Reklama

Reklama

Drtič

Trailer

Obsahy(1)

Ze života mu udělali peklo. Jeho šéf je netvor, jeho vlastní žena noční můrou a jeho nejlepší přítel se ukázal jako ten nejhorší. Vždycky držel jazyk za zuby, dodržoval zákony, společenská pravidla a dělal vše, co se od něj očekávalo. Ale jednoho rána se probudil a zjistil, že je bez tváře a bez identity. Nekonečně dlouhé roky souhlasného kývání jsou pryč. Stal se z něj anonymní, bezvýrazný fantóm odhodlaný nelítostně se pomstít všem lidem, kteří mu ublížili. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (67)

Faustka 

všechny recenze uživatele

Parádní obsazení!! Neviditelný J. Flemyng se příjemně vyloupl – a ta nahromaděná ublíženost hezky vyplula na povrch. Není nad to se zdravě nasrat. A charismatický P. Stormare (šéf) pro přátele nuly také: narážeč Milo, nebo kundyhonič z titulní strany – je neustále nadržený, vopíchá kdejakou micinu a cítí se jako king – sice už trochu vopelichanej, ale pořád trhá rekordy. Romero tedy odbočil, to jo… ale odpouštím mu. Dost mě pobavil!! Bruiser je netradiční pohled do mysli rodícího se fantominika – a to je můj obor. Přesný zásah na komoru bruisere. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Bruisera bych opravdu nemohl považovat za nějaký filmový majstrštyk, přesto si nemůžu pomoct, ale já se u tohoto snímku opravdu bavím. Pravda, nebavím se tak, abych přihodil čtvrtou hvězdičku, ale na lepší tři to stačí. Jason Flemyng tady byl výborný (to on je ale vlastně vždycky), Peter Stormare opět dokázal, že je pro postavy magorů jako stvořený, a ve výsledku jsem dostal takový béčkový Volný pád. 3*+ ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Od Mistra Romera by člověk čekal větší flák, než jen průměrný příběh o muži, který se rozhodne skoncovat s útiskem ze strany manželky, šéfa a všech ostatních okolo. Nenápadná šedá myš se promění v krysu s ostrými zuby. Nejprve jen v představách strčí ženě hlavu pod vlak a na manželku vytáhne sekeru, pak ale dojde k poznání, že změna je nutná i v reálném životě. Na vraždění záhy dojde, jenže chybí nápad, patřičný říz a šťavnaté gore. Chybí napětí, strašení, úzkost a mrazení. Zatraceně, tohle mohl být megamasakr! 4* si tak zaslouží jen horrorová party s údernými Misfits, smrtkami, mísami plnými očí, prstů, potracených plodů, s lebkami naplněnými krví, prsatými tanečnicemi, maskami, lavírováním mezi horrorovým a s/m... celkově 3* a vícekrát vidět netřeba. ()

chalp 

všechny recenze uživatele

Čo ja viem, celkom dobrý nápad o smoliarovi, ktorý stratil tvár nie len obrazne, ale aj doslova a aby ju získal spať musí sa pomstiť všetkým, ktorí s ním roky zametali, neverná manželka, zlodejský kamarát, fakt úchylný šef(značka Stromare :), nebyť toho lacného televízneho spracovania mohlo to zaváňať kultom, škoda. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Henry (Jason Flemyng) jednoho krásného dne zjistí, že s ním všichni docela vyjebávaj, jeho nejlepší kámoš, jeho šéf - kromě jeho ženy, která naopak nevyjebává s ním, ale právě s jeho šéfem. Nějakým podivným kouzlem se mu na tváři objeví bílá maska, a ta ho změní (?). Z ušlápnutého beránka se stává drsnej vlk, a začínaj padat hlavy (nejen obrazně)... Sice se asi George A. Romero snažil, ale navázat na své předchozí úspěšné filmy se mu nepodařilo. Natočil béčkový horor, s béčkovou atmosférou, a béčkovými herci, kde vyniká pouze Peter Stormare, v úžasné roli Henryho excentrického bosse. A to je vše přátelé, kromě jedné malé lovestory nic víc tento film nenabízí... ()

Galerie (15)

Zajímavosti (4)

  • První Romerův film, který nebyl natočen v okolí jeho rodného města Pittsburgu v Pensylvánii. (facojurka)
  • Romero pro Misfits na oplátku natočil videoklip ke skladbě "Scream!", který je obsažen v bonusových materiálech na DVD. (IDžOR)
  • Kapela na počest snímku složila stejnojmennou píseň, kterou při koncertě můžeme také zaslechnout. (IDžOR)

Reklama

Reklama