Reklama

Reklama

Cesta do Sonory

  • USA Take a Hard Ride (více)

Dopravit do Sonory 86 000 dolarů skutečně nebude lehká záležitost. (oficiální text distributora)

Recenze (25)

tahit 

všechny recenze uživatele

Stará kovbojka nedosahuje hranice lepších westernů od Sergio Leone. Musím, ale pochválit představitele hlavní role Lee Van Cleef 100% filmového kovboje s fotogenickou tváří drsného muže, který určitě nesklízel pouze lacinou slávu kovbojů hollywoodských westernů, ale naopak byl jedním nejvýraznějších hereckých kovbojů, jako jsou nebo byli John Wayne, Clint Eastwood a Charles Bronson a jiní. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Western so zaujímavými čiernymi hrdinami. Van Cleefova postava lovca je však bez väčšej hĺbky i charizmy. Na to, že ide o klasický film o prenasledovaní, je príjemne rôznorodý, akcie pekne odsýpajú. Občas vyvolá úsmev nejaký ten trik či indiánske kung-fu, ale aj vďaka takmer indianjonesovským útekom si western zapamätíte. Finále trochu hluché, ale to hlavne kvôli Cleefovej obyčajnosti... ()

Reklama

UncleG 

všechny recenze uživatele

Úplně na cáry mě roztrhala ústřední "gay" dvojice černých zámožných kovbojů v obtažených kalhotách a košilích s volánky. Ti jsou doprovázeni dalším "gay" černochem jak poleno, o kterém nám filmaři ovšem tvrdí, že je Indián. No, nevadí, rasově to má chlapec nějak pomíchaný, důležitý je, že ovládá Kung-Fu a má stejně kvalitně natužený afro jako jeho souputníci. Za nejzajímavější scénu z celého filmu považuju "velmi mužné" kování podkovy vůdcem této party: A -bouchynky -bouchynky- bouch! Tak trochu halucinogenní zážitek... ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Na mňa tu bolo až príliš veľa slobodných negrov ktorý sa túlali Redneck landom. Boli príliš blízko hraniciam Mexika aby si ich nejaký plantážnik nedomestifikoval. Ide v podstate o slušne nakrútený western ktorý je nasiaknutý Blaxploitation až to pekné nieje.Nechápal som, v tomto mali prsty aj Taliani, no akosi ich v tom nevidím. Výzor Lee Van Cleefa som takisto nepochopil. Vyzeral s tými dlhými vlasmi akoby práve opustil Woodstock. Zhulený ako hippiesák. Vcelku to bolo nakrútené výborne, produkčne to bolo pomerne nebéčkové. Hudba ktorú zložil Jerry Goldsmith je to najlepšie čo sa tu nachádza. Ale mňa to aj tak nebavilo. Hlavné postavy mi neprišli sympatické, je tu prílišné honenie si čierneho ega. Nudný príbeh a zúfalo nedokončený koniec na kvalite nič nedodávajú. 2.5* ()

VanBradley89 

všechny recenze uživatele

Slabota. Brown a Cleef spolu natočili mnohem lepší El Condor. Ale přitom tohle nemuselo bejt špatný. Dobrý námět o převozu peněz, které každý chce získat. Jen by to nesmělo mít tak blbý scénář a špatnou režii. Jenže je to uděláno tak nezajímavě, že jediný důvod proč sem neusnul je vysoký výskyt přestřelek. Jinak nuda z hodně špatnými dialogy a zvláštními postavami. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama