Reklama

Reklama

Korunní svědek

Trailer 1

Madison Taylorová pracuje jako servírka v San Juanu v Portoriku. Žije pouze se svojí šestnáctiletou sestrou Emily, neboť rodiče jim zemřeli. Když Emily navštíví v restauraci svoji sestru, dostane astmatický záchvat, kvůli kterému ji Madison odváží do nemocnice. Ve stejnou dobu dochází k vraždě muže jménem Jimmy. Tento Jimmy byl informátorem poručíka Wakese (Bruce Willis), který díky němu vyřešil mnoho případů. A protože má Jimmy domluvenou schůzku s Wakesem na tajném místě, musí se jeho vrazi spojit s Wakesem a domluvit s ním nové místo setkání. Tam budou moct Wakese v klidu zabít. Doktor v nemocnici (Steve Guttenberg) ujišťuje Madison, že Emily bude v pořádku, pro jistotu si ji chce nechat v nemocnici přes noc. Emily prosí Madison, aby s ní zůstala i přes noc. Madison však musí do práce, aby měly peníze na placení účtů. Během své noční směny jde Madison vyhodit pytel s odpadky. Ve stejnou chvíli se u ní objevuje vážně postřelený muž, po kterém střílí dva muži. Tento muž je parťák poručíka Wakese, kterého tam poslal místo sebe. Vyděšená Madison se snaží policistu odtáhnou ze střelby, sama je však postřelena. V nemocnici jí doktor sdělí, že ve své noze má stále projektil ze zbraně a že operace proběhne až zítra. Madison dostane policejní ochranu a je převeze na uzavřené oddělení sedmého patra, kde jsou karanténní lůžka. Během výslechu je schopna Wakesovi pouze říct, že viděla dva muže, podle popisu zvuků výstřelů z pistole pozná Wakes, že se jednalo o policejní zbraň. Oba pachatelé, ti co zabili Jimmyho i Wakesova parťáka, jsou totiž policisté, kteří se zapletli do obchodu s drogami a falešnými bankovkami. Policista Pierce totiž udělal velkou chybu, když Madison postřelil policejní pistolí, díky balistice totiž ihned zjistí, komu zbraň patří. Zkorumpovaní policisté Pierce a Tull vchází do nemocnice, připraveni najít Madison, zabít ji a vzít jí z těla projektil. Když Madison pochopí, že jí chtějí oba muži zabít, začíná neúprosný hon... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (47)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Pamatujete si ještě film Masakr Na Střední Škole https://www.csfd.cz/film/45063-masakr-na-stredni-skole/komentare/? Tam byl teenager na invalidním vozíku co dokázal předjet chlápka na motorce tenhle film se pokouší o něco podobného. Máme zde ženskou z , které tečou galony krve a ona sotva chodí přesto dokáže unikat dvěma zdravým a silným chlápkům. Celý rozpočet pravděpodobně padl na plat Bruce Willise, který se zde objeví tak 10 minut a kdyby zde nebyl nic se nestane jelikož ta ženská si beztak pomože sama. Seznam debilit v tomto filmu je na slohovku, ale některé si vyjmenujeme tak, že 1. Ženskou , která je svědkem vraždy by určitě nehlídal pouze 1 policista 2. Pokud z Vás tečou potoky krve a lehnete si pod bílé prostěradlo určitě by Vás i tak každý viděl 3. Jaký mělo smysl, že tam byla inkognito a přesunuly ji na jiné patro , aby o ní nikdo nevěděl, když to beztak každý věděl kde je? 4. Je docela smutné vidět jak Bruce Willis dostává přes držku od jakéhosi no name černouška ten to teda dopracoval 5. Všichni věděly, že ta ženská byla svědkem zločinu tak, že naráz ten obrat ve stylu ozbrojená pachatelka běhá po nemocnici navíc , když sotva chodila je totální píčovina Dám 40 procent jelikož mě to přišlo lepší než remake Přání Smrti a Bruce tady předvedl lepší herecký výkon (asi to dělá ta stopáž, ale nevadí) ()

Lukoboss odpad!

všechny recenze uživatele

B. Willis se rozhodl, že bude ročně točit takových 5-6 filmů, ovšem s minimální kvalitou - se svou kariérou to snad nemá zapotřebí. Nejenom, že tady nemá co hrát (pro scénáristu to byla prvotina a pevně doufám, že už nikdy žádnej scénář nenapíše!), ale i to, co "hraje", je příšerný. Ve většině scén je sám v záběru a celý je to tak nějak divně sestříhaný, že to pravděpodobně Bruce sfouknul za den a bylo vystaráno (vypadá to, jakoby ten text vždycky jenom přečetl bez přípravy, aby mohl jít zase domů). Celý je to neskutečně tupý a s nízkým rozpočtem - herců je minimum, dokonce v obrovské nemocnici nejsou žádní lidi (ani doktoři, ani pacienti.. nikdo), vypadá to komicky. A vtipný taky je, jak dva hromotluci nejsou schopní sejmout zraněnou bloncku. Když už se na té opuštěné chodbě zbavili jedinýho policajta, stačilo jenom vejít do toho pokoje. A taky v celé nemocnici není signál, takže si nelze zavolat (aha!). Ale to bych chtěl hodně... No nic, je to sračka prostě! P.S.: M. Eskandari natočil poslední tři filmy právě s Willisem a všechny tři mají odpadový hodnocení, to taky o něčem vypovídá. ()

Reklama

Snorlax odpad!

všechny recenze uživatele

"Paměťová karta! Ztratil jsem tu paměťovou kartu," sdělí jeden zloduch druhému poté, co se poplácá po hrudníku. A to je nejinteligentnější replika z celého filmu. Nechala jsem se zlákat Willisem. No ano, hraje tam, má štěk, jeho postava absolutně postrádá nadhled, akční je asi jako medvídek Pú. Zlosynové, trénovaní, pečlivě ozbrojení, nahání postřelenou ženu bez tréninku. Ta se zraněnou nohou hopká z patra do patra, leze po nábytku v evoluční regresi, o nanosekundu uniká před padouchy, kteří se do ní ne a ne trefit, byť na dvacet centimetrů. Tenhle film je nejen sbírkou veškerých klišé blbých akčních filmů, ale především je neskonale primitivní. Willis se na stará kolena zbláznil a hraje v něčem tak podřadném, že by se za to styděl i retardovaný opusum. Nerada spoileruji, ale vyzradit cokoliv z této slátaniny skutečně nemůže vadit, neboť nelze předpokládat, že cílová divácká skupina by se kdy naučila číst. Když hlavní hrdinka sáhla k samooperaci a nehtem si vydloubla ze stehna kulku, přestala jsem se ovládat a začala se nahlas smát. Gratuluji tvůrcům k vítězství v soutěži o Nejhloupější film, mají minimálně na dekádu vystaráno, tohle hned tak někdo nepřekoná. Willis, jdou raději žebrat, jestli nemají peníze, tohle je mnohem potupnější! ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Až neuvěřitelně amatérsky natočené béčko, se stupidním příběhem a ještě stupidnějšími dialogy. Willis je zde silně ve vedlejší roli, ve filmu se de-facto jen párkrát mihne. Docela mě překvapilo, kam až se kariéry Willise dostala, podobně jako například Seagal už točí pouze jednu blbost za druhou, absolutně bez nějakého zájmu či snahy ze sebe dostat víc, než jen trapný nízkorozpočtový snímek. Co k filmu dodat. Nuda, nuda a zase jenom nuda. Neuvěřitelná slátanina, která právem poputuje tam, kam patří. 0/10. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Po veškerých zdejších zničujících hodnoceních a zdrcujících recenzích jsem očekával, že se bude jednat v souvislosti s tímto snímkem o definitivní filmové dno Bruce Willise, který se tam jen tak mimochodem stejně ale už pěkných pár let rochní, bahní, nicméně mé dojmy z tohoto filmu nejsou nakonec vůbec tak zlé, jak je všeobecně avizováno, ba co víc, za poslední roky se dokonce možná jedná až o jeden z nejsnesitelnějších snímku, kterého se právě výše zmíněný plešoun zúčastnil. Vážně příliš netuším, proč naprosté většině uživatelů, diváků, zrovna tato podívaná leží tak v žaludku, i když beru, že třeba převést pacientku do sedmého podlaží čtyřpatrové budovy nepoukazuje na nejšťastnějším tvůrčí talent, každopádně já i přesto viděl na možnosti produkce a tvůrců opravdu poměrně zábavný akční thriller, disponující funkční dávkou napětí, skutečně svižným spádem a výrazným obsazením, kdy mám na mysli především opravdu zatraceně sexy Nicky Whelan, která svou hrdinku navíc obdařila i přesvědčivostí a upřímně jsem jí veškerý ten strach a v závěru zlost věřil, a co se přímo Willise týče, tak ten tu sice nemá úplně nejhlavnější roli, ale i on mi po delší době přišel poměrně „zúčastněný“. Samotná zápletka pak určitě patří k těm tuctovějším, svým vývojem předvídatelnějším a scénáristicky naivnějším, což by ale až tak nevadilo, kdyby ovšem zároveň neobsahovala fakt nemalé množství tak debilních, znehodnocujících scén, že nechápu, jak se mohli v tak jinak docela funkční podívané doslova z ničeho nic zjevovat a narušovat jinak smysluplný děj, nicméně stalo se, ale znovu musím zopakovat, až na tuhle devastující výtku se jedná skutečně o příjemné překvapení, samozřejmě myšleno v rámci očekávaného průseru. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (2)

  • Natočeno za 12 dní v San Juan v Portoriku. (ČSFD)
  • Bruce Willis natočil všechny své scény za dva dny. (ČSFD)

Reklama

Reklama