Reklama

Reklama

Trilobit 2020

(pořad)
Publicistický
Česko, 2020, 90 min

Účinkují:

Martin Myšička (moderátor), Petr Kroutil

Obsahy(1)

Český filmový a televizní svaz FITES již po třiatřicáté uděluje v Berouně ceny Trilobit za nejlepší umělecké počiny ve filmu a televizi. Odborná porota vybírá své favority z mnoha audiovizuálních děl, dětská porota udílí cenu jedinou. Prostor dostane také cena Vladislava Vančury, která se uděluje výrazné osobnosti za její celoživotní dílo. Možná bude udělena i Zcela zvláštní cena poroty Zlatý citron, která v posledních ročnících získává na popularitě. Slavnostní večer audiovizuálních cen TRILOBIT 2020 se tentokrát odehraje ve stylu swingu se vším, co k němu patří: s hudbou a zpěvem swingového mága Petra Kroutila a jeho Original Vintage Orchestra, s tanečním doprovodem a nebude chybět ani moderátorské slovo Martina Myšičky. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

slunicko2 odpad!

všechny recenze uživatele

Medvědí služba pro FITES. 1) Tak nějak si představuji předávání titulů Hrdina socialistické práce v roce 1954. Terminologie se změnila, nuda zůstala._____ 2) Nesporně záslužná činnost je degradována šumařskou hudbou a tancem, podlézavým Myšičkou a pro diváky zcela nezajímavým podáním. ()

TT1905 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl vážení nářez. Pominu obsah a jednotlivá ocenění, na která může mít každý svůj názor. Ovšem to provedení, takhle nějak si představuji, že v Berouně vypadají večerní zábavy, které si organizují senioři v domově důchodců. Vrchol večera přišel po udělení ceny Zlatý citron, když se na pódiu objevily podivné bytosti a za projekce pořadů „oceněných“ moderátorů rukama ve vzduchu mačkaly citrony. To byla zřejmě ukázka rozcvičky, která seniory čeká ráno. V Česku je stále více různých „galavečerů“ a slavnostních předávání cen, ovšem tohle patří mezi ten nejhorší odpad. ()

Reklama

Galerie (8)

Reklama

Reklama