Reklama

Reklama

The Search for Freedom

Recenze (3)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Dokument o lidech, které můžete považovat za blázny, ale které stejně tak musíte obdivovat, protože se pouštějí do věcí, na které si jiní netroufnou. Třeba já bych nešel v šlépějích žádného z nich. Přesto si myslím, že to jsou frajeři a že by si o sobě zasloužili možná i lepší snímek, ale tenhle aspoň cílí na tu krásnou svobodu, kterou ti lidé objevují. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Rychlý historický exkurz k prvopočátkům už doplnilo jen minimum technických záležitostí (natáčení videí, internet), autorům dokumentu totiž šlo především o pojmenování "hnacích" pocitů špiček různých extrémních sportů. No já neznal skoro nikoho, a i když to jsou všechno machři (zároveň blázni a magoři, jak jinak :-)), za hrdiny je rozhodně nepovažuji, tudíž mi jejich pindy o volnosti, naplnění či zábavě moc neříkaly. Naštěstí byly často doprovázeny opravdu úchvatnými záběry. ()

Reklama

pushover 

všechny recenze uživatele

Dneska dávám samý pětky, ale co už, i tenhle skvělej dokument si je zaslouží. Skvělej průřez historií a současností extrémních sportů s účastí všech ikon zmiňovaných sportů. Dech se tají... ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama