Reklama

Reklama

The Rental

Trailer 1

Obsahy(1)

Dva páry si na predĺžený víkend zarezervujú krásne sídlo na pobreží. Trochu ich prekvapí nepríjemný správca (Toby Huss), ale ten zakrátko zmizne a môže sa začať víkend plný prekvapení. Tie ale vôbec nebudú príjemné a vysnívaná dovolenka sa po malej chvíli zmení na teror. (Marceloo)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (104)

Morholt 

všechny recenze uživatele

SPOILERY Pár A a pár B vyrazí na víkendový pobyt do osamělé chalupy u útesu, kde se samec A vyspí se samicí B. Pak je všechny někdo utluče kladivem. A to je všechno. Já bych sice neměl problém s takhle jednoduchým dějem, ale to by se něco muselo začít dít dřív, než v poslední dvacetiminutovce. Do té doby se tu vlastně jen planě žvanilo a celé to působilo jako amatérské vztahové drama. A aby toho nebylo málo, neobtěžoval se mladší Franco ani s osvětlením vrahovy motivace, či s odhalením jeho identity. Velká bída. 15% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Dave Franco zkouší poprvé režírovat a na debut to není špatné, ale bohužel se jeho film zařadí do škatulky " Sledovatelné, avšak ničím nevyčnívající". Dva bratři se svými přítelkyněmi si booknou hezkou chatu na víkend, ale místo odpočinku je čekají nervy a boj o život. K dispozici jsou známější herci jako Dan Stevens a Alison Brie a potěší i slušná kamera, ale víc pozitiv nenacházím. Seznamování s postavami trvá až nečekaně dlouho a vrah se objeví někde 20 minut před koncem a to by se ještě dalo odpustit kdyby vraždy stály za to, ale vrah vše řeší plácnutím kladivem přes hlavu a to nevím koho dnes uspokojí. Alespoň je finále celkem napínavé a vrah má fajn masku, ale to mi bohužel nestačí. Škoda, snad se do konce roku dočkáme i něčeho výživnějšího. Příběh***, Akce>Ne, Humor>Ne, Násilí**, Zábavnost***, Hudba***, Vizuál***, Atmosféra***, Napětí***. 6/10. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Ja mam rad jesenne hmliste lesy, priekopy, strme vrchy a kopce , vsade sychravo a jesen je uz v plnom prude, do toho zensku po takejto scenerii zacne nahanat vrah. No len skoda, ze je to -ako dobre pise ricci.s - lahko priemerne, strasne rychlo zabudnutelne a v konecnom dosledku len dalsi sivy sedivy pod/priemerny horor. Ktory urcite neurobi reziserovi zasadne meno, ne, ne. : 30 % ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

To byl zas "horor"... Nezajímavé postavy jedou někam na chatu (originální, nemyslíte?), je to strašná nuda, všichni melou o kravinách a než se něco stane, je hodina filmu v háji. A pak se tam objeví maskovaný borec a všech se co nejobyčejnějším způsobem zbaví. Ende. Kdo to byl a proč vraždil se samozřejmě nedozvíme, kdo by to taky chtěl vědět, že? Ale s příchodem zabijáka to aspoň konečně vypadá jako horor a celkově to má slušnou kameru a hudbu. Jinak je to strašná bída. Já nemám nic proti hororům, které budují atmosféru pomalu (popř. se snaží ještě být o mezilidských vztazích, jenže když je režisér(ka) blb, vytrácí se z toho ten horor), ale taky mi to kruci musí nabídnout zajímavé postavy a nebo aspoň nějak rozvíjet děj. The Rental selhal v obou případech. Třeba je to strašně geniální a dobře vymyšlené (ačkoli o tom silně pochybuju), ale vůbec mě to nezaujalo a tak to nehodlám na druhý pokus zjišťovat. Takových podprůměrných, ničím nevyčnívajících hororů je hromada a jak mi z ostatních zbyly jen matné vzpomínky (v horších (nebo snad lepších?) případech nic), The Rental čeká naprosto stejný osud. 2* ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Je to docela nepříjemná situace, že James Franco se svými patnácti doktoráty a dvaceti režijními počiny za sezónu neuspěje tolik jako za kameru schovaný ksicht jeho nesnesitelného bratra. Dave to ale totálně dal a co se limonádových pop-hororů týče dal do kupy dobrou podívanou. Swanberg tomu určitě pomohl, i když jeho mumblecore kořeny asi poměrně trpí - nicméně proč ne. Je to fakt dobrý malý film. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama