze (26)

Rýža 

všechny recenze uživatele

Pro osmdesátokové úchylárny mám slabost. Zvlášť pro ty postapokalyptické a genderově vyhrocené. A jak jsem tak skenovala, v roce 3000, po velkém bombení, zřejmě ze světa zmizelo skoro všechno, ovšem laku na vlasy zůstalo (díkybohu) dosti. Pětihvězdičková genialita snímku umocněna desetihvězdičkovým simultánním překladem, který film povznáší do naprosto netušených dimenzí! Ať žije oldschool a velký Zeeeeman! ()

Han22 

všechny recenze uživatele

První co mě napadlo, že je to mix mezi Planetou opic a Xenou. Je 9 století po nukleární válce, lidstvo bylo vybombardováno do doby kamenné (a to včetně změn v řeči), z žen se staly amazonky a z mužů lovná zvěř, která je využívána jako otroci nebo oplodňovači. Když jeden z mužů nachází bunkr z doby války a v něm pár věciček (kombinéza, laserová puška, granáty, kazeťák), situace se mění. Musím uznat, že ač jsem tomu béčku nedával moc, nakonec mě to totálně strhlo a ve finální řeži jsem měl sto chutí zařvat "vyserte se na to". Ale nakonec to (relativně) dobře dopadlo a já si užil jedno moc pěkné postapo béčko. ()

Reklama

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Nostalgie sice zafungovala (jinak bych se na to nedodívala ani do konce), ale zatím co v roce 1988 mi to přišlo fakt hustý, dnes už jsem se jenom smála. Je to nablblé, výprava ubohá a dialogy díky monodabingu pod bodem mrazu. Nápad přitom úplně marný nebyl. Mohla to být taková americká Sexmise, kdyby..... . Za mne jedna hvězďule právě z té nostalgie. ()

choze 

všechny recenze uživatele

"A TAK JSME ZJISTILI, ŽE SE S ŽENAMI DÁ DĚLAT I NĚCO JINÉHO NEŽ BOJOVAT." Narozdíl od italských a jiných kopírek ŠÍLENÉHO MAXE či ÚTĚKU Z NEW YORKU nabízí AMERICA 3000 pocházející z produkce Golana a Globuse víc než jen zprofanované pankáče a futuristická vozítka a sice vlastní originální vizi budoucnosti (založenou na brutálním souboji pohlaví), vlastní příběh a nadhled (ale ne ten trapný tromácký). A že je to hodně zábavná vize budoucnosti, obzvlášť když je něžné pohlaví zastupováno ultimátními homo blonde superior Laurene Landon a Victorií Barrett! I s odstupem času skvělý vtipný film se sympatickými postavami a jedno z nejlepších postapo béček vůbec. S německým dabingem a českým rychlodabingem přes něj je to pak za jasných pět hvězd. ()

Cimr odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je pořádná nálož amerického osumdesátkového nevkusu jak se sluší a patří: Všichni tu vypadají jako pornoherci, jsou navlečeni do zlatých kombinéz a skoro po celou stopáž hraje neuvěřitelně špatná disco hudba. Celý postapokalyptický svět je tu vytvořen tak mizerně, až to rozesmívá. Mě osobně nejvíc bavila ta jejich šílená hantýrka (zhruba ve stylu ,,Jdu skenovat, jestli nenajdu ňáký přísný žraso." = ,,Jdu se podívat, jestli nenajdu něco dobrého k jídlu."). Je to brak braků, ale samozřejmě - mohu doporučit jako půlnoční film na každou párty. Pořád je to větší sranda, než Babovřesky... ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama