Ride the Pink Horse
Drama / Film-Noir / Mysteriózní / Thriller
USA, 1947, 101 min
Robert Montgomery- komentáře
Houdini
Oscar 1 nominace: Herec VR - Thomas Gomez(31.5.2004)
Rob Roy
Jasný náběh na kult a jeden ze Scorseseho oblíbených filmů. Neomalené jednání Luckyho Gagina nemá daleko k Miku Hammerovi z Kiss Me Deadly. Samozřejmě ale spíše po slovní stránce než fyzické, pořád jsme ve 40. letech.(18.3.2009)
EdaS
Neskutečně bizarní, ale skutečně nudné.(20.2.2010)
Rogue
Montgomeryho mexický mikrokosmos je uchvacující. Totálně bizarní charaktery, tříminutovka beze střihu, nerozkódovatelné motivace postav a závěrečný twist. Huh. http://filmnoirblog.blogspot.com/2010/02/ride-pink-horse-1947.html(12.2.2010)
Bebacek
Koho nudila Lady in the Lake, ať tento snímek radši vynechá, tady se totiž pořádně neděje vůbec nic, postavy jsou nezajímavé a vůbec, ten Montgomery je strašný.(17.3.2008)
liquido26
70% Sice to možná mohlo být o dvacet minut kratší, ale jinak to byl povedenej film. Ta atmosféra mexickýho maloměsta byla totálně pohlcující.(25.8.2010)
vitekpe
Dokonale vtipnej noir, prestoze Montgomeryho nemusim ani trochu..., ale zde se to diky podivnosti celeho kousku da vydrzet. Navic je zde dvojice zen ktere jsem jeste neznal, a to jsou Wanda Hendrix a Andrea King. Za inspiraci vdecim "noirovemu blogu"...diky :-)(20.2.2010)