Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prvým svetom, na ktorý sa v tejto sérii pozrieme, je Antarktída. Obrovská biela púšť, zamrznutá a zdanlivo bez života. Ale v skutočnosti sa tu deje oveľa viac, než by sa na prvý pohľad zdalo. Moria v okolí Antarktídy rozprávajú príbehy odolných a odvážnych živočíchov, cez tučniaky, albatrosy a tulene až po veľryby. Každý deň pre ne znamená novú výzvu prežiť v týchto extrémnych podmienkach. A v posledných rokoch aj výzvu prispôsobiť sa obrovským zmenám, zavineným ľudskou činnosťou... (ČSFD)

(více)

Recenze (6)

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslel jsem, že to na mě bude jako jiné tyto dokumenty moc černobílé a fádní ale filmařům se v této sněhové pouští podařilo natočit báječné záběry. V poslední době je nějak přetučňákováno a přetuleňováno. Už o nich vím úplně všechno. Zapomněl jsem na mrože. Zde krásné záběry pod vodou , medůzy apod. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Neskutečně krásné záběry, dojemné příběhy, živá i mrtvá zvířata, aktuální informace o Antarktidě i trochu náhledu do historie lidské činnosti, která téměř vybila velryby. K tomu dabing Jiřího Dvořáka. Hezká podívaná. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama