Reklama

Reklama

Život barmana Mila je jeden nekonečný mejdan. Užívá si pařby, zábavu, kámoše, holky, každý večer jen v trochu jiném pořadí. Milo žije v noci a hodně dlouho na plný plyn. Občas, když náhodou zahlédne obyčejný život, který vedou lidé přes den, ho napadne, jestli už není na čase trochu přibrzdit. A pak to přijde. Zamiluje se. Shodou mnoha náhod potká Sunny, ženu svého života, a dokonce se mu povede ji pozvat na rande. Při prvním setkání zapůsobil a teď má jeden večer, aby se i ona zamilovala a neodjela za prací až do Ameriky. Ale kromě toho, že má šanci změnit svůj život a získat ženu snů, má Milo taky kámoše Renza. Bezstarostného, nezodpovědného chaotika. A tak přesně v momentu, kdy se důležitá romantická schůzka začne zatraceně dobře vyvíjet, objeví se kamarád Renzo a celý večer nabere úplně jiný směr. Divoký, nečekaný, plný ostrých zatáček a nárazů. Renzo má v patách partu gangsterů a strhne Mila i Sunny na zběsilou jízdu nočním městem plnou šílených momentů. Vznikající láska Mila a Sunny se i přes to všechno zdá být neotřesitelná, oba ale musí tohle rande nejdřív přežít. A zapomenout na chvíle v kostýmech elfů a na další věci. Berlín ještě nikdy nebyl tak zábavný. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (57)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Jednohubka z Nemecka, v žánru ľahká komédia. Mám pocit, že režisér Verhoeven možno až príliš spoliehal na Elyasa M'Bareka. Ten by v tomto žánru mohol na svojich pleciach odniesť celý film, ale problém je scénami a textami, ktoré nie sú dostatočne zábavné a nemajú tú potrebnú šťavu. Jeho parťák Frederick Lau má viac slabších ako lepších momentov. Ľahká komédia, ktorá nepôsobí svižne. Škoda, že to nedopadlo lepšie. Osobné hodnotenie: 66% (**) ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Německá odpověď na Noční hru, která mi však svým humorem a příběhem sedla o trochu méně než její americký protějšek. M'Barek a Lau si po výtečných Téměř dokonalých tajemstvích střihli tentokrát komedii se špetkou gangsterské akce a spontánní romantiky, u které jsem se sice vyloženě neválel smíchy - byť mě sekvence s herním večerem vskutku pobavila - ale i tak se jednalo o sympatickou oddychovku, kterou snad jen trochu zhyzdil (na můj vkus) odfláknutý konec gangsterské linie. P.S. Bacha na asijské jídlo a koktejlová paraplíčka! ()

Reklama

Razzor_82 

všechny recenze uživatele

Pohodová Barekovka, která sviští noční jízdou. Milo a Renzo jsou sympoši a nabídnou bláznivou akci plnou katastrofických situací. Osvědčená dvojice M´Barek a Lau se do filmu trefně hodí. Sunny působí přirozeně a nad věcí celý film. Ve filmu nechybí ani romantická linka. Taková německá gangsterská jednohubka na večer. 6/10 ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Další super komedie, aneb pan Fak jú učitel již pro mne představuje jistou záruku kvality. Ačkoli to na první pohled působí spíše jednoduše, přeci to má všechny důležité aspekty, které dobrý film potřebuje. V prvé řadě je to dostatečně poutavé i zajímavé. Dále pak projdou hlavní postavy velmi sympatickým vývojem, přičemž jejich sblížení působí velice přirozeně. K tomu humor funguje takřka bezchybně a hlavně jsem na bláznivou jízdu podobného typu naladěn prakticky kdykoli. Na konec nemám téměř, co bych mohl vytýkat. 72% ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Šikovný Elyas M'Barek ve slušné lovestory říznuté trochou akce a komediálním podtónem, od kterého bychom mohli dostat sice trochu více, ale na solidní průměr film i tak dosahuje. Celý tenhle nápad je sympatický, utíkání před gangstery společně s fajn postavami dává skvělý základ a být film ještě o něco zábavnější co se týká humoru, šel bych s hodnocením výše, ale naneštěstí se mi zdá, že se tady s hláškama i všeobecnou srandou tak trochu šetří a jede se spíš na vlně soustředící se na buddy styl sázející na hlavní postavy než na nahláškovanou jízdu. Ale deskoherní klub nerdů na fetu mě teda dostal do kolen. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Po 3 týždňoch predal film v kinách už viac ako milión lístkov, keď odrazu boli všetky kiná kvôli lockdownu zatvorené. (Arsenal83)
  • Väčšina natáčania sa odohrávala na pôvodných miestach v Berlíne. Natáčanie sa uskutočnilo medzi 18. júnom a 8. augustom 2019. (Arsenal83)
  • S kasovým výsledkom takmer 3,2 milióna eur počas prvého premietacieho víkendu sa film stal najpredávanejším titulom v rámci nemeckej kinematografie. (Arsenal83)

Reklama

Reklama