Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Cynthia Kelloggová přichází na policejní stanici, aby před detektivem Johnem Woodsem, jeho kolegyní Lindou Nealonovou a videokamerou učinila výpověď. Policie totiž objevila mrtvé tělo Jamese Urbanskiho, manžela její nejlepší kamarádky Joyce, se kterou společně pracují v salonu krásy v malém americkém městě Bayonne. Cynthia začíná své vyprávění svatbou, kdy si Joyce vzala pohledného, ale násilnického a sebestředného frajera Jamese. Od té chvíle se její manželství stalo nepřetržitou sérií domácího násilí. Časem James začal vybírat i domácí kasu a obtěžovat Cynthii. Přesto Joyce nemá odvahu z manželství utéci a požádat o rozvod. Místo toho občas prohlašuje, že ho zabije, zpočátku žertem, později, aby si ulevila. K tragickému zvratu došlo jednoho večera, kdy se obě ženy rozhodly trochu pobavit v místním lunaparku a neodbytný James se jim vecpal do auta. (TV Nova)

(více)

Recenze (39)

femme fatale 

všechny recenze uživatele

Pro mě naprosto úžasný televizní thriller (televizní proto, že jsem si ho tak od mala zafixovala a neměla jsem nikdy tu představu bílého plátna a promítání, když jsem ho viděla) přesto nějak nechápu to nedoceněnost hereckých výkonů a scénáře...ale to není podstatné. Mě tenhle film po dlouhé době zase nadchnul a mimo jiné mě i dobře pobavil a to kvůli viditelnému pozustatku 80.let v oblečení a učesech protagonistů....díky bohu, že už jsou 80.léta pryč. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Založit thriller na výkonu Demi Moore už samo o sobě zavání průserem.A ten se taky stal.Sice se snaží jak může,ale špatný režisér udělal taky svoje.V Rudolphově podání je film strašně roztahaný, místy až nudný.Harvey Keitel se v některých scénách opravdu snaží,ale bohužel ze židle a jen jako dotazující se a rýpající detektiv nemá co hrát.Jediným důvodem, proč se na film dá koukat a proč dávám ty 2* je Bruce Willis. Kdyby si takovýho hnusáka zahrál častějc,vůbec by mu to neuškodilo. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Holt, Demi není Verbal Kint a Harvey není Dave Kujan.. Dokud se na plátně pohyboval Willis v neobvykle negativní roli násilnického povaleče (a jak mu to šlo!), ještě se to dalo, ale potom? Vykonstruované krimi s rádoby překvapivým koncem, hysterickými a uječenými výstupy, Keitel s pocukrovanými rty od koblih a hlavně amatérská práce režiséra, který docela nadějný příběh neukočíroval, ba přímo seděl, nebojím se říct, na kozlíku úplně jiného kočáru.. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Všetci máme úroveň a VRAŽEDNÉ MYŠLIENKY idú za ňu. Demi Mooreová nie je bohvieaká výhra, ale otrasný scenár, odpudivá réžia, nezáživná atmosféra a Bruce Willis v ČERVENÝH TEPLÁKOCH sú predsa len "príliš". Ale čo dobré si myslieť o upotenej makačke, v ktorej nestojí za močku dymu ani frajer Harvey Keitel? Pôvodne som chcel dať až 40%, ale oblial ma studený pot pri predstave, že si to pozriem ešte raz. ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Film to není žádná sláva. Demi Moore hraje obstojně, každá emoce je ale na ní příliš jasně vidět – nevím, zda to byl záměr, ale považuju se za diváka s alespoň průměrným mozkem, který nemusí hned všechno slyšet a vidět dvakrát. Bruce Willis zahrál primitivního gaunera celkem obstojně. Body dávám za to, jak skvěle film ukázal policejní manipulaci svědků při výslechu. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (7)

  • Úloha Jamesa Urbanského bola len malou súčasťou filmu, kým do nej nebol obsadený Bruce Willis. (m.a.t.o.)
  • Natáčanie prebiehalo od 20. februára do 23. apríla 1990 v štátoch New Jersey, New York a Massachusetts, USA. Záverečná scéna bola natočená v zábavnom parku Bowcraft Playland v Scotch Plains, New Jersey. Park bol uzavretý v roku 2018 a zbúraný v roku 2020. Plagát filmu obsahuje fotografiu ruského kolesa v parku. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama