Reklama

Reklama

Ve službě

  • Velká Británie Line of Duty (více)
Trailer 1

VOD (1)

Aaron Eckhart svádí neúprosný závod s časem v hlavní roli tohoto výbušného akčního thrilleru. Aby dosáhl svého vykoupení, vydává se zdiskreditovaný policista Frank Penny (Aaron Eckhart) na nebezpečnou misi s cílem vypátrat unesenou dceru náčelníka policie (Giancarlo Esposito). Její už tak mizivé šance na přežití rázem vezmou za své, když Penny udělá fatální chybu a zabije zvráceného únosce, jediné vodítko k odhalení místa, kde se dívka nachází. Poté, co se k němu připojí ambiciózní reportérka Ava (Courtney Eatonová), která zajišťuje živý přenos z pátrání, se rozpoutá hotové peklo, neboť na scénu přichází bratr mrtvého únosce (Ben McKenzie), lačnící po krvavé pomstě. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (91)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Asi jako většina diváků, znalých dosavadní tvorbu Stevena C.Millera, jsem ani já nepředpokládal, že by se zrovna tento jeho snímek kvalitativně jakkoliv vymknul podprůměrnému, či slabě průměrnému béčkovému filmovému zážitku, ovšem nyní musím s radostí oznámit, že se C. Miller zatraceně překonal, a Line of Duty nemohu hodnotit jinak, než jako vážně strhující jízdu, disponující naprosto vším, co takováto správná, nenáročná akční jednohubka má mít, aby vážně bavila. Což znamená, hned od úvodu neskutečný, doslova strhující spád, přímočará, jednoduchá zápletka, kterou bych ale rozhodně neoznačoval za nějak vyloženě hloupou, spíš naopak, pátrání po unesené holčičce je zpracováno adrenalinovým a několikrát opravdu zatraceně napínavým způsobem, a v neposlední řadě i využití těch moderních prvků v podobě živého vysílaní na netu z průběhu celého toho pátrání mi vlastně také nepřišlo až tak úplně mimo. Dále nemohu nějak vyloženě kritizovat ani akci, i když pár těch přestřelek je tedy fakt naivních, ale čert to vem, když jinak celkově působí velice dobře, a v neposlední řadě i ten Aaron Eckhart v roli hlavního hrdiny zvládl zahrát přesvědčivě a výrazně. Line of Duty lze tudíž sice pořád považovat především za nenáročný, béčkový akční příspěvek, nicméně zároveň určitě patří mezi to nejlepší a nejzábavnější, co v rámci podobných produkcí a žánru za poslední roky vzniklo. Škoda tak jen pár vyloženě znehodnocujících scén a několika kýčovitých a vážně idiotských dialogů, jelikož pak by se jednalo fakt už o parádní pecku, takto za mě "jen" velmi silný průměr. ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Mohla to být dobrá 3hvězdičková kriminálka. Ale z poloviny byla použita vytřepaná kamera, zakomponovali do toho dokonce malého černého chlapečka a bílou ukňučenou teenagerku s kamerou, střílečky na 10 metrů, kde se nikdo nemůže ze samopalu trefit a další podobná klišé. Díky tomu je z toho takový zmateně vytřepaný lineární teenageří patvar. ()

Reklama

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Bože můj, to zase někdo natočil sračku! Od začátku je tam všechno špatně, uvažování všech, jejich chování, policie nejde po vrahovi, ale po svým kolegovi, blogerky jsou pak hlavním zdrojem informací (ano, čtete správně!), kamera, kterou sebou neustále táhne, je nerozbitná, a zároveň ona ji neustále drží v ruce a streamuje online, i když se všude kolem střílí, něco hoří nebo vybuchuje. Mně se to ani nechce vypisovat, logiku to nevidělo ani z vlaku. Proč do toho A. Eckhart šel, to vůbec nechápu. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Jediný, kdo je tady ve službě, je Steven C. Miller. Zase stojí u rumpálu a ve vědru, v kterém už několikrát seděl Willis, spouští do studny plné sraček Aarona Eckharta.. Moudra trousící nanyny s on-line zpravodajstvím, kamera vypadající, jako by se zrovinka probudil zlom San Andreas a záplava momentů naplněných pitomostí a směšností (postupy policie, postavy cestující časem a prostorem, pře ústředního buddy(?) dua o mediální pokrytí, celá návštěva u padělatele dokladů či závěrečné výkopové práce). O náročnost policejní profese v rámci tlaku na okamžitá rozhodnutí se to otřelo jen lehce, ale chápu, že jít do toho hlouběji by tuhle genocidu mozkových buněk připravilo o plynulost.. Na dvě velmi slabé hvězdy to vytáhne lítost směrem k Two-Faceovi, kterému při přemýšlení jestli vzít roli nevyšel hod mincí.. ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Tak je jasný, že se k tomu musí přistupovat, jako k béčku. A potom si dozajista můžeme vychutnat klišé, jako, když tě někdo pronásleduje v autě, tak před ním určitě poběžíte rovně po silnici i když máte jiné možnosti. Kdybych měl vypisovat všechny nelogický věci, tak bych to dělal dlouho, takže víme, že to je opravdu béčko. Co se mi naopak líbilo, bylo poukázání na posedlost dnešní doby internetem a natáčením. „Zavolejte někdo sanitku, já nemůžu, já to natáčím“-hovoří za vše. Jinak to zase takovej průšvih nebyl. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v najväčšom alabamskom meste Birmingham. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama