Reklama

Reklama

Recenze (4)

Topco 

všechny recenze uživatele

Úvod je štýlový: na nemocničnom stole pripaľujú ošetrovanému pacientovi cigaretu a ten začína rozprávať svoj príbeh policajnému detektívovi. Nastupuje retrospektíva s voice-overom s klasickým noirovým námetom... John Payne je tu presný (od The Crooked Way síce hrá to isté, ale sedí mu to), škoda len, že tá femme fatale ide často „cez“. Farebný noir, ktorý pripomenie „mitchumovky“: zo začiatku Out of the Past, neskôr exotické Macao. Na Karlsona má však prekvapivo fádny vizuál. Príjemná jednohubka, ktorá má od jeho najlepších noirových kúskov (99 River Street, The Phenix City Story) ďaleko. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

3,5 Příjemný barevný noir s pěkným voiceoverem, prohnilou famme fatale, dobrodružným nádechem a exotickým ostrovem, jehož atmosféra se mohla využít mnohem víc, aby víc vtáhnul do svého mikrosvěta a zalahodil oku nějakými pěknými záběry, ale budiž. nejdůležitější je stejně příběh. Ten není sice nijak extrovně zamotaný, ale na druhou stranu úplně průhledný a předvídatelný také ne. Jsou tu slabší místa, ale celkově docela spokojenost. ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Barevný tropický noir s krádeží rubínu a roztomilou proradnou mrchou, včetně kohoutích zápasů, aligátorů a svržení zloducha vozíčkáře z útesu. Takhle to zní velmi vzrušivě, ale zaprvé, smiř se s nic moc kvalitou zdroje (aspoň v této chvíli), čekej slabý a nepřehledný případ, herce spíš neherce a celkově práci nijak extra jakosti. Čistě pro sběratele, fajn pozdě večer jen tak na dojezd. #Noirvember ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama