Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Učitel Ray Brooks (Vinnie Jones) se stane nechtěným svědkem vyřizování účtů uvnitř gangu. Rayův svět se zhroutí poté, co mu členové gangu vyvraždí celou rodinu před jeho očima. Ray je také postřelen. I když je gangem pokládán za mrtvého, probouzí se, sice těžce raněný, ale živý v nemocnici a jeho jedinou touhou je pomsta jeho rodiny. (TheDon)

(více)

Recenze (21)

Lateef 

všechny recenze uživatele

Vinnie začíná připomínat opuchlého kapustňáka, co se už nějaký ten pátek topí pořád ve stejných zahovnělých tůních. Ten smrad se mi táhne až do obýváku. Skutečně, tohle je akční řemeslo asi jako když si v sedm ráno se zalepenýma očima namažu příborovým nožem máslo na chleba a abych tomu dal nějaký ten náboj, zmáčknu tlačítko na pressovači a udělám si kafe. Něco tak rutinního a otupělého se fakt nevidí. Vyvěšená jedna hvězda je asi jen za tu nekompromisní rodinnou popravu a krátkou stopáž. Ale jinak se na tohle fakt dívat nechcete... ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Není na místě tenhle filmek nějak extra pranýřovat. Je to evidentně nadšenecký, amatérský projekt za pár šupů kam se podařilo schrastit Vinnieho Jonese kterej tak aspoň zase hraje hlavní roli a neštěká jenom na pár minut. Jasně inovativní to není a akční taky moc ne, ale atmosféra je slušná a zaujalo mě to prolínání scén celkem stylový likvidace rodiny z pomstou jednotlivým gangsterům. Vinnie se furt umí tvářit drsně, akorát toho učitele jsem mu nesežral ani na vteřinu, ale v zásadě to funguje jak má, takže proč ne.50% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|40%| Rozhodně tohle céčko či co nechci zatracovat. Rozpočet byl snad úplně nulový, ale přesto mě celkem bavila atmosféra a i samotný Vinnie Jones. To postupné, pomalé prolínání flashbacků, kdy mu mafiáni brutálně vyvraždili rodinu – to vše bylo zajímavé. Jen zbytek aspektů k snímku moc nebylo. O akci tu nemůže být snad ani řeč. Vinnie je prostě postupně likvidoval, takže se jedná o obyčejné vyvraždovačky. Ke konci se trochu zastřílelo a to bylo celé, co se týče akce. Kdyby byly nějaké pořádné souboje, aspon jeden výbuch, či nějaká dobrá scéna navíc, tak snad dám ty 3*, ale to bohužel nešlo. Hudba byla obyčejná, ale základní hudební motiv byl docela poutavý. Ale díky krátké stopáži jsem to přežil a nijak pohoršen nejsem. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

,,Talk is cheap" BANG! Nejdříve musím pochválit kameru a střih, ze začátku jsem myslel že to bude hrozná nuda, ale nakonec to nebylo zase tak strašný. Tady je problém v tom, že Jones se na tuhle vážnou roli vůbec nehodil, fakt nutit tohohle herce, aby před kamerou brečel, to bylo fakt nereálný. Jonesovi vyvraždí rodinu a film jede takhle flashback, pomsta, návšteva detektiva, flashback, pomsta, návšteva, flashback, pomsta, návšteva.. Film dost krátkej hodina a patnáct minut, z toho deset minut uvodní a závěrečný titulky, takže jsem se nestihl ani moc nudit naštestí. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Vinnie Jones to tam pořád má, ačkoliv ta snaha o slzavý výraz nad povražděnou rodinou mu moc nešla. Bohužel jinak neměl film nic moc co nabídnout. Padouchové byli tak padouchovatí, až působili jako karikatury a akce je hodně sterilní. Je vidět, že režisér to ještě nemá moc v ruce, ale aspoň měl tolik soudnosti, že neobtěžuje přehnanou stopáží. Ale ani tak to na víc jak 30% nestačí. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Příběh o pomstě, prostě ni jiného. A Vinnie Jones zase jednou v roli, která mu docela sedne, kde se i trochu snaží. Mám tyhle filmy rád. Jasně, nepřinese naprosto nic nového, ale pomsta je prostě téma, které mě baví v podstatě v každém pojetí. Snad i proto je jedním z mých nejoblíbenějších filmů "Kill Bill". Tohle nemá Tarantinovy kvality ani zdaleka, ale přesto se to dá snést. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Tak na to, že se to točilo devět dní s malým rozpočtem, vypadá tenhle film fakt dobře. I herci nejsou zlý a ten plešatej gangster s jizvou u oka je skvělej. Bohužel s příběhem už to tak růžový není, protože úplně chybí. Celej film působí jako kdyby z něj někdo vystříhal tak 40 minut nebo producentům před dokončením došly prachy a nestihli natočit všechno. Tomu nasvědčuje i to, že film má strááášně dlouhý úvodní i závěrečný titulky a čistýho času trvá tak 68 minut. Všechno je navíc totálně nevynalézavý a rutinní a divák už to viděl 1000x. Úplně chybí nějaký scény, kdy se hlavní hrdina třeba pokouší chodit do práce, dostávat se do formy, učit se střílet, sledovat svý cíle. Prostě nic takovýho tam není. Film začne a za chvíli hlavní hrdina sejme prvního grázla. Totálně neinvenčně. Ok, film není nudnej, takže se dá díky krátký stopáži vidět, ale žádnej zázrak by divák čekat neměl. Ta akční obálka dvd je jen zbožný přání. ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Sympatická jednohubka, sice podle milionkrát ohrané matrice, přesto koukatelná a v rámci možností i povedená. Podpořená docela vhodnou hudbou a neteroristickou stopáží. Film odsejpá a nenudí, vlastně by to ani za tu hodinu čtrnáct neměl šanci stihnout. 55% P.s.: Vinnie je pořád dobrej, ikdyž nám trochu zfotrovatěl. ()

maverick10 odpad!

všechny recenze uživatele

Nezáživná režie a vykostěný scénář, který vzal vše nudné a obehrané z klasického příběhu a zahodil vše co by z toho filmu udělalo klasickou žánrovou jednohubku. Tuny keců na miligram akce a emocema napěchované atmosféře. ()

Deyw

všechny recenze uživatele

ty vole chudak bijec vinnie.. :( zaslouzil by nejakou top pecku a ne takovyhle braky dtv..nejvetsi badass herec a dostava takovy sracky :( ()

Gray Wolfman 

všechny recenze uživatele

Winniemu role pomstychtivého fotra celkem sedla, ale mohl se mstít s větší grácií, ale i tak je to frajer a film celkem odsejpá a díky krátké stopáži nestihne začít nudit. Ještě bych pochválil hudbu, která tomu dodala solidní, depresivní šmrnc. Nakonec je z toho průměrná spokojenost a komu se líbil třeba Horseman, tak toho tenhle flick neurazí ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Anglický film „mierne“ inšpirovaný snímkom „Kill Bill“? Kdeže! Každopádne potenciály V. Jonesa neboli využité. Pomsta bez kompromisov avšak na úrovni “C/D“. Osobné hodnotenie: 59% (*) ()

baclajean odpad!

všechny recenze uživatele

Vinnie Jones ako Punisher na britský spôsob, okrem fajnového prízvuku však od tohto kúsku nemožno čakať veľa, pretože ani sekundička neplynula inak, než by sa očakávalo. Ako plus hodnotím fakt, že sa tento počin zmestil pod hodinku a pol. ()

knoxwile100 

všechny recenze uživatele

Nápadité to moc není, předvítatelný děj, né moc dobré herecké výkony snad od všech co tam hrají, ale přesto to má aspoň spád a lehce napínavou atmosféru. Servítky si to nebere, za 70 minut to ani nestíhá nudit, tak proč ne 45% ()

anuki 

všechny recenze uživatele

Ani nevim proč jsem na to koukal, asi kvuli Vinnymu , ale ten jeho ksicht to nezachránil. Sračka, gangsteři k smíchu ... zbytečně ztracenej čas i přes tu krátkou stopáž ()

mdf 

všechny recenze uživatele

Náhodou uvidí vraždu,oni mu vyvraždí rodinu a pak příjde jeho pomsta,stokrát obehraný námět.Vinnie , ksicht drsňáka opravdu nezachrání,absolutní céčko............... ()

Reklama

Reklama