Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Existují lidé, kteří riskují všechno, aby odhalili podvod, vraždu, zlo a korupci. Dostávají se do Federálního programu na ochranu svědků a věří, že jsou v bezpečí. A pak někdo, kdo zná jejich tajemství je zradí a nechá na pospas těm, kteří by je rádi viděli mrtvé. V tu chvíli je tu On - Likvidátor - ten, který je chrání a odstraňuje veškeré stopy po totožnosti lidí, jejichž svědectví u soudu ohrožuje jejich životy! (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (326)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa jeden z lepších Arnoldových filmov, aj keď nie absolútne Best of. Slušné akčné scény, triky, občas hláška, dobrí a vtipní spoluherci, len tá Arnoldova "nesmrteľnosť" - prepichnutou ruku za pár dní už ani nemal zaviazanú, so zraneným ramenom sa vyškriabal na visiaci kontajner - niekedy by tie medze mohli byť reálnejšie. Celkom ma prekvapilo, že hudbu robil Silvestri - po Predátorovi, The Abyss a Forrestovi Gumpovi tu nepredviedol tak oslnivý výkon - ale nikto nie je dokonalý. Fajn oddychový film s Arniem a krásnou Vanessou Williams. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Žiarivá hollywoodska kariéra rakúskeho svalovca Arnolda Schwarzeneggera začala v druhej polovici deväťdesiatých rokov minulého storočia pohasínať. Hrdina kultových snímkov ako "Conan", "Terminator" či "Predator" sa začal objavovať vo filmových prepadákoch, ktoré nemali úspech u odborných kritikov ani u bežných divákov. Upadajúci trend Schwarzeneggerovej hereckej kariery je cítiť i v akčnom thrillery "Likvidátor". Je to zdĺhavé a nudné. ** ()

Reklama

Apophis 

všechny recenze uživatele

Podle mého se jedná o průměrný akční film. Námět je bez připomínek (např. z techniky jsem měl podobné pocity jako Radyo...), ale scénář podle mého z námětu vytěžil tak maximálně 55%! Co se týče herecké stránky, ta je bez připomínek (např. Arnold Schwarzenegger zde předvádí výborný výkon - jak také říkám, dejte mu roli, která mu sedí a podá výborný výkon, dejte mu jinou a je to katastrofa...). Celkově měl tento film bohužel typické něšvary průměrných akčních snimků, jen pro příklad hlavní hrdina (Arnold Schwarzenegger) je nezranitelný - pardón NEZABITELNÝ atd. Myslím si, že toto je učebnicový příklad filmu, který se mohl klidně stát trhákem, ale špatné zpacování námětu ho strhlo do průměru... ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Scénaristická pocta Arnoldovi,který zde má tak vychytanou techniku zneškodnění nepřítele,až se tají dech.Choreografie soubojů je neskutečná a Arnie tady vypadá velice dobře.Pravdou ovšem zůstává,že je to zbytečně hloupé béčko,které doplácí na slabší vedlejší role.Ovšem jako zpomínková oddychovka s pytlíkem křupek poslouží výborně...slabších 70%. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Celkem obyčejný akčně-thrillerový standart s nablblým scénářem a cheesy hláškujícím Arnoldem, ale jak dojde na finální přestřelku a Arnie vezme do rukou dva railguny, tak se to rázem posune o notný kus blíž k nejlepším momentům devadesátkových žánrovek. Místy nuda, místy solidní nápaditá zábava. 7/10 ()

Galerie (87)

Zajímavosti (27)

  • V 10. minutě vidíme kolegu Johna (Arnold Schwarzenegger) napít se něčeho z hrnku, ovšem ze záběrů je zcela patrné, že hrnek je prázdný. (Emo-haunter)
  • V 89. minutě pronese Deguerin (James Caan): „Jsem jako skaut, vždy připraven,“ což je ale heslo pionýrů, skauti mají: „Buď připraven!“ (Petsuchos)

Související novinky

Zemřel herec James Caan

Zemřel herec James Caan

07.07.2022

Z amerického Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku dvaaosmdesáti let totiž ve středu večer opustil filmový svět americký herec James Caan, jehož si diváci mohou vybavit ze snímků jako Příliš… (více)

Útočiště v minulosti

Útočiště v minulosti

05.07.2008

Nenachází se pouze ve vzpomínkách vaší senilní babičky. Tohle je myšleno doslova. Akční sci-fi Hiding in Time by se dala zjednodušeně nazvat crossoverem Arnoldova Likvidátora a Jean-Claudova Timecopa… (více)

Reklama

Reklama