Reklama

Reklama

Ronaldo

  • Velká Británie Ronaldo (více)
Trailer
Velká Británie / Španělsko, 2015, 92 min

Obsahy(1)

14 měsíců pod drobnohledem kamer v soukromí i na fotbalovém trávníku v prvním oficiálním autorizovaném filmu o jedné z nejslavnějších postav fotbalu. Úplně poprvé fanoušci získávají jedinečnou příležitost v působivém a fascinujícím dokumentu nahlédnout do soukromí výjimečného fotbalisty, otce a přítele. Prostřednictvím rozhovorů, ukázek fotbalového mistrovství a dosud neuvedených archivních materiálů se seznámíte se sportovním i osobním životem trojnásobného držitele Zlatého míče Cristiana Ronalda na vrcholu jeho kariéry. Vydejte se s autory filmů 'Senna' a 'Amy' na výjimečnou a objevnou výpravu a poznejte, co všechno obnáší být sportovní hvězdou, která je pod stálou kontrolou veřejnosti. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

Baronne odpad!

všechny recenze uživatele

Miluju fotbal, a to je taky jedinej důvod, proč jsem si tohle pustil. Taky je to jedinej důvod, proč Ronalda nenávidim. Dokumentární filmy jsou většinou o ničem, ale tenhle je dost podprůměrnej. Navíc jeho posedlost k Ballon D'or's z něj tady úplně čiší. Než ho začnu kritizovat, musim uznat, že je to velkej dříč, a fotbalista je to nadprůměrnej. Nicméně "I was made to be the best" bohužel neplatí, protože nikdy nebyl a ani nebude lepší než Messi. "If we have two more CR's in the team, I would be more confident" ??? Z toho smrdí hodně přehnaná sebeláska a arogance. Jinak jméno filmu bych taky změnil, protože RONALDO je jenom jeden. Chválim hudbu, ale to je všechno. Protáhlý jak jeho mamky ksicht (nic osobního), a vlastně nic novýho, všechno už víme.. ()

Timak 

všechny recenze uživatele

Chtěl bych vidět opravdového Ronalda. Tohle je takový rádoby dokument, spíš takovej medailonek, který jen tak klouže po povrchu, ale to pravé neodkryje. “Macho” styl, přehled (ne)vkusu, tomu prostě nesvědčí. Strašně chce ukázat, že je to vlastně skromnej kluk, který ale otvírá obě vrata od garáže, aby jasně ukázal, kolik aut vlastní. Nejsem fanoušek Ronalda a tenhle film to nezmění. Fascinuje mě jeho sportovní nadáni, vytrvalost a píle. ()

Reklama

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Souboje Messi vs Ronaldo jsou každému moc dobře známé, ale při hodnocení dokumentu po jeho filmařské stránce bychom tyto sympatie měli odložit a hodnotit opravdu kvalitu snímku a jeho zpracování a ne to, komu fandíme více a osobně si myslím, že na to hodně zdejších uživatelů zapomíná. A bohužel zpracování (i když jsem se rád dozvěděl něco více o CR7) mě nikterak neoslnilo. ()

chelseaman22 odpad!

všechny recenze uživatele

Fakt jsem se bavil tím, jak Ronaldova matka zobe antidepresiva během sledování čutání bílého baletu. Ronaldo se nám ukazuje jako pozorný otec a znalec rychlostních speciálů, na něž mu pomalu nevystačí parking. Člověk by byl býval doufal, že uvidí jeho polonahé rychlovky v negližé, avšak kamera neustále míří na nezajímavého synátora počatého v motelu v L.A. Nikdy bych neřekl, že někdo zpívá na stejně děsivé úrovni jako já. odpad! ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

No....když se v první minutě objevil Kristyjánek ve slipech, nevěděl jsem, jestli to dřiv vypnout, nebo vrhnout. Naštěstí jsem posbíral zbytky realističnosti a vzpomněl si, o jaké hvězdě jakýho sportu to je. Nakonec to není úplný gayporno, ale dokument si taky představuju trochu jinak. Potěší pár záběru z mládi, ty jsou super. Dostatečný je i maping Ronadlovy fotbalové kariéry, i když bych uvítal vice zajímavostí, které mohl o patřičných špílech prozradit. Katastrofální je výprava do Ronaldova skromného soukromí, kde se míchá jaksi podivně současnost s minulostí, a kde se rozhodně film nemůže pyšnit "výjimečnou a objevnou výpravu", jak v obsahu uvedeno jest. Pro hejtry neschůdné, pro lajka natažené, pro Ronaldova fanouška asi v podstatě nepřínosné. Existuje mnoho lepších dokumentů (obecné tvrzení z pohledu Ronaldova nefanouška). 50% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • V tomto dokumentárním snímku lze spatřit partičku kluků, kteří hrají na playstationu známou a úspěšnou hru „Tekken 3“. (ČSFD)

Reklama

Reklama