Reklama

Reklama

Češi proti Čechům

  • angličtina Czechs Against Czechs
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Česká republika rok 2013. Nacionalismus ve své nejtemnější podobě je na vzestupu. Nenávist je cítit v hospodách, na ulicích i na internetu. Uskupení blízká českým neonacistům pochodujíc napříč městy, jejich stoupenci mávají černými vlajkami a „normální slušní lidé" jim z oken tleskají. Duchcov, Ostrava, Ústí nad Labem. Místa s podivnou atmosférou. Atmosférou něčeho nepříjemného co visí ve vzduchu. V této době se autor a režisér filmu na 8 měsíců odstěhoval do Předlic v Ústí nad Labem, do cikánského ghetta, které má tu nejhorší pověst. S kamerou namířenou na sebe se slušný Čech mezi „kopiemi Čechů" stává hlavní postavou svého filmu. Snaží se hledat odpovědi na nejrůznější otázky, které provázejí soužití dvou etnik – „bílého" a „černého". Mezi Romy nachází nakonec řadu přátel a odpovědi na vyslovené i nevyslovené otázky hledají společně. Ocitá se a zaznamenává podivné situace. V obležené ubytovně s chlapama, co drželi tyče a sekery. S vůdcem proticigánské demonstrace, který se do kamery svěřil, že ji svolal, aby „lidi povstali a konečně JE všechny povraždili". Dokonce i děti berou možnost násilí a smrti jako normální způsob, jak řešit problémy. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
G04T

G04T (hodnocení, recenze)

dr.horrible

Jakou řečí mluvíš? Tu neznám :D Ne počkej.. není to ta... slovenština, nebo jak se tomu říká...? Já si myslel že jste už dávno mrtví. Jak vidím, tak bohužel ne.

G04T

G04T (hodnocení, recenze)

Snaha potírat především český nacionalismus je v týhle době mainstream. Cikánský špíny jsou zde určitě vyobrazený jako ty nejhodnější, který moc a moc tvrdě pracujou. Nedivil bych se, kdyby v týhle sračce byl i nějakej ten kominickej negr, teplouš, transka, a další špíny týhle doby. Nestojí za zhlédnutí, vím to už teď, a pro to na tuhle sračku nekouknu.

na příspěvěk reagoval dr.horrible

ChuckyMucky

ChuckyMucky (hodnocení, recenze)

Někdo při rozchodu z partnerem páchá sebevraždu, jiný to řeší alkoholem, Tomáš se rozhodl žít s cikány

V každém případě musím uznat, že to byl odvážný počin. Kdyby to ale myslel vážně jde bydlet do ubytovny, kde žije v jednom pokoji 8 a více lidí. Zůstal by tam napořád i se svým malým dítětem a partnerkou. Jeho dítě by potom chodilo s cikány do stejné školy. Takhle je to pouze slušný pokus o senzaci.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

lukin1.1

lukin1.1 (hodnocení, recenze)

Kašli na to, na csfd je zbytečný vést jakoukoli diskuzi. Zvlášť na takový citlivý téma. Akorát tu z toho budeš mít na hovno náladu.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Zabiak

Zabiak (hodnocení, recenze)

Sedmnáct představení, 51 diváků, tržby pět a půl tisíce korun. LOL

Uživatel dr.horrible smazal svůj příspěvek.

Uživatel dr.horrible smazal svůj příspěvek.

AllShallFall

AllShallFall (hodnocení, recenze)

Zdravím všechny kamarády. Není to nic víc, než sionistická propagandistická píčovina. Další ubohý pokus o pošpinění zdravého myšlení.

na příspěvěk reagoval netahlo

Uživatel AllShallFall smazal svůj příspěvek.

netahlo

netahlo (hodnocení, recenze)

HanSS

Servus! Tezko rict. Ale multi - kulturni aktiviste maji oci vsude a urcite se nam ty nase budou snazit otevrit :-)

HanSS

HanSS (hodnocení, recenze)

Až to bude někde ke stáhnutí tak se na tuhle komedii rád podívám

lukin1.1

lukin1.1 (hodnocení, recenze)

Určitě na to kouknu. Na prozatimní hodnocení v tomto případě moc nekoukám. To je spíš důsledkem toho kdo jaký je než dokumentu samotného. :-)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Reklama

Reklama