Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zombie ovládly Zemi. Na celém světě už zbývá jen pár míst, kde se dá ukrýt. Hrstka vědců a vojáků zvolila podzemní bunkr na Floridě a snaží se pomocí nejrůznějších experimentů na polapených zombie přijít na to, jak zvrátit osudnou chorobu, která způsobuje přeměnu nakaženého člověka v zombie. K některým experimentům jsou však zneužiti i vojáci a to způsobí rozkol uvnitř komunity. Ale ještě než se stačí věci vyřešit, vniknou do bunkru zombie, kteří konečně našli skulinku v obranném systému. Teď už hraje každý sám za sebe a jediným cílem je přežít. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

JackBurda

JackBurda (hodnocení, recenze)

Skvělý, skoro tak atmosférický a chytlavý jako noc oživlých mrtvol, jen trochu jinak. Lepší než skvělej Úsvit.

DamonS

DamonS (hodnocení, recenze)

Ten příběh mohl být smysluplnější, docela jsem se u toho nudil...

fmash

fmash (hodnocení, recenze)

Nejsou to přímé hrubky, ale rozkol mezi použitým rodem. "Zombie ovládly" (ženský rod) na začátku vs "zombie, kteří konečně našli" (mužský rod) na konci. Nehledě na to, že bychom ještě mohli říct TO zombie :)

anal_storm

anal_storm (hodnocení, recenze)

Skvely film..Joseph Pilato tu skvele zahral negativnu postavu filmu...nikdy nezabudnem na scenu jak kaze aby si sadla Lori Cardille spet na tu stolicku...:D...

S1xK1ll3r

S1xK1ll3r (hodnocení, recenze)

Rezia jednoznacne vyborna a herci podla mna podali skvely vykon. Hudba ak sa tomu da tak povedat je skor trochu elektroniky udavajucej tempo a zcasti je to akasi melancholia mrtvych priatelov. Musim povedat ze ak by som tento film videl okolo roku 1990 tak by som hodnotil ovela pozitivnejsie.

mandes

mandes (hodnocení, recenze)

Tak u mňa hudba vyhrala na plnej čiare.Prišla mi dosť zvláštna a atmosferická.

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnocení, recenze)

Zajímalo by mě, kolik dalších má na hudbu v Day of the Dead stejný názor jako MIMIC.

HAL

HAL (hodnocení, recenze)

Jednoznačně souhlasím s Apachem, všechny charaktery jsou výborně vymyšlené i zahrané, vždyť vyostřující se vztahy mezi nimi jsou hlavním zdrojem napětí ve filmu.

Kusko.t2

Kusko.t2 (hodnocení, recenze)

Distribúcia DVD bola posunutá, konečne by sa tento film mal dostať do obchodov niekedy koncom 3tieho mesiaca 2007. A čo Night of the Living Dead 1968 nebude, neviete o tom niečo?

Knuckless

Knuckless (hodnocení, recenze)

Už nějaký čas smutně koukám do výloh DVD shopů, hledaje tam tento film. Jeho (např. zde) avizovaný prodej od listopadu 2006 se tedy koná? Nekoná? Viděl to už někdo aspoň v nějaké videopůjčovně? Navštěvuji ty správné krámky? A co Jan Tleskač? Ach jo...

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnocení, recenze)

Jossie: "Slabší stránkou byly herecké výkony především vojenského velitele a jediné ženské představitelky."

Absolutně nechápu.
U prvně jmenovaného byl totiž výkon naopak fantasticky přesvědčivý. Co se představitelky hlavní role týče, její výkon je velmi sympatický, a neumím si představit, že by se mu dalo něco vytknout. Ovšem i další herci jsou dle mého názoru hodně dobří až excelentní.
Fakt nevím, jak by se tady dalo něco zahrát lépe. Já bych naopak všechny zůčastněné pochválil. Na to, jak málo známý je celý herecký ansámbl, je to bez výhrad.

Související novinky

Další vydatná jatka

Další vydatná jatka

13.11.2007

Série Saw pořád vydělává a Hollywood proto věří, že nízkorozpočtové horory o úchylech porcujících pohledné teenagery jsou přesně to, co fanoušci filmového strachu potřebují. A tak je tady Slaughter,… (více)

Remake Day of the Dead

Remake Day of the Dead

10.11.2005

Zakladatel a klasik zombie žánru v jednom, George A. Romero o sobě v poslední době opět dává vědět. Loni k nám přisprintovali zombie v remaku Zacka Snydera Úsvit mrtvých, tento měsíc v českých kinech… (více)

Ďalší zombie remake

Ďalší zombie remake

31.05.2005

George A. Romero (na obr.), často označovaný za zakladateľa "zombie" podžánru, nakrútil v rokoch 1968-1985 hororovú trilógiu, ktorej prvým článkom bola skvelá, čiernobiela Noc oživlých mrtvol. Toto… (více)

Reklama

Reklama