Reklama

Reklama

VOD (1)

Skupina teenagerů závislých na technologii se dostane do offline tábora. Společná turistika v lese bez přístupu k smartphonům však nekončí tak, jak to naplánovali organizátoři. Budou muset bojovat o skutečný život s něčím, co neviděli ani v nejtemnějších koutech internetu. Tváří v tvář smrtelnému nebezpečí číhajícímu v lese, objevují skutečné přátelství, lásku a oběti. Vyjdou z toho celí nebo v krvavých kouscích? (překlad: LIVINGDEAD) (dixx)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (167)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Horor, kde sa proste nedá zľaknúť, pretože tam nie je nič strašidelné, ani poriadne ukázané, a gumová odrezaná hlava z figuríny fakt už neviem koho vystraší a o mutantovi, čo vyzerá jak Krang z Ninja korytnačiek ani nehovorím. Možno pár útržkových gore situácií bolo ok. A keďže je to produkcia Netflix, tak je napriek poľským reáliám jednoznačne prítomná gay postava, bez nej by to nešlo, a katolícky farár musí byť samozrejme tiež zápornou postavou, to je samozrejmosť. Chlapci boli slabí, herecky potešili len dve kobiety. Jedna preto, že nevie hrať, tak aspoň niečo ukázala. A tá druhá preto, že vie hrať, aj keď neukázala nič. Odpovede sa dajú ľahko vypátrať v deji. Ale aspoň som sa raz brutálne zasmial, keď tam tlustoprd tlčie na dvere a kričí: „Ty chuju garbaty!“ ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Skupina omladiny přijde na offline detox tábor uprostřed lesů bez internetu a elektroniky a jedna družina se vydá na třídenní túru. Netuší však, že nakráčí přímo do buransko-mutantního slasheru, který sice neoriginálně pošilhává po svých amerických vzorech (přímý odkaz na můj nejoblíbenější mord z Pátku třináctého, náznak hudebního motivu z Halloweenu). Tohle není nijak originální, na originalitu se ale v tomhle žánru nikdy moc nehrálo, tohle je o atmosféře, napětí a hře na efekt. A to díky sympatickému prostředí, překvapivě ne nesympatickým postavám, povedeným maskám a dobré hudbě, vcelku i funguje. Ale jo, mohlo by to být kratší, bylo by to působivější. ()

Reklama

Radko 

všechny recenze uživatele

Trochu adrenalínu nikomu nezaškodí. Alebo chvála života v meste. Mladí muži a ženy: nechoďte do lesov. Ani za nič sa nedajte presvedčiť na dobrodružstvo v prírode! V rovinatých rozľahlých poľských lesoch žijú zmutovaní vraždiaci magori! Okrem nich len sfanatizovane násilnícky kňaz, paranoidný strelec, neschopný poliš a ožralskí neonacisti. Čo je vo výsledku jednorazovo vcelku zábavná kombinácia. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Dneska v noci sem se už regulérně bál pokračovat na PC v Amnesii Rebirth, tak sem místo toho usedl k hororu televiznímu. Polskýmu. A je to pecka. Má to ksicht lepšího béčka z jů-es-ej, výbornej synth soundtrack (jako z magický plošinovky Oxenfree!), adekvátně nechutný masky ústředních bubáků, a navíc progresivní hrdinku, která by mohla z fleku suplovat za Alicii Vikander v dalším Tomb Raiderovi. No a pochopitelně tam nemůže chybět ani sexy scéna nahoře bez, to už dycky rovnou dávám hvězdičku navíc, když se tvůrci takhle vyznaj!! [Netflix] ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Další ze série on-line přenosů s uživatelem Enšpígl, kde jsem film vybíral já a záměrnějsem volil, abych kolegu, souputníka, nezklamal. Volba padla na vyvražďovačku a navíc ještě z polských reálií. A musím se teda přiznat, že Poláci zde převedli hodně solidní žánrovku. Chvílemi to vypadalo jako vzorový Hollywood. Málo přemýšlení, hodně akce, k tomu polské tvářičky, nějaká ta useklá hlava. Co víc potřebujete k radosti, že? ()

Galerie (12)

Zajímavosti (8)

  • Film byl natočen za 23 dní. (Delock)
  • Název filmu se objeví až chvíli před závěrečnými titulky. (noelcoward73)

Reklama

Reklama