Minnie the Moocher

Animovaný / Krátkometrážní

USA, 1932, 8 min

Dave Fleischer

Betty zdrhne z domova a v lese potká takovou bandu oblůdek, za které byse nemusel stydět ani Tim Burton... A to blues, jaké zazpívají a na které zatančí...(4.6.2007)

Pre mňa určite jeden z najlepších Bettyných príbehov. Nemôžem neoceniť horrorový námet a scény, ktoré musia v každom vnímavom divákovi vyvolávať spojitosť s "Mŕtvou nevestou" Tima Burtona. Spev i choreografie spievajúceho ducha a jeho záhrobnej partie v rytme jazzu nemajú chybu. Betty Boop som ešte štyri hviezdičky za žiadnu epizódu nedal. Ale teraz ich dostane. ****(14.10.2008)

Kdo viděl Kdopak to mluví 2, viděl i to hlavní z této přeslavné animované grostesky s Betty Boop. Je příjemné, že i díky takovým filmům sláva Betty roste.(11.2.2009)

Opustit rodiče je věc v zásadě rozumná, zvláště u takových případů jakými jsou rodiče Betty Boop. Já bych tedy dal přednost těm duchům...(4.10.2006)

Krásné. Tu písničku miluju...navíc v podání takových parádních příšerek :-)(29.3.2009)

Roztomilá animovaná pohádka(3.8.2009)

Betty Boop má rodiče? To je pro mě skutečné překvapení. Já myslela, že žádné nemá.(8.4.2010)

Betty Boop opouští domov, aby se s přítelem ukryla v jeskyni. A tam se děly věci. (Lepší je, se na to se podívat, než o tom číst tydle moje kecy.) 22.9.2006(22.9.2006)

Naprostý souhlas s Galadriel, taky by mě zajímalo, jestli se Tim Burton nechal zde inspirovat.. To bylo první co mě napadlo, když jsem viděl ty tři kostlivce. Jinak ale hudba jazzově neskutečně skvělá..(30.6.2007)

Cab Calloway a střízlivá verze jeho Hi-De-Hi-Di-Ho a animák? Proč ne. Velice příjemná atmosféra.(28.4.2008)