Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Láska je největší kouzlo. Matt je syn z prominentní kouzelnické rodiny, od kterého Rada čarodějnic očekává, že se ožení se svou dobrou přítelkyní Lizzie. Když se však Matt seznámí s psychiatričkou Sarou a přeskočí mezi nimi jiskra, jediná noc všechno změní - jeho schopnost kouzlit se ztratí a Sara naopak najednou vládne magickými silami a kouzly. (TV JOJ)

(více)

Recenze (6)

AmunRa 

všechny recenze uživatele

Romantický film s prostinkým dějem, který je ozvláštněn příslušností většiny postav k čarodějnickým rodinám. Celý příběh pomalu a klidně plyne i přes rozchody párů, spory uvnitř firmy a další patálie, protože všechny postavy jsou nelidsky hodné a chápavé. Překvapivě navíc nejsou hrdiny teenageři, ale třicátníci, kteří stále hledají své místo ve světě. Herecké obsazení je naprosto průměrné a negativně zaujme kvalita zpracování připomínající telenovely. Málo kdy se vidí tak vzorově průměrný film, který nic nekazí, ale také ničím nevybočuje. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Halloweenská červená knihovna v kouzelnickém balení. 1) Líbivé a koukatelné vzhledem k příjemným hercům._____ 2) Zaujali 40letý sportovec a model Ryan McPartlin (mladý kouzelník Matt se schopnostmi) a 33letý sympatický Jonathan Patrick Moore (Mattův kamarád Colin z kouzelnické rodiny bez schopností)._____ 4) Všimněte si překvapivého prohlášení v titulcích filmu: The characters and events depicted in this motion picture are fictional. Any similarities to actual persons or animals, living or dead, are purely coincitental. Ještě že to vím._____ 5) Za nálož pohody dávám hodně slabé tři hvězdičky. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Průměrná romantická komedie nic více nic méně. Chlápek je z čarodějnické rodiny a má si vzít před 36 narozeninama holku z čarodějnické rodiny jinak přijde o schopnosti. Předtím je na halloweenské party kde si pokecá s jednou holkou  a políbí se díky tomu jeho schopnosti dostane ona. Vypadá to jak něco z Disney Chanelu, ale není to z tama  i plakát je mimo taková scéna tam ani není. Pochválit se dá hlavní postava ta černoška je taky v pohodě i ta jeho nevěsta zbytek nemá moc čím zaujmout. Dám 40 procent , ale může být klidně i 60 jelikož je to hodně nenáročný film. ()

Marty1905 

všechny recenze uživatele

Originální filmový děj o dvou spřízněných duších, které se zpočátku vůbec neznali až se nakonec dají dohromady. Celému filmu dodá kouzlo konec, kde vzniknou dva kouzelnické páry. Všechny kouzelnické rodiny jsou spokojené a to je také hlavní ;) Za mě uděluji 4 stars ;) ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama