Reklama

Reklama

Chůva k pohledání

(seriál)
  • USA The Nanny (více)
USA, (1993–1999), 54 h 23 min (Minutáž: 22–45 min)

Hrají:

Fran Drescher, Charles Shaughnessy, Daniel Davis, Lauren Lane, Nicholle Tom, Benjamin Salisbury, Madeline Zima, Renée Taylor, Rachel Chagall (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(145)

Obsahy(1)

Fran Fineová, přitažlivé, i když už ne právě nejmladší židovské děvče z Queensu, se stane chůvou v domě bohatého vdovce se třemi dětmi, divadelního producenta Maxe Sheffielda. Díky svému vřelému srdci i netradičním názorům na výchovu si ji brzy oblíbí děti, Maxwell i správce domácnosti komorník Niles, který veškeré dění sleduje s nadhledem. Pouze nedokáže skrývat antipatie vůči Maxwellově obchodní partnerce C. C. Babcockové... (TV Nova)

(více)

Recenze (419)

Elyon 

všechny recenze uživatele

Takže jsem konečně dokoukala seriál do konce a musím říct, že je to bomba! Hrozně se mi líbilo, že se v seriálu objevila moje oblíbená Whoopi Goldbergová a jiné hvězdy. A ostatní? Největší machři tady jsou stará, zapomětlivá Yetta Rosembergová a sluha Niles. Tihle dva jsou neuvěřitelní hláškaři a každé jejich slovo stojí za to. Nejvíc mě baví narážky Nilese na C.C. Jaké překvapení pro mě bylo, když jsem viděla epizodu s jejich první pusou?:D Wow, vůbec jsem nečekala, že právě tihle dva skončí spolu. Navíc mám pořád výtlem z toho jeho legendárního nájezdu v trenclích:D A zbytek rodiny je bezvadnej. Chudák Fran, mě by hrozně vadilo, kdyby mě máma neustále nutila do svadby. Dalo se očekávat, že nakonec bude s Mexem. Děcka jsou v pohodě, hlavně ta malá...jakže se vlastně jmenuje? Jo..počkat...Grace! No co, C.C. si je taky všechny nepamatovala:). ()

Aven 

všechny recenze uživatele

Dost podobné seriálu Ženatý se závazky. Narozdíl od něj však chůva není tak otravná a idiotská. Pořád jde o "blbý" seriál, ale frekvence povedených vtipů je podstatně větší (alespoň já se u toho občas zasměju, to se Alu Bundovi v mém případě nepodařilo ani jednou). Btw nejlepší postavou seriálu není Fran, ale sluha Niles. ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Fran si hraje na Fran. Chůva k pohledání je hodně jednoduchá zábava postavená na jedné postavě, chůvě, která přijde se svými způsoby do poměrně zámožné rodiny. Jako jediná pořádná žena v domě si tak dělá pořádek nejen svým uměním chůvy, ale i ostrým jazykem. Sledovat to déle než těch pár minut jednou za měsíc by pravděpodobně vedlo k doživotní nesnesitelnosti všech podobných sitcomů... Škoda, že se k nám do Česka nedostalo i to horší z tohoto žánru, takže v chůvě většina lidí něco výrazně tragického (až odpadového)... ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Takovou ženskou, aby vážně pohledali. Dokonale jim obrátila život naruby. Jako oddechovka je to velmi příjemná záležitost. "Pročpak nejsi v posteli? Nakapal jsem si do nosu tolik eykalyptu, že mě ve snu napadla vzteklá koala." To mu se prostě nejde nesmát. Parodování seriálu Dynastie nemělo chybu. Jednu chvíli jsem si myslela, že tam opravdu vešla skutečná Alexis. ()

Pet 510 

všechny recenze uživatele

Seriál jehož takzvaná vtipnost je založená jen a pouze na tom že jsou všechny postavy bez vyjímky naprostí idioti nemůže být prostě a jednoduše dobrý. Dodatek po roce a půl: Hmm řekla bych že tenhle komentář byla tak trochu póza. Ano Chůva je blbost a vždycky to byla blbost, ale na druhou stranu se tomu směju a vždycky sem se tomu smála. Takže tak. ()

Galerie (228)

Zajímavosti (123)

  • V epizodě zazní „Celebration“ od Kool & The Gang. (SONY_)
  • Fran Fine (Fran Drescher) obdivuje zpěvačku Barbru Streisand. Ačkoliv je její jméno proneseno skoro v každém dílu, hrála jen v jedné epizodě. (Nancy...)

Související novinky

Zemřel americký herec Robert Vaughn

Zemřel americký herec Robert Vaughn

12.11.2016

Poslední ze Sedmi statečných se odebral na věčnost. Robert Vaughn, jehož minulostí trýzněný Lee se navždy zapsal do westernové historie, nás včera opustil ve věku 83 let. Ačkoliv ho znáte z řady… (více)

Reklama

Reklama