Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Arnošt Janouch je zatčen pro podezření z vraždy svého bývalého kolegy Mirka Klase. Měl vniknout do jeho domu, ohrožovat jeho manželku Pavlu a poté ho zabít. Janouch to však popírá a vyjádří divoké spekulace, že proti němu existuje spiknutí, které ho chce umlčet, protože objevil nesrovnalosti v hospodaření nemovitostního fondu ProDomov, odkud byl propuštěn. Specialisté nevědí, čemu mají věřit. Na jednu stranu se Janouch chová jako šílenec, což potvrzuje jeho žena, jeho psychiatr i jeho bývalý šéf. Na druhou stranu je opravdu možné, že odhalil milionový podvod... (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chtěl bych doplnit uživatele mira007, že mu ještě paní režisérka řekla, aby vždycky, ale fakt dycinky, měl povytaženou košili. Jinak námět docela zajímavý, ale tak nějak zpackaně podaný (Dejdar nejdřív vypadá, že vyšinutému muži věří, pak řekne, že si celou dobu myslel, že je to on; Štáfek má na místě činu zjistit, jestli tam vážně nemohl někdo nepozorovaně vejít - jak asi druhý den?) a hlavně ten konec. Kde jsou doby, kdy se vrazi doličných předmětů zbavovali, a nenechávali je válet po podlaze auta, aby je pak slavnostně policisté konečně po 40 minutách dílu seriálu našli. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhovor z natáčení: Jašków: " Rejžo, jak mám zahrát vyšinutého magora?" Zuzka Marianková: Roberte, v každé scéně si povytáhni koncovku obroučků brýlí z poza levého ucha , mrkej a zadrhávej v řeči." Jašków: "Ok" ()

Reklama

Reklama