Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Právník a známý youtuber Patrik Beran je nalezen zavražděný ve svém bytě. Na zemi rozbitá sklenice s otiskem dámské rtěnky napovídá, že vrahem by mohla být žena. Bratr zavražděného rozplétá Specialistům rodinné zákulisí - jejich otec je uznávaný právník, který nesouhlasil s životním stylem svého syna. Čemu syn říkal "digitální bohémství", nazýval otec příživnictvím. Vulgární youtuber byl trnem v oku mnohým, zejména pak své bývalé ženě, která se toužila před hlukem sociálních sítí ukrýt na nové adrese v Londýně. Ale i další ženy mohly dostat chuť arogantního Berana zabít. Zvlášť po pár skleničkách v tanečním klubu. (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

... proč jako ti detektívové čtyřicet minut něco děsně napínavě vyšetřují, když pak pachatele objeví náhodou přineseného na zlatém podnose v ženských šatech? Říkal jsem si odkud znám ex-manželku zavražděného a ona to Alžběta Vaculčiaková z Vinařů. ()

sorrow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jestliže v seriálu vystupují herci opakovaně, v různých rolích, nevím jak někomu jinému, ale mně to připadá stupidní. Toto se v tomto seriálu stalo už několikrát, naposledy v tomto dílu, kdy herec Zdeněk Žák, hrající zde advokáta Berana již hrál v epizodě III. s názvem Temné touhy, kde hrál vraha ze zahrádkářské kolonie. Pokud to takto půjde dál, možná se třeba od režiséra dočkáme toho, že Jan Zadražil, který hrál v desítkách dílů kapitána Čermáka a poté byl zastřelen, se třeba v nějaké epizodě objeví jako vrah s jiným jménem. Čermák přece už dohrál, tak proč herce nevyužít do jiné role. Asi už není kde brát herce… ()

Reklama

Reklama