Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sylva se bojí, že by přišla o Viléma, tak předstírá těhotenství. Vilém je rád, ale Janek ho znovu upozorňuje, že je to celé past. Sylva chce jeho kreditku. Hana se vydá za Sylvou s těhotenským testem a ukáže se, že Sylva těhotná není. Zdeněk je členem rytířského řádu, který věnuje peníze opuštěným dětem. Zdeněk tentokrát nemůže přispět tolik, co ostatní. Ale Týna ho zachrání. A Štěpán přemluví starostu Hrabala, aby přispíval na polední autobus. (TV Prima)

(více)

Recenze (2)

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,Tak seš rytíř dědo. Ne? K rytíři šavle patří.´´ A Sylva vytáhla na falešného Linharta falešné těhotenství. Vtipné. a nejlepší bylo, jak za ní přijela sekretářka Hana a chtěla, aby jí počůrala těhotenský test. A moudro na závěr - Zesměšňovat něco, čemu nerozumíte, je typické pro lidi s menším inteligenčním qocientem. ()

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pupikovi ještě nedošlo, že když nemá vlastní kancelář, prostě není partner. Starosta vyhazuje obecní peníze výměnou za ušlý zisk soukromníka. Koza to sežrala, ale operace dobře dopadla. Sekretářka vyhrožuje testem. Rytíři mají kápě a paraván stačí. Šest milionů! Pražák se pozvracel, ale předtím plácal servírku, pak dostal vyhubováno od nepřátelskýcu buranů. To zase byla jízda!!! Počet cizích vyslechnutých hovorů: 1. ()

Reklama

Galerie (9)

Reklama

Reklama