Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ústřední postavou romantické komedie Casting na lásku je neúspěšná herečka Stela Nebeská, která s blížící se čtyřicítkou zjišťuje, že velkou díru do světa už asi neudělá. Ztrácí angažmá v divadle, kde stejně hrála jen nevýznamné role. Po kariérním neúspěchu přichází i osobní – manžel jí začne podvádět a ani se to nijak moc nesnaží skrývat. S porážkou od života se ale Stela nemíní smířit a rozhodně se nevzdá bez boje. Zapřisáhne se, že si stůj co stůj najde někoho, před kým její manžel zbledne závistí. Zahájí tedy velkolepý konkurz na novou lásku. Začne se seznamovat, ale co schůzka, to výstřední a nepoužitelný nápadník a každé rande končí fiaskem. Najde nakonec Stela toho pravého? Nebo všichni pořádní muži už vymřeli? (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (98)

klukluka 

všechny recenze uživatele

A jestli neumřeli, tak tam tu holčičku houpou ještě teď. Takže dá rozum, že si ten tlustý pán nemůže pořídit jinou košili. Lva za kostýmy bych za tohle Bandimu vážně nepřál, ale třeba uspěje v kategorii scénář nebo režie. Ještě šijí hadry, nebo už se oficiálně přiznali k tomu, že jsou ve skutečnosti největší fabrika na ty nejblbější filmy, co se v téhle zemi točí posledních deset let? ()

xaver 

všechny recenze uživatele

Z posledních českých komedií jedna z nejslabších. Slušné obsazení ale ze strany režisérky velmi slabé využití nesporných hereckých kvalit hlavních hrdinů. Stejně tak slabý až bezduchý scénář. Samotní herci, byť sebelepší, dobrý film neudělají.  Romantika scvrklá na zbytečně dlouhé scény hlavní hrdinky ležící v květinách, komedii bych hledal hodně dlouho, žádný spád, takové vcelku odfláknuté.  Jedna * je až moc. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Princ na bílém koni se silně namáhaným hřbetem je všudypřítomný, ale to nebrání ústřední hrdince, aby nevěděla, co chce a nedala pokoj, dokud to nedostane.. Komedie vskutku božská, neboť jsem se při ní ocitl mezi Limbem a druhým pekelným okružím. Působilo to, jako kdyby zastavili náhodnou kolemjdoucí na ulici, že si může natočit film svého oblíbeného žánru. Jedinou podmínkou je napsat scénář za dvacet minut (můžete zavolat dvěma kamarádkám o radu) a do něj vložit nenuceně působící reklamu na prodejce pánského oblečení.. Zajímalo by mě, jestli v rámci castingu proběhl telefonát: „Pane Langmajere, chcete si zahrát v nové romantické komedii?“ - „Proboha, už ne, zavolejte bratrovi..“ ()

jujec 

všechny recenze uživatele

Naprosto výborná komedie, vše krásné a úžasné - pokud je vám tedy deset nebo jste nevyzrálá osobnost. Nerozumím tomu, že na prahu čtyřicítky (moje věková skupina) je někdo schopen uvažovat jako hlavní hrdinka (rande s někým, kdo mi před lety psal, bez jakéhokoliv písemného kontaktu v době moderní technologie). Taky nevěřím tomu, že by někdo v lodičkách lezl v lese po mezi a (jen) tiše trpěl a že smlouva na film, co se točí rok a možná tři (letí se na rok do Anglie, ale tři roky nesmí herečka otěhotnět???), se uzavře až v letadle, tedy napřed produkce koupí letenky, vše domluví a a pak teprve jen tak mimochodem dá herečce k podpisu smlouvu. Jediná vtipná scéna byla "zapaříme", ale jinak opravdu trapnost. Děj naprosto očekávatelný (často míhající se chápavý chlap kolem, jeho objímání se se sestrou, výměna mladšího modelu za ještě mladší, přání otce, aby byla dcera šťastná). A propagace značky obleků naprosto nevhodná a okatá - vlastně ne, je správně určena pro cílovou skupinu filmu (děti či nezralé osobnosti), my dospělí jsme pochopili dřív, kdo film sponzoroval, aniž by muselo být jméno značky vysloveno a zdůrazněna kvalita saka (na celý život)... ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Lidé, co nadávají na libovolnou českou romantickou komedii by asi měli vědět, že vychází zábavné blbosti (Po čem muži touží) a na druhé straně šílenosti k nepřežití (Casting), viděno den po sobě. Nebudu zapírat, že i tento film má několik hezkých momentů, které mně přišly upřímně fajn a přítelkyni dojaly, ale co se týče toho ostatního, počínaje kamerou, dramaturgií, scénáře a konče nuznou režií, je prostě nudné až ubíjející. Snad jen ta výprava je obstojná, protože když sáhnete jako vždy po Praze, nelze to moc zvorat. I na Netflixu lze v tomto žánru vybírat moudřeji. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (9)

  • „Film je v komickém pojetí o tom, jak komplikované je v dnešní době najít normálního chlapa, a co vše musí herečka a žena v jednom absolvovat, aby se o to alespoň pokusila. Příběh je blízký hlavně ženskému publiku a možná se v tom mnohé dámy poznají,“ říká režisérka Eva Toulová. (SONY_)
  • Ve scéně v galerii dává hlavní hrdince jeden muž do výstřihu vizitku. Když pak nehnutě stojí a přijde manžel, vizitka ve výstřihu není, při odchodu z gralerie ale už zase vizitku ve výstřihu má. (jujec)

Reklama

Reklama