Reklama

Reklama

Chůva k pohledání

(seriál)
  • USA The Nanny (více)
USA, (1993–1999), 54 h 23 min (Minutáž: 22–45 min)

Hrají:

Fran Drescher, Charles Shaughnessy, Daniel Davis, Lauren Lane, Nicholle Tom, Benjamin Salisbury, Madeline Zima, Renée Taylor, Rachel Chagall (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(145)

Obsahy(1)

Fran Fineová, přitažlivé, i když už ne právě nejmladší židovské děvče z Queensu, se stane chůvou v domě bohatého vdovce se třemi dětmi, divadelního producenta Maxe Sheffielda. Díky svému vřelému srdci i netradičním názorům na výchovu si ji brzy oblíbí děti, Maxwell i správce domácnosti komorník Niles, který veškeré dění sleduje s nadhledem. Pouze nedokáže skrývat antipatie vůči Maxwellově obchodní partnerce C. C. Babcockové... (TV Nova)

(více)

Recenze (419)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Hm.....od "odpadu!" do 5* - tomu řikám rozpětí. No jo, když ale mě se tenhle sitcom děsně líbí a díl od dílu víc. Atˇuž je to sluhův suchý humor a narážky na neurotickou finanční poradkyni, které se nedaří ulovit pana domácího, nebo věčně hubnoucí Franina matka, nesmrtelná sklerotická babička, nebo svobodné kamarádky a potencionální beznadějní nápadníci - já se bavím skvěle. ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Rozhodně znám lepší projekty s nahraným smíchem, než tohle. Ono, tady je opravdu ten "smíchomat" zapotřebí, jelikož já ve své zabedněnosti příliš nepochopil čemu se zasmát. Ještě, že mi to ten přístroj vysvětlil, ale další rýpanec, mně ty scény dvakrát vtipné nepřijdou... Zajímalo by mně, jakou roli tady hraje ten zatraceně levně vypadající zevnějšek a zuřivě přehrávající hlavní postavy. To je na mně prostě moc...umělecký! ()

Reklama

venalce 

všechny recenze uživatele

Nemám ráda sitcomy, ale v tomhle je něco, co mě donutí se nejen dívat, ale i královsky bavit. Možná to bude tím, že Fran nastavuje zrcadlo všemožným ženským úchylkám, C.C. je tak nesympatická, až ji budete milovat, Niles sluha k pohledání...a tak by se dalo pokračovat s většinou postav. Navíc tu není tolik "morálních ponaučení", které kazí třeba seriál Krok za krokem. Tohle je zkrátka příjemný rodinný sitcom. ()

Sammya 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál jsem měla ráda už od dětství, a vůbec mi nevadí jeho neustálé reprízování, protože The Nanny patří k sitkomům, na které se člověk může koukat pořád dokola. Co jsem se začala koukat v originále, trochu mi to změnilo pohled na věc, protože Franin vlastní hlas je vážně tak nelibozvučný, s tím se český dabing vůbec nemůže měřit, jakkoli je skvělý. Každopádně pro mě je tohle seriál, který můžu kdykoli a odpočinu si u něj a zasměju se. ()

Elleannie 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem nááhodou zapla televizi, kde zrovna začal hrát tenhle seriál. Ani trochu jsem netušila, oč jde, ale z nudy jsem se začala dívat - stačila chvilinka a seriál byl můj:)) Od onoho osudného dne jsem se na seriál dívala pravidelně. Fran mi úplně přirostla k srdci, a nejen ona, i ostatní byli skvělí. Našly se chvíle, kdy se mi daný humor nelíbil, ale každý má svůj názor na věc a tenhle seriál je třeba brát s trochou nadsázky. Později jsem zjistila, jaká je Fran Dresher v reálném životě, a mám ji ráda z mnoha důvodů, a především proto, že to není člověk, který by myslel jen na sebe, ale pomáhá lidem (boj s rakovinou). ()

Galerie (228)

Zajímavosti (123)

  • V epizodě zazní „Celebration“ od Kool & The Gang. (SONY_)
  • Sestra C. C. (Lauren Lane) se jmenuje D. D., matka B. B. a sestřenice G. G. (LordB)

Související novinky

Zemřel americký herec Robert Vaughn

Zemřel americký herec Robert Vaughn

12.11.2016

Poslední ze Sedmi statečných se odebral na věčnost. Robert Vaughn, jehož minulostí trýzněný Lee se navždy zapsal do westernové historie, nás včera opustil ve věku 83 let. Ačkoliv ho znáte z řady… (více)

Reklama

Reklama