Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladičký populární zpěvák Bek zastřelí ve své vile vlastní ženu v domnění, že se jedná o lupiče. Šlo skutečně o nešťastnou náhodu, nebo o promyšlený a dlouho připravovaný čin? Indicie jsou nejednoznačné. Zpěvák se snaží vysvětlit svou paranoiu a důvod, proč si pořídil zbraň, řadou anonymních výhrůžek, které dostával, a opakovanými pokusy o vloupání. Proti němu však svědčí vypnuté poplašné zařízení, důkazy o jeho výbušné povaze a nesrovnalosti v některých výpovědích těch, kteří se pohybovali ve zpěvákově bezprostřední blízkosti. Má snad prsty ve smrti Bekovy manželky někdo z nich? (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mankote, nevím, kdo psal scénář, ale řekli mu na kurzech tvůrčího psaní, že příběh musí mít zápletku a peripetie? A koneckonců i rozuzlení a doznění? Tohle jede v jedné laně furt a furt, policajti tvrdohlavě jdou jen po té jedné stopě, takže když se objeví jedna postava, je každému divákovi jasné, jak to skončí, protože jinak není z čeho vybírat ani vařit. A že Štáfek se chová jak puberťák, který by v reálu u policie asi neměl co dělat, to je taky fakt. Skutečně smutné je, jak to bere Dejdar strašně seriózně, až vynikají ty hlouposti dialogů. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děj celého dílu postupně směřoval k bídnému konci, korunovaným scénou jako z příběhu od Rosamunde Pilcher. Ony už vyšetřování a výslechy Laviho, Barta Simpsona a Pana "hodného obličeje", je bezděky vtipné. Ale nutno podotknout, že seriál jsem začal sledovat díky kvalitě Principu slasti na ČT. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejprve to vypadalo na českou variaci skutečného případu jihoafrického běžce bez nohou Pistoriuse, který v noci rozstřílel svou přítelkyni na toaletě skrz dveře v domnění, že na jeho záchod vtrhla horda zlodějů. tento díl naštěstí má trochu jinou pointu. Jestliže jsem u Specialistů žehral na to, že došli herci a v rolích se opakují, tak teď se mi zdá, že jsou obsazováni úplně neznámé tváře, které ale určitě hůř než to trio kriminalistů. ()

Reklama

Reklama