Reklama

Reklama

Snow-White

všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní
USA, 1933

Režie:

Dave Fleischer

Předloha:

Jacob Grimm (kniha), Wilhelm Grimm (kniha)

Obsahy(1)

Tento snímek je netypickou verzí Sněhurky, v jejíž roli vystupuje Betty Boop, která přichází uprostřed zimy do paláce zlé královny pouze v minišatičkách. Královně se znelíbí její krása a nechá ji zavraždit. (zdeny99)

Recenze (12)

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších Betty Boop, i kdybych opomenul hudební stránku. Což je docela nesmysl, jelikož Betty zejména v ranné fázi velice stavěla na hudebních kouscích. Tady je ten asi nejlepší vůbec -- Saint James Infirmary v úchvatném podání, Cab Calloway. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Betty Boop mňa nikdy nejak špeiálne nezdvíhala zo stoličky a aj tento diel je síce sympatický, veselý, hravý, ale tak na jedenkrát a dosť. Ale úplne ma úchvátil St. James Infirmary Blues dua Mills-Calloway, ktorý spieval strážnik (neskôr duch) a vďaka ktorému sa k Snow-white ešte neraz vrátim. Čiže 4-ta hviezda, za to že mi Betty sporostredkovala tento geniálny song. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Betty Boop, uprostred zimy a hustého sneženia prichádza do paláca zlej kráľovnej. Oblečená v minišatičkách, ledva zakrývajúcich zadoček, na hlave s nasneženou čapicou. Táto verzia Snehulienky vzhľadom na dynamický dej a množstvo zábavných nápadov v rytme jazzovej melódie (jazz ako taký často dotvára Bettine kreslené príhody) nemá žiadnu chybu. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Toto bolo moje prvé stretnutie s animovanou slečinkou Betty Boop. A bolo to celkom veselé rande. Crazy variácia na každému známu Snehulienku v hlavnej úlohe pravdaže s Betty. To celé podfarbené svižnou hudbou a uleteným spevom. Sedem minút, ktorých trvá "Snow-White" som strávil s pobaveným úsmevom na tvári. *** ()

Hwaelos 

všechny recenze uživatele

Slyšet zpívat Caba Callowaye je i po těch letech zážitek. Sice je na něj dnes často nahlíženo jako na poskoka bílých v dobách rasové segregace, ale je fakt, že bluesovější hlas by člověk pohledal. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

"Pověz mi, zrcadlo, kdo je na světě nejkrásnější? No, přece Betty Boop." Ta vypadá sexy i ve sněhové vánici a i když je z ní kostka ledu. ()

Machrovic 

všechny recenze uživatele

Když si přečtete název Sněhurka, tak se asi sami sebe zeptáte : "Další zpracování příběhu, který jsem viděl/a stokrát!Může mě ještě vůbec překvapit něčím novým?" A já vám odpovím: "Může!" A překvapení to bude víc než příjemné. ()

Reklama

Reklama