Reklama

Reklama

Ano, trenére!

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2015, 50 min

Účinkují:

František Straka

Obsahy(1)

Charismatický trenér František Straka přijíždí do severomoravské vesnice Holasovice zlepšit úroveň místního fotbalového klubu. Poznává tu nejen fotbalisty, ale i jejich rodiny a místní svérázné figurky. Zkrátka vesnický život takový, jaký je! (TV Prima)

Recenze (81)

TETŘEF odpad!

všechny recenze uživatele

Přidám se na stranu lidí, kteří si aspoň trochu zadoufali, že koncept " charismatický odborník v neodborném prostředí zkouší uplést z hovna bič" bude sedět na buranskou ligu jako prdel na hrnec. Navíc fotbal k takovému popularizačnímu tažení vyzývá stejně jako kulinářství. Ne. A i kdyby to snad chtěli tvůrci takhle udělat tak Straka by to asi stejně neutáhl... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem, že mě Franz s bíle poprášeným chřípím a trojzubcem od tataráku lehce povaří v kotli s olivovým olejem a bude přitom pomocí germanismů zapáleně mluvit o mančaftu a srdíčku. Místo toho jsem dostal sondu z venkovského vesmíru ala ČT2, jedenáctku chlastajících Kuželů a kouče, jehož taktické plány nepřekročily stín Hnátkova sešitu.. Znásilnění koncepce pořadu Ano, šéfe!, které svou zbytečností a dramaturgickým šlendriánstvím rychle směřuje k stažení ze hřiště. Pravděpodobnost, že bych protrpěl další díl, je asi stejná, jako že lovec švábů Berbr dostane Řád Tomáše Garrigua Masaryka za rozvoj demokracie, humanity a lidských práv.. ()

Reklama

Djoker

všechny recenze uživatele

Přiznaná variace konceptu Ano, šéfe! snažící se svézt na divácké lačnosti po humoru z Okresního přeboru. V roli spasitele je jednoznačně nejhorší porevoluční trenér naší první ligy, který jako hlavní kouč nevydržel v žádném týmu déle než rok. Přirozené dávky fetu, které mu kolují v krvi zřejmě už od narození, z něho však dělají atraktivní terč pro televizní kamery. Nevydržel jsem ani dvacet minut. ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Fotbal miluju, a tak nápad převést formát Ano Šéfe na fotbalové trávníky se mi velmi zamlouval. A těšil jsem se jak Franz bude s hráči prožívat tréninky, probírat taktiku, a prostě všechny ty věci co patří k fotbalu, i když třeba jen k tomu vesnickému. Bohužel nic z toho se neděje a spíše je to prohlídka dané vesnice s návštěvou u obyvatel. Dohromady Straka byl na obrazovce asi tak 3min z celkových 50. A hlavně by tam musel s týmem strávit třeba půlrok, a né čtyři tréninky. Takhle ale hodnocení pořadu....Jasná červená karta!!! Druhej, a další díly..určitě malinko lepší. ()

alchac odpad!

všechny recenze uživatele

U Perunovy holé řitě, apage Strakanas!!! Ve skrytu duše doufám, že jsem z přemíry alkoholu (byť jsem měl k obědu jen dvě piva) blouznil a tento pořad vlastně vůbec neexistuje. Jdu se usilovně štípat... P.S.: Tak, jelikož po téměř čtyřiadvaceti hodinách od zhlédnutí dostatečně opadl nával mého akutního zhnusení a jsem tedy schopen obohatit zdejší lingvisticky zglajšaltovanou databasu o bigotně-pokrytecko-moralisticky nezávadný slovní průjem, můžu pokračovat. Herr tataráček und olejíček se nám v prvním díle v jakési polské díře projde třikrát okolo sochy nějakého svatého Stříkala (originální název světce si nepamatuji, prostě patron hasičů), naučí tamní fotbalovou rodinku (příbuzní jsou tam navzájem skutečně všichni) rozcvičku, uloží úkol (5. místo v pralese) a k velké úlevě duševně příčetného diváka odtáhne. Martyrium nicméně začne trochu jinak, neboť Franzovu roli ústřední postavy přebírá na psychiatrii patrně dosud nediagnostikovaný (jinak si nedovedu představit, že by mu i přes jeho zjevně mlsný pohled bylo umožněno vést i žáčky) hlavní trenér, vedle kterého by i zarostlý nehet na mykotickém palci Pepika Hnátka byl za Alexe Fergusona, a jehož progresivní fotbalové myšlení se projevuje toliko tím, že učí své svěřence simulovat pády (nutno říct, že mnoho ze zpoceného vidláctva v dané disciplíně předvádí schopnosti na úrovni minimálně kaprligy!). Byv šokován tak mocně, že jsem první díl dokoukal do konce, jsem se pak ještě dočkal pochodu Adamitů, přehlídky z kuchyňského výběhu uteknuvších fotbalových slípek a samozřejmě velkého Franzova návratu, který své svěřence za to, že skončili o pět míst níže, než bylo uloženo, pouze mírně pokáral, a aby to snad na domorodcích přesto nezanechalo trvalé následky, podaroval je sportovními kabelkami. Jestli byl jeho přístup obdobný i na regulérní trenérské sesli, pak se závratným úspěchům této prominentní trenérské smažky vůbec nedivím. Jeden díl tedy úplně stačil, abych se opět ujistil, že žumpa televizní "zábavy" je v této patrně i Satanem zapomenuté zemi naprosto bezedná... ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama