Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladomanželia na svadobnej ceste ukradnú vozidlo a zavraždia jeho majiteľa. Po ceste stretnú dvoch stopárov, ktorým zastavia, a spolu sa ubytujú v príjemnej lesnej chatke. V noci na dvere zaklope policajt, ktorý tu pátra po nezvestných osobách z mesta. S majiteľkou chaty sa dobre pozná, a tak sa spolu s návštevníkmi dohodnú, že na ďalší deň podniknú túru do miestneho lesa. Túra sa však zmení na boj o život, keď v lese narazia na neznámeho vraha s maskou. Keď sa však niektorým členom partie podarí uniknú, zistia, že vrah pre nich nie je úplne neznámy. (Marceloo)

(více)

Recenze (23)

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Ježíšikriste, to zase byla sračka! To byl spíš námět pro MUDr. Radima Uzla .---- SPOILER: bílý policajt dupe černocha, bratr dupe sestru a ta čeká jejich děcko....---SPOILER--- ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Niekoľko rôznorodých charakterov, domček v horách a maskovaný killer. Spočiatku to síce vyzerá ako horor na tému sériových vrahov, potom sa to vlastne zmení na tradičný slasher - síce opozeraný, ale na druhej strane príjemne nakrútený. Prekvapený som nebol ani ja, ale zaujalo ma či už dobrou hudbou alebo dostatočne brutálnymi mordovačkami. Horšie to už bolo s postavami, ktoré mi boli od úplného začiatku ukradnuté. U mňa silné 3, a myslím, že to bude jeden z tých lepších prírastkov tohtoročného After Dark. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Mladomanželia na svadobnej ceste ukradnú vozidlo a zavraždia jeho majitela. Po ceste stretnú dvoch stopárov, ktorým zastavia, a spolu sa ubytujú v príjemnej lesnej chatke. V noci na dvere zaklope policajt, ktorý tu pátra po nezvestných osobách z mesta. S majitelkou chaty sa dobre pozná, a tak sa spolu s návštevníkmi dohodnú, že na ďalší deň podniknú túru do miestneho lesa. Túra sa však zmení na boj o život, keď v lese narazia na neznámeho vraha s maskou. Keď sa však niektorým členom partie podarí uniknúť zistia, že vrah pre nich nie je úplne neznámy. - Ako som už spomenul v komentári k Wind Walkers, tohtoročný After Dark Horror Fest, od ktorého som mal mimochodom velké očakávania kvôli podtitulu 8 Films to die for, musel byť strašne nezáživný. Po Unnatural a Wind Walkers pôsobí úplne ležérne aj Bastard. Rozvinutá dejová línia je silne nezmyselná a tvorcovia zrejme ani nevedeli, čo chcú týmto dosiahnuť a akým smerom sa má vlastne tento horor uberať, ale to by sa im ako úplným začiatočníkom dalo odpustiť, aj keď vyhovárať by sa na to nemali. Vrcholom tohto námetu je absolútne nezmyselný homosexuálny vzťah šerifa, ktorý tu nemal čo robiť, pretože dej nijak neobohacoval a kvôli hlavnej myšlienke sa sem vôbec nehodil. Pochváliť musím hlavne velmi dobrú hudbu. Napríklad Ave Maria v kombinácii s Dildom ma perfektne pobavila. Najsilnejšou stránkou tohto hororu je však jednoznačne gore, ktoré je na očividný nízky rozpočet fakt pôsobivé a je vidieť, že sa tvorcovia snažili aspoň v tejto oblasti. Celkovo to však napriek krátkej stopáži pôsobí dosť pasívne, preto je to len za slabé 3*. + herec z The Gallows. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

After spáchal další Dark a nepochybyl ( komunita jistě chápe ) . Málo prekvapkaná. videné v minulém unylím století, ale svieži vánok do tohoroční mizérie. Zbytok dodaný násled user komentom. Big Band Film za 2 + ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Šialený mladomanželia naberú pri svojej vražednej svadobnej ceste svojskú dvojicu stopárov. Kým jeden pár cestoval za zábavou, druhý za novým začiatkom. Čo človek v novovytvorenej posádke, to odlišný uhol pohľadu na život. Nakoľko pôvodne plány dostali trhliny, štvorica mladých nečakane skončí uprostred hôr vo víkendovej chate s možnosťou poskytovania stravy, ale i menších výletov k neďaleko vzdialenému jazierku. Keď sa k samotnej výprave pripojí miestny policajt, zdá sa, že si všetci nie len užijú krásy okolitej prírody, ale navyše budú v úplnom bezpečí. Zdanie však môže niekedy klamať. Tak toto som popravde absolútne nečakal. Napriek chvále miestnej hororovej "hávede", podcenil som ich reklamu "Bastardovi", pričom som od tohto malého hororíku z produkcie "A.D." nič dobré neočakával. Ako sa už ale vyjadrili miestni traja kumpáni, toto je rozhodne jeden z lepších počinov menovanej "group", ktorá vytvorí viac podpriemerných hororov, ako úrad práce pracovných príležitostí. Človek to veľa krát ani nemá chuť sledovať, ale toto príjemné béčko s pár skutočne pekne spracovanými gore zábermi, ktoré naozaj stoja zato - 60% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Jako když zloděj křičí, chyťte zloděje, tak vrazi narazí na vraha. Nic, co by už trochu znalý divák neviděl, tenhle slasher nepřináší. Postavy příliš sympatické nejsou a místy se film vleče, ale závěr je výživný a připomene francouzskou novou vlnu v hororu. Kladívko v hlavě, delší dobu nic, vytržená páteř - to se počítá. delší dobu nic a pak konečně masomlejn. A nechybí rozseknutá huba či střeva ven, o svérázném provedení císařského řezu a následném šití nemluvě. Dobrá kamera, velmi dobrá hudba. Střih byl chvílemi poněkud matoucí, ale nakonec vše do sebe zapadlo. Plusem je také milosrdná stopáž. Na jedno podívání dostačující. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Nudnejší slasher, po obsahovej stránke idúci si presne po známej nalinajkovanej šablóne, ani o krok mimo tento rámec, čoho dôsledkom bola častá nuda a zívance. Na druhú stranu potešilo aspoň gore, síce nič prevratné, avšak pár momentov sa predsa len vydarilo. 50/100 ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Podprůměrnej slasher, kterej podle mě nemá co nabídnout. Teda až na pár krvavých scén, protože jinak je to celkem nuda. Film mě nedokázal pořádně vtáhnout do děje, takže mi bylo úplně jedno kdo z postav přežije. Kamera mě místy pěkně srala a zvuk taky nic moc. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Strašně rád bych podobné nekomerční poloamatérské filmy vychvaloval a nadhodnocoval, ale tenhle se, objektivně vzato, opravdu moc nepovedl. Sice je znát, že ho točili fandové do slasherového žánru a dozajista si při natáčení užili spoustu srandy, ale na diváky asi příliš nemysleli. Netalentovaná režie v kombinaci se slabým (respektive slaboduchým) scénářem nemůže zplodit nic hodnotného. Takovou fůru nesmyslností a nešikovných střihů aby divák pohledal. Na druhou stranu film na první pohled amatérsky nevypadá, možná díky vcelku dobré (i když ruční) kameře, slušné práci maskéra a určitě hlavně díky hercům, kteří zjevně nejsou žádná jelita. Dvě hlavní holky (Betty a Hannah), obě typově naprosto výborné, se mi dokonce herecky líbily vysoce nadprůměrně, přičemž ta druhá (Ellis Greer) však nepochopitelně není ani ve zdejších titulcích. Okrajovou zajímavostí pak je pasáž o dvou teplých fízlech, nebo zápletka s incestem, WTF? A nebo ten císařák, jauvajs, ten bolel... Sakra sám nevím proč, ale Bastard se mi prostě určitě víc líbil než nelíbil a víc mě bavil než nebavil, i když to byla naprostá konina. Kašlu na objektivitu a zaokrouhluju hodně nahoru, za to nadšenectví, za ty dvě holky a tak. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

První polovina zahrnující seznámení se s budoucími obětmi trošku haprovala, ale to je bolavé místo snad všech lacinějších slasherů. No ale když se to začalo řezat a vyšlo najevo, že tu snad není jediná postava, která by nebyla nějakým způsobem zvráceně úchylná, byla to docela legrace. Herci byli celkem ucházející, gore mělo co nabídnout a druhá část měla i solidní tempo. Lehce nadprůměrná jednohubka. 60% ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Opět z řady hororů, který neví, čím má ve skutečností být. Začátek roadmovie, jevící se o šíleném páru, který se připlete do cesty klaďasům a čekal jsem děj, plný vyhrocených situací mezi těmito dvojicemi. Samotní hrdinové jsou dost nudní a když do toho vstoupí v půlce maskovaná postava, nestačí se člověk divit, co se začíná odehrávat. V závěru se ukáže, že maskovaný vrah je také na vedlejší koleji a samotné rozuzlení naprosto směšné Samotný slasher prvky moc nenadchnou, byť jsou vraždy dost brutální, gore je velmi mizerné. Když se do toho objevují scény s porodem, kdy si žena sama břicho zašívá, moc to nepobírám......3/10 ()

stration 

všechny recenze uživatele

No tak to bylo dílo. Zápletka tuctová, provázání hlavních hrdinů přinejmenším úsměvné a pointa očekávaná. Co ale dělá film dobrým, je parádní gore, kde v pár momentech nechutnost dostoupí docela solidních výšin. K tomu je velice kvalitní hudba a pár nápadů k sežrání (Ave Maria). Celkově žádná bomba, ale za tu odvahu se sluší kousek nadhodnotit. ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Na moje prekvapenie bol Bastard viac ako zaujímavý filmík. Striedalo a prelínalo sa tu niekoľko hororových subžánrov celkom vkusne namixovaných do chutnej krvavej polievky. Niektoré dejové línie síce maximálne postrádali zmysel a účel, ale tvorcovia sa zrejme snažili nejako vyplniť čas. Chválihodné je, že ho nevyplninli nudou a to sa počíta. Za mňa má Bastard palec hore. 65 %!! ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Úplně zmatené. Jako kdyby tam jen ty scény dávali náhodně a nešlo jim primárně o nějaký děj. Ale zábavné. Absurdní, blbé, ale vtipné. I tak to může fungovat. ()

Reklama

Reklama