Reklama

Reklama

VOD (1)

Yanis Zeri je jedním z nejnadanějších únosců obrněných dodávek v Paříži. Díky své důslednosti a genialitě se mu daří unikat nechtěné pozornosti a zůstat v utajení. Jeho přátelé Franck a Nasser jsou společně s jeho bratrem Aminem jedinými lidmi, kterým důvěřuje a je ochoten s nimi spolupracovat. Ke svému nejnovějšímu kšeftu ještě přibere i odborníka na výbušniny Erica. Všechno jde podle plánu. Udělají terno! Amine je však příliš chamtivý a dopustí se chyby, díky níž jsou nuceni začít pracovat pro místního vlivného drogového barona. Jejich úkol: unést vysokorychlostní transportér a sebrat co nejvíc peněz a drog. Pokud se jim to nepodaří, odskáčou si to jejich rodiny. V sázce zatím doposud nikdy nebylo víc... (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (54)

notozjano 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem měl pocit, že je tam nějak moc postav a trochu jsem se ztrácel. Až po chvíli jsem se nějak zorientoval, kdo je kdo a jakou roli hraje. Děj je jednoduchý, akce přiměřená, nějaké ty zvraty "překvapivé" taky nechyběly, z herců vyzařuje i charisma a celkově se mi to líbilo, správně drsný film. Jen jsem se nemohl zbavit pocitu, že je to takové rychlo natočené. Jakoby si tvůrci řekly: dobře, pojďme to natočit, ale hned, protože nemáme čas. Možná mohla být delší stopáž, kterou bych asi vyplnil vztahem mezi postavama nebo úhlem pohledů ze strany policistů. I tak ale můžu s klidem doporučit. Hezký filmek. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Velkej plus jsou civilní herecký výkony, solidní atmosféra a autentičnost. Akční scény jsou pěkně nakroucený, jen by jich mohlo být víc. Občas jsem se ale trochu nudil a stopáž mi subjektivně přišla delší než jinak hodně krátkejch 85 minut. Scházel mi taky nějakej silnější konec a pointa. Na evropský poměry však hodně slušná žánrová podivaná, tři silnější hvězdy. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že Lupiči nepřináší vůbec nic nového. Na druhou stranu se v něm ale objeví kopa drsných hochů, u kterých osud chtěl, že každý z nich je zaručeně a jednoznačně naprosto rodilým Francouzem. Stačí se podívat na jména herců - Sami Bouajila, Youssef Hajdi nebo Baya Belal. Na jejich obranu ale musím říct, že herecky tu drsnost jejich ksichty naprosto obsáhly. Takový Sami Bouajila mě dokonce donutil, abych ho vygooglil a zjistil, jestli takhle dobrý herec je zároveň i rodilým Muslimem. Výsledek jsem nakonec nezjistil, ale co jsem po shlédnutí filmu zjistil, tak fakt, že mě sakra bavil. A to mi k radosti na určitou dobu rozhodně stačí. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Film, který mě nalákal svým plakátem, který je na celém filmu bohužel to nejlepší. Jistá podobnost s mým milovaným Městem by tu nějaká byla, ale režie Afflecka je perfektní a tady to bohužel pan Leclerq silně nezvládá. Herci nejsou zajímavý, postavy nejsou zajímavý, akce sotva ucházející a tak jediné, co je VELMI sympatické je stopáž, která se bez titulků dostane sotva na 75 minut. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Taky civilne pojaty film o jednej lupickej bande, ktorej sa zivot behom filmu trochu skomplikuje kvôli chybe jedneho z nich. Zapletka pôsobi dost obohrato, ale akcia je spickovo prevedena a pojata dost realisticky. Dockame sa par pôsobivych zrazok aut a hlavne niekolkych skvelych prestreliek. Bohuzial cele je to podane dost chladne a tak ked sa v zavere zacnu diat hlavnym hrdinom nepekne veci, tak mi to bolo prakticky ukradnute. Ale zaver celkom ferovy ohladom toho, kto to prezil a kto nie. Vysledok ma v dnesnej CGI blockbusterovej dobe celkom potesil svojim poctivym realnym prevedenim akcnych scen, takze za jedno pozretie film rozhodne stoji, ale vdaka chladnemu pristupu k postavam to nemam chut vidiet druhykrat. 6/10. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama