Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Petr Kraj a jeho kolegové z kriminálky mají další výjezd tentokrát k dvojnásobné vraždě u keltského kříže opředeného pověstmi. Trumfování psychopatů se stále stupňuje a k podezřelému léčiteli vede cesta skrze tajemné runy. Petrova nová parťačka v případu Ulricha tuší zradu a Rosťa Kořen má velký problém, protože obyčejná otrava jídlem může odhalit víc než jen nevěru. Hořící policejní auto věští další vraždy, ale risk se v sázení pokaždé nevyplatí. Přání se nikdy neplní tak, jak chceme, a svou šílenou hru rozehrává i zločinec Justl, který ví, kdo jsou hledaní vrazi. O čí život si střihnou bezcitní pachatelé a co skrývá tajemný notýsek? Má Rosťa Kořen důvod k obavám? (TV Prima)

(více)

Recenze (5)

caba 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Proč jsou pachatelé zločinu ve většině případů psychicky nemocní lidé a tím pádem nemohou být odsouzení??To je záměr,že si musíte říct...nemohou zato ,jsou nemocní,jsou to blbci. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

....tentokrát nielen scénaristická skratka, ale i náhoda -opakovaná pomohla odhaliť vrahov.....viac ako  kriminálny príbeh mňa tentokrát zaujali medziľudské vzťahy hlavných postáv.... ()

Reklama

sorrow odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál už dlouhodobě sleduji snad pouze z důvodu sebemrskačství, protože takovou sračku snad ani nemohl nikdo napsat. K posledním dvěma dílům tzv. Kejklířů: v perimetru 10 km se pohybují sérioví vrazi, kteří zabijí policistu a následně několik dalších náhodně vybraných lidí, k tomu bez problému používají služební policejní vozidlo a nikdo je nikde nevidí, nechytí. No vlastně kdo by je chytal? Snad Sláma, který má na práci jen podřimování v kanceláři, nacpávání se koblihami a čtení nějakých trapných pověstí, nebo snad Bach, který si vzal v této době dovolenou, kterou tráví s Egonem a pátráním po starém autě, nebo snad nahlouplý Coufal, nebo Naděnka, která už to raději u policie vzdala, nebo snad korupcí prolezlý Kořen, anebo snad samotný Kraj, který má čas tak akorát na sledování přihlouplých monologů chorého Blahouta, který před svojí smrtí nahrál asi 100 hodin záznamu, pořád jen dřepí na faře a fakt blbě čumí. Všichni policisté v tomto seriálu působí jako nějaké karikatury skutečných policistů. V okolí Břehu řádí psychopaté a policie nic neřeší, jsou na dovolené, věnují se svým životům, nikde žádná zvýšená bezpečnostní opatření, kontroly, posílení oddělení, prostě nedělají vůbec nic. K tomu snad ještě pár dalších trapností jako třeba to zapálené policejní vozidlo, které po příjezdu hasičů vypadá, že hoří asi tak 15 sekund, hasiči byli asi připraveni za rohem, nebo třeba jak Naďa pořizuje fotky mobilem, který nemá fotoaparát. Starý Hampl pořád doma brečí, že nemají peníze a kde vezmou na elektriku, kde vezmou na školní výlet pro kluka. Na druhou stranu vysedává každý večer v hospodě a mladá Hamplová nepracuje. Asi by se chtělo nad tím zamyslet. Mezi kriminálkami, co se objevili v posledních 5 letech v televizi je tohle opravdu to největší dno. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Odhalení pachatelů zcela na vedlejší koleji a ještě trapné. Rosťa Kořen se nebojí ani sponky a Igor Bareš ve vězení mluví jako Lecter, ale je směšný stejně jako většina postav seriálu. Navíc i to nejlepší ze seriálu, Kraj, spíš sedí a kouká, a to ještě málo. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama