Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejznámější a největší kuchařská soutěž MasterChef se vrací! Přísní a nekompromisní šéfkuchaři, Přemek Forejt, Radek Kašpárek a Jan Punčochář vybírají ty nejlepší amatérské kuchaře Česka, kteří budou bojovat o titul MasterChef a půl milionu korun. (TV Nova)

Recenze (65)

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Pořad jako takovej to není špatný, zakoupená zahraniční licence je jasná a je to v pořádku. O porotcích taky nemůžu říct žádný křivý slovo - všichni tři špičkoví séfkuchaři, kteří umí a kteří sami vedou jedny z nejlepších restaurací u nás. Problém je, jakej koncept se v průběhu soutěže pokusila Nova nastolit. A to udržet tam za každou cenu tu pizdu... ehm, teda Pavlínu (sorry, ale vyletělo to ze mě úplně automaticky), která snad 6x uvařila úplně na hovno, přesto ale postoupila dál kvůli své kontroverzní a naprosto nesnesitelné povaze, aby si pořad držel sledovanost. Protože když tam diváky někdo naprosto vytáčí, všichni čekají na ten moment, kdy už konečně vypadne. A to považuju za ohromnej problém, kterej celej pořad vlastně úplně pokazil, protože jiní (lepší!) soutěžící na úkor toho vypadli. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

MasterChef Česko 3 zklamal! Čekal jsem, že se čtvrtá řada posune někam víc, místo toho se z toho stala ještě větší sračka. Trojka porotců opět s nesympatickým Forejtem (i když tentokrát mě už tolik nesral jak minule) – několik zajímavých dílů (viz vaření venku pro záchranáře a hasiče - úsměvné bylo poznávaní a vaření z hřibů a hub), spousta podivných rozhodnutí poroty, protěžovaná a hlavně totálně vymaštěná Pavlína Lubojatzky (která je snad musela vojet všechny, jinak nechápu, jak se mohla dostat tak daleko, když takový Pepa, Ivka, Pavel byli jasně lepší v mnoha ohledech, co se nejen vaření týče…). Gratuluji Romanovi, že vyhrál a tu krávu porazil, i když i ON nepatřil mezi nejlepší soutěžící a minimálně ve dvou případech měl vypadnout v daném kole ON… ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Viděl jsem jen pár dílů, ale když třeba porce na talíři vypadá jak ho.vno od holuba a páni porotci se můžou zvencnout, jak dokonale je to nazdobený talíř a že by to hned dali do nějaké restaurace s michelinskou hvězdou... tak si říkám, ještě že nejsem bohatý snob a nemám potřebu utrácet za podobné miniatury tisíce. Btw, moje žena dělala v řeznictví a říkala, že ty nejluxusnější restaurace berou to nejpodřadnější maso, aby ušetřily a vydělaly... Zpět k pořadu - často jsem kroutil hlavou, proč tenhle/tahle postoupil/a a tenhle/tahle ne, soudě podle zmatků, nejistoty, vzhledu jídla. Ty chutě porotcům věřit můžeme, ale nemusíme - stejně jako vůně jsou chutě televizí nepřenosné. Každopádně mne to utvrdilo v tom, že podobně jako v americkém Chopped jde o předem domluvené a sjednané akce a výhry, ne o skutečný um. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Dělat kuchaře znamená časový stres, hodně hodin v práci a málokdy vidět denní světlo. Zde v soutěži musí ještě být jídlo chutné a kvalitní. Shlédl jsem jen jeden díl. Prý Pavlína neumí vařit a porota jí nadržuje za což jí diváci nenávidí. To je základ pro přiživování této nenávisti na sociálních sítích a podpoře sledovanosti. Je tedy otazník jestli Pavlínu nechá televize i vyhrát, nebo vyhoví pomstychtivým divákům. ()

yeniczek 

všechny recenze uživatele

Strašnej sešup. Když konečně minulý rok člověk uznale pokýval hlavou, že Nova trefila hřebíček přímo na hlavičku, nechali se dokonale inspirovat svou US předlohou v začátcích a našli fajn porotce, tak se další rok dočkal typické zabijačky formátu po Česku (komě Ano, šéfe prakticky cokoliv převzatého). Víc manipulace (tady máme profi kuchaře, proti kterému budete soutěžit a to, jestli vyhrajete nebo ne, záleží jen na producentech), dvojnásobek dílů (dva díly za sebou budiž, ale následné roztáhnutí a přerušení na dobu prázdnin - WTF), dvojnásobek vaty (mluvící hlavy ke všemu a preference jednotlivců). Navíc tento rok zjevně i porotci dostali scénář ke svým rolím a vzhledem k dvojnásobné porci dílů je to neskutečně otravné a do očí bijící. Tak snad příště dojde k návratu ke klasice. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (1)

  • Ve finálovém díle ze dne 3. 11. 2020 měl na ruce porotce Přemek Forejt hodinky české značky PRIM a konkrétně model Prim Orlík 38. (TheSlezy)

Reklama

Reklama