Reklama

Reklama

Ženská pomsta

Trailer
Česko, 2020, 88 min

Režie:

Dušan Rapoš

Kamera:

David Ployhar

Hudba:

Lešek Wronka

Hrají:

Mahulena Bočanová, Robert Jašków, Eva Vejmělková, Miroslav Etzler, Jana Paulová, Petr Rychlý, Jakub Kohák, Jiří Ployhar ml., Dana Morávková, Pavel Zedníček (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Na skupinové psychoterapii se setkají tři ženy zralého věku. Liší se sice profesí i povahově, ale mají stejný problém, který se snaží řešit v rámci psychoterapie. Jejich deprese a trápení mají společného jmenovatele: nevěru manželů, kterým obětovaly desítky, často i nelehkých, let společného života. Spontánně je to sblíží a rozhodnou se, že lepší než drahé sezení u psychoterapeuta, bude pomsta. S tou si vzájemně pomůžou. Pro své nevěrné manžely připraví skutečné peklo na zemi. Film je úsměvným pohledem na mužskou krizi středního věku a oslavou ženské solidarity. (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Jsou hloupý filmy, tragický, pitomý, hloupý, trapný filmy...a pak tu je Ženská pomsta. Trojice totálních dylin se rozhodne zničit životy svých totálně dementních manželů, kteří mají milenky (a ti zase milence atp.). Je to totálně uhozený, totálně nechutný a totálně nudný. Etzler přede všemi fakt vyniká a scénu, kdy volá svý milence, kterou zrovna někdo klátí a sám si říká o nějakou tu odměnu a že má bebí, se mi z hlavy jen tak nedostane. Jestli je Casting na lásku nejhorší český film, je Ženská pomsta těsně nad ním. Zrůdnost... ()

fafejt001 

všechny recenze uživatele

Velice  jednoduchý  až  ubohý  scénář ,  nemohli  narovnat  ani  herecké  výkony  Rychlého  a  Etzlera  ,  kteří  byly  celkem  dobří . Ženské  trio  nebylo  přesvědčivé  téměř  vůbec .  VELICE  slabý až  téměř  zbytečný  film . Kohák  se  zde  vůbec  nehodil  ,  včetně  toho  faráře , nebo  kdo  to  byl  v  tom  kostele . ()

Reklama

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Nebylo to úplně zlé, ale dobré taky ne. Takový český standart posledních let. Spíše podprůměrná komedie o třech podvedených manželkách, které se chtějí a následně se i pomstí svým manželům. Zda je tento námět úplně originální a dotažený do konce, je otázkou. Já myslím, že se z tohoto tématu dalo vytěžit mnohem více vtipných a zajímavých situací (např. rozbíjecí válka mezi Vejmělkovou a Etzlerem byla hodně dobrá). Opět se mi ovšem potvrdilo, že Kohák není herec do filmu, spíše do reklamy, komických scének nebo jako host zábavných/soutěžních pořadů typu Tváře apod.. Jinak herecky ucházející, takový výběr ala Ordinace růžovka :) ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Česi so slovenským režisérom opäť vstúpili do pomyselného filmového hovna a vyprodukovali opäť jednu z ďalších trápnych komédií, pri ktorej sa jednak nezasmejete a pri ktorej dialógoch vám príde nevoľno. Rapošove filmy mám celkom rád, ale toto sa mu nepodarilo. Na druhej strane herecké obsadenie bolo celkom fajn, ale prečo sa dali nahovoriť na takýto typ ozaj ohlupujúceho filmu, tak to proste nechápem. Za mňa len slabé dve hviezdy. 40 % ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Odbornou pomoc by měl vyhledat především Rapoš, když si od manželky nechal vnutit tak dementní scénář. Muži jsou zde podle očekávání za totální hovada. Pro větší míru diváckého pohoršení sledujeme vrcholného politika, elitního manažera a slavného herce. Všichni samozřejmě dostanou za uši. Moc jsem nepobral, proč tam vlastně byl Kohák a Myslivcová alespoň mohla provětrat kůzlata. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (6)

  • Závěrečná scéna se měla odehrávat u moře. Mělo se točit buď v Turecku nebo v Egyptě. Ale kvůli zákazu cestování se štáb neplánovaně musel přesunout do Čeladné v Beskydech. (SONY_)
  • Na to, proč Jana Paulová přijala nabídku hrát ve filmu, řekla: „Předně kvůli osobě režiséra Dušana Rapoše, dále kvůli obsazení a také scénáři. Těšila jsem se na to, že se potkám s Evou Vejmělkovou, což je pro mě úžasně zajímavá bytost. Měly jsme podobný osud, obě jsme na nějaký čas přestaly hrát. Já se jen vrátila za kratší dobu, ona později. Také jsem byla zvědavá na první herecké setkání s Mahulenou Bočanovou a lákalo mě zahrát si partnerský pár s Petrem Rychlým.“  (SONY_)
  • Při natáčení Jana Paulová spadla z koně a musela na pozorování do třinecké nemocnice. (SONY_)

Reklama

Reklama