Reklama

Reklama

Ant-Man a Wasp: Quantumania

  • Slovensko Ant-Man a Wasp: Quantumania (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Scott Lang (Paul Rudd) a Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) spolu s Hankem Pymem (Michael Douglas) a Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer) prozkoumávají Quantum Realm, kde interagují s podivnými tvory a vydávají se na dobrodružství, které přesahuje hranice toho, co považovali za možné. (Falcon)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (496)

verbal 

všechny recenze uživatele

Mravenčák tentokrát v mikrokosmu čistí Kropáčkovi mandle od škaredého negra a musím říct, že první polovina je docela milá, originální a neškodná zemanovsko - verneovská masturbační fantazie, plná rozličných grafických vyfikundací a pičičand. Pak ovšem, zhruba po hodině, opět hrkne v kukačkách a změní se to v obvykle nudný a tisíckrát omletý přitroublý mrvelácký digitální mrdník, připomínající sáhodlouhé až otravné hvězdné války s mikrobama. Nechybí samosebou ani standardní kosmická bubuhlava, ani příliš opálený Tetanus. Jsem docela zvědav, jak dlouho jim ještě ta dementizující repetice vydrží, než kompletně znudí i ty největší debily. Takže půl na půl, čili dva a půl, neboť tentokrát s podivem vynechali veškeré pohlavní deviace i kompulzivní feministky, a ten kvótový mouřenín je tam čiré a nijak relativizované zlo. Půlstrup navíc přihazuji kvůli Katce Alfě za to, že zase jednou pustila dědu Míšu na filmovou gerontovycházku, a za dokonale nabalzamovanou Fajfrku, které by jeden skoro skočil v jejich sto letech na lep, a v domnění, že jde o čtyřicetiletou MILFku, by jí formaldehydem ošálen málem zaútočil na prehistorickou makrelu. Každopádně tu vypadá mladší ženštější než její filmová dcera, dříve prudce jedlá, nyní však ve škaredého starého chlapa zpotvořená Evanželína. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Nijak přelomový, ale určitě víc než fajn film, kterému podle mě nejvíc škodí to, jak neobratně ho Marvel propaguje. Tolik řečí o startu nové fáze, o příchodu megazáporáka, proti kterému byl Thanos školáček... A ono se toho ve výsledku vlastně zase tolik nestane. Což je po těch očekáváních tak trochu škoda. Ani když Kanga znáte z Lokiho, asi nebudete mít úplně pocit, že se děje něco velkého, ale zajímavá postava to rozhodně je a návštěvníkům i návštěvnicím kvantové říše zatopit dovede. Co se Ant-Manovy trilogie týče, nejraději budu mít pořád úplně první film, druhý se mi stále zdá až moc ukecaný, a tenhle třetí je úplně jiný než oba přeedchozí, ale díky tomu, že měl všechny tři na starost stejný režisér, je to po po Iron Manovi a Captainu Americovi asi třetí nejlepší marvelovská trilogie. A to není vůbec ostuda. ()

Reklama

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Do poloviny je film skvělej a to nijak nenadržuji, má to dobrou linku okolo Langa a jeho dcery, v tomhle směru je škoda že to nijak nerozvinuly, ale když sem viděl zbytek filmu tak sem rád, protože by to asi nebylo dobrý. Dokonce i ten svět "Quantumania" vypadá místy zajímavě, je to jakýsi mix Mad Maxe a Star Wars a opět pak už ten svět a obyvatelé a stvoření přestanou hrát důležitou roli. Od poloviny je to prostě cringe a to v té nejhorší možné podobě, M.O.D.O.K je tady vykreslen hrozně a ke konci klesne ještě hlouběji. Ale toho cringe je tady víc než by jste čekali a taky víc morálních a oduševnělých řečí, bylo toho tady dost a bylo ošklivý to poslouchat a dívat se na to, je to mnohem horší než to porno s liliputem, vysavačem, tunou vazelíny a s panem domácím, který si přišel vybrat svoji odměnu. Ale přitom Jonathan Majors aka Kang, byl velice solidní, taktéž i jeho výkon, je fajn že jeho postava tak nějak byla ušetřena těm trapárnám. A když to srovnám se čtvrtým Thorem, tak beru Thora, ano ten film má viditelné problémy, ale ta míra trapnosti je tam podstatně nižšší. A mrzí mně to, že tenhle film dopadl tak jak dopadl, předchozí Ant-Mani, nebyli žádný druhý a nebo třetí Capitan America, ale byli to fajn odlehčené filmy, ale tohle je špatný. Docela by mně zajímalo, co se tady a u Thora pokazilo, co způsobilo to že ty filmy, sou takový jaký sou, byl to jeden problém a nebo několik menších/větších ? Já za sebe mohu říct, že neočekávám že každý Marvel film, bude na úrovni Endgame, to ani nejde a i kdyby to šlo, tak by to byla po čase nuda, ale takhle fakt ne. No snad to špatné období, má už Marvel za sebou a následující filmy budou slušný, to aby jste se nemuseli stydět, že se na ně díváte. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Na to, že pre mňa prvé dva filmy boli priemerom a tretí má výrazne horšie hodnotenie, som milo prekvapený. Nie som síce spokojný, ale nebolo to také zlé, ako som sa obával. Quantum Realm je pomerne pestrý svet, ale potreboval by oveľa prepracovanejší scenár, viac funkčného humoru a nebezpečnejšie ho záporáka. Predstaviteľ Kanga je obstojný, ale mohol dostať viac priestoru v inom filme, kde by mal proti sebe schopnejších protivníkov. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Slaboučký. Marvel opravdu slábne a jde to znát každým novým filmem. Tohle už prostě není ani zábavný. Svět jak okopírovaný od Star Wars a jelikož ten taky rád nemám, tak tady se nic nezměnilo. Akce vypadá vyloženě dětsky a nezajímavě, humor absentuje a Kang jako Mayors taky příliš nezaujal ( V Creedovi byl daleko lepší). Vůbec mě to nebavilo a přestalo zajímat už někde po hodině.  Snad Strážci Galaxie bude příjemný hit a obávám se, že i poslední na delší dobu. 3/10. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (36)

  • Toto je třetí komiksová role Billa Murrayho. Předtím namluvil Johnnyho Storma / The Human Torch v rozhlasové show z roku 1975 adaptující raná čísla „The Fantastic Four“ a později namluvil Garfielda ve filmech Garfield ve filmu (2004) a Garfield 2 (2006). (KGBelik)
  • Pracovní název filmu zní „Goat Rodeo“, což je slangový výraz pro situaci, kdy člověk sedí a pozoruje, jak se děje něco špatného, přičemž tomu už nemůže zabránit. (kajajaneba)
  • Na Scottově (Paul Rudd) plaketě nejlepšího zaměstnance století si můžeme všimnout jmenovky „Jack“. Ta odkazuje na Paulova syna Jacka. (Kubaaa97)

Související novinky

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

15.02.2024

Velké tajemství to nebylo, ale oficiálně potvrzeno taky ne. To se změnilo včerejším Valentýnem, kdy Marvel oznámil definitivní obsazení své Fantastické čtyřky. Reeda Richardse, nejgeniálnějšího vědce… (více)

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

22.01.2024

V pondělí 22. ledna 2024, den před vyhlašováním nominací na Ceny Akademie, byly oznámeny nominace na nechvalně známé anticeny Golden Raspberry Awards, které každoročně vyzdvihují spíše ty nelichotivé… (více)

Jonathan Majors je vinen a končí v Marvelu

Jonathan Majors je vinen a končí v Marvelu

18.12.2023

Marvelu se vrší jeden problém za druhým. Poté, co Marvels skončili fiaskem, se stále trošku doufalo v to, že nejúspěšnější sága v historii bude nakopnuta nejen Fantastickou čtyřkou s lákavým… (více)

Reklama

Reklama